Puiuti de Randunici 2008!! (6)
Raspunsuri - Pagina 19
alinusha06 spune:
al meu a vrut baiat de prima data si na ca sa ales cu 2 fete ,mai mult el insista ca mai vrea unul UN BAIAT cred ca daca face tot fata demisioneaza,dar nu stiu daca mai am nervi de inca unul ,la cat m-a chinuit cea mare cu mancatul............si inca si acum ce patesc cu ea
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-07/18:48:48
alinusha06 spune:
mai fetelor ,ati comandat haine aici pe site ?eu am deja vre-o 6 colete primite printre care rochia asta la 15euro cu un cod de reducere nu merita? au si hainute de copii ,eu tot ce am primit am fost foarte multumita.si unde pui ca in curand vor fii reduceri de 90 %
http://www.laredoute.fr/vente-robe-femme-morgan.aspx?productid=324133231&documentid=207608&categoryid=31522059&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-07/18:48:48
tuchita spune:
Naty ti-am raspuns!
Minune mare cat dorm copii mei! dar stiu ca nu mai dureaza mult!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
tuchita spune:
Flori mie mi-e frica sa comand! preturile sunt minunate, hainele arata super dar nu stiu de ce nu-mi vine sa ma risc!
Naty zi-mi si mie de la ce firma ti-ai luat laptele? N-or avea si topfer? Ca tot googalesc degeaba!
S-a trezit Seb!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
natynic spune:
Uite, Simo, si Stela cuscra-ta ar putea sa se mute la Bv ca are neamuri acolo!
Flori, arata bine hainele dar la dimensiunile mele inca mult modificate fata de trecut nu m-as risca...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
alinusha06 spune:
eu am avut ceva temeri dar tot citind ce scriu fetele si de cat timp cumpara ele am indraznit si chiar au ajuns pachetele ,uitati aici ce recomandari si avertizari fac fetele referitor la produsele primite ,dau si codurile de reducere ,timp sa aveti de citi ca la 93 de capitole cat sunt http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120745&whichpage=1..............
natynic spune:
quote:
Originally posted by tuchita
Flori mie mi-e frica sa comand! preturile sunt minunate, hainele arata super dar nu stiu de ce nu-mi vine sa ma risc!
Naty zi-mi si mie de la ce firma ti-ai luat laptele? N-or avea si topfer? Ca tot googalesc degeaba!
Nu, Tuchi , chiar m-am uitat si dupa Topfer, n-am uitat ca-ti trebuie, dar vad ca cele mai multe distribuie Humana, n-am gasit nimic despre Topfer!
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
nicol_conte spune:
Salutare stol!!
Raportez o juma de noapte de groaza -prima de genul asta- adica cu urlete de la ora 22.30 pana la 02.30 dimineata. Nu mai stiam ce sa-i fac;plangea si ea, plangeam si eu , eram la pamant cu nervii.Cred ca i s-a tras bietului copil de la mancarea de cartofi pe care am mancat-o ieri, era o bunatate, dar daca stiam ma abtinrem...Oare la noapte ce-o mai fi? Sper sa fie mai linistita.
Voi, cele care alaptati,cu ce va mai hraniti?Ca eu mai am putin si-mi ramane decat sa ma hranesc cu paine si apa..
Am fost si noi la doctor, tocmai ne-am intors si sunt foarte multumita ca avem 3,400 kg, adica a luat 500 gr in 2 saptamani , dar a crescut doar 1cm(avem 51cm).
Gecko foarte frumoasa povestea ta!!Mai zi-ne..
quote:
Originally posted by numeioana
Nicol, ce scumpa e fetita ta... E luata??
Nu , nu e luata! Asteptam si noi sa ne peteasca cineva O vrei pentru bebe David? Ca doar e in drumul nostru spre munte, nu?Poate ne facem Prahoveni pana la urma, mai stii?
Cleme bine ai venit pe craca! Vai ce de par are pitik ta!!Te invidiez!
Tuchita -nu mai fi suparata! Offf...barbatii astia...pe fiecare dintre noi ne nemultumeste ceva la ei; eu am o ciuda pe al meu ca atunci cand plange asta mica (noaptea),isi pune coada la spinare si pleaca in alta camera sa doarma linistit,in timp ce eu raman singura cu plangacioasa; face orice:cumparaturi, piata, suna doctorii..numai sa nu-l pun sa faca ceva la copii nu, pur si simplu nu are rabdare...
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
numeioana spune:
Afost la coafor si am venit asa
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Esti SUPERBA, Ioana!
Naty
Iulia mea