Puiuti de Randunici 2008!! (6)
Raspunsuri - Pagina 11
cleme spune:
cum reusesc sa pun si eu bb-ul mic la semnatura? si cum trebuie sa fac pentru a pune poze cu bb?
mami de diana andreea - 18 martie '08
bubu05 spune:
Fetelor, ieri am luat fiola de algocalmin ca frigeau tare sanii si aseara am luat paracetamol. O sa iau si acum unul si incerc sa mug in continuare...Tuchita, de ce zici sa nu ma mulg??
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
amira_roxana spune:
bubu, eu am pompa electrica de la nuk. trebuie sa o pui si sa o lasi cateva minute sa faca vid pe tzitzi! nu stiu insa daca e cea mai buna solutie sa te mulgi acum! mai bine te-ar vedea un medic!
cleme, trebuie sa-ti faci un cont pe webshot de ex :http://good-times.webshots.com, apoi sa-ti uploadezi poze, si apoi sa ne trimiti linkul sau sa-l pui la semnatura ta ca sa se vada ,de fiecare data cand postezi un mesaj. sper ca m-am facut inteleasa.
naty, dar nu poti sa iei de la noi din farmacie laptele humana? stiu ca nu e aceeasi calitate , dar macar sa ai rezerva pana iti ajunge comanfda. si am si eu o intrebare apropos de laptele asta Humana, exista gata preparat la cutie ca si sucurile? ca parca eu asa am vazut intr-o farmacie...
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
CristinaGoji spune:
Bubu - febra, frisoane mai ai? Nici la mine n-a fost de la bun inceput tare sanul. Dupa aia s-a inrosit si intarit. Acuma din ce am inteles eu, daca e si la tine inceput de mastita, nupune cald pe sani si nu masa, daca apare nodul, febra, frisoane, fuguta la dr, antibiotic, comprese reci, pompat daca nu vrea bebe sa suga, eu am mai pus comprese cu varza, cartofi cruzi rasi.
Tuchita - e de inteles supararea ta. Si al meu are un frate mai mare pentru care ar da si luna de pe cer, ar lasa sotie si copii ca sa-l ajute, doar ca de vreun an frate'su s-a suparat rau pe al meu si e plecat in Italia,asa ca pot si eu sa profit decompania si ajutorul sotului, in sfarsit!!!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
underqueen spune:
salutare! ma duc sa citesc din urma...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
luny spune:
ma enervati cu cafeaua asta....nu risc, am copil agitat si bubos si fara cafea, da' mor de pofta..
geckooo super povestea, o citesc ca pe un roman! hai cu partea a treia!!
ariel tare rau imi pare ca nu poti veni in parc...dar ma bucur enorm de laptic, felicitari!! Mufa nu a facut figuri deloc cu Garmastanul, cred ca depinde de bebe..
naty, la Iulia privirea face toti banii, cine mai vede cheliutza!!
tuchi imi pare rau pt situatia creata, si nu ne incarci cu nimic, e bine sa te poti descarca macar virtual...chiar ca e aiurea..el e intre ciocan si nicovala, mai rau pt tine e ca te tine putin la distanta, si e normal sa te afecteze...nu are cine sa vina sa te ajute zilele astea, macar cu cumparaturile?..hai, curaj si capul sus, desi stiu ca e usor de zis si greu de facut!!
Pozele din Tineretului de alaltaieri, si acasa, ieri!:)
http://good-times.webshots.com/photo/2111214060102928442SSnxtV
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
amira_roxana spune:
luny, ce noapte agitata, sau ma rog, dimineatza! mai are baiatul colici, sau i-au trecut? noi ne pregatim sa iesim afara in marsupiu, ne-am luat la fel ca al vostru, numai ca e cu rosu. sper sa-i placa!
tuchita chiar ca ai motive sa te enervezi. nu ca as vrea sa pun paie pe foc, dar eu cred ca as fi facut tare urat in situatia ta! dar asta e, o sa treaca, vine inapoi, si o sa treci peste! asa ca pana atunci iti doresc sa ai multa liniste din partea copiilor, si tu sa te inarmezi cu mult calm, ca faptul e consumat, si nu te mai ajuta cu nimik sa te enervezi.
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
luny, cuscra, ce ginere frumos am! si ce zambaret este, clar zambetul tau! lasa ca e bine asa poate o mai face si pe Amira sa rada, ca asta e serioasa ca ta-su, zambetele ei sunt f pretioase!
pozici
pozici noi
bubu05 spune:
Cristina, ieri am avut frisoane si azi-noapte, dar nu rau. Acum sunt ok. Bebe trage din sanul ala si chiar iese laptic pt. ca imi curge celalalt san. Of...a mai tras acum din el putin. Nu m-am masat, doar am facut un dus mai cald, comprese reci cica nu ar fi bine ca ar scadea lactatia de la ele , nici nu mai stiu...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
luny spune:
cumatra, multumim!..si eu vreau afara cu marsupiul, il mufez si cred ca dau o tura la Mall, sa casc ochii dupa rochie ceva pt botez!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!