Puiuti de Randunici 2008!! (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Eu nu am mers la marsul carucioarelor, pentru ca eram cu amandoi pui acasa si...pentru ca parchez si eu pe trotuar, ca n-am altundeva loc de parcare

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

multumesc clau ,si eu am vazut niste bulanase de toata frumusetea ,cam au aceeasi greutate bebelusele noastre dar a ta pare mult mai grasana ,a mea daca papa doar 5 min dar ea nu are program ii dau la cerere,de unde bulanase?

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-07/18:48:48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

da tuchita, subscriu la ce ziceau naty, clau: nu exista randunoi perfect! dar d'aia ii iubim noi, ca daca ar fi perfecti ne-am plictisi, nu??! vezi ca iti dau un pm!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Flori, si a mea papa putin, nu stiu de unde a facut bulanasele astea!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Clau - nu a trecut de tot,dar cred ca sunt pe cale sa ma vindec. Astazi nu mai e decat o portiune mica tare, si roseata s-a mai diminuat. Is tare bucuroasa. Of, numa sa ma vad scapata odata! Multumesc de intrebare

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

clau asa o fii decada lor de berbecutze,fitoase
tuchita pai si tu nu ai acolo 2 puiuci mici,eu va invidiez ca aveti pereche,poate a treia oara am noroc,cred ca am luat-o razna
clau stie mie imi spusese ca este baiat dar intre timp i-a cazut putzaimi da-ti voi reteta sa merg la sigur cu baiat nu?
am racit rau nu ma simt bine deloc,diseara sunt singura ce fetele

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-07/18:48:48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Flori, e musai sa faci si baietelul!

A mea e pestoaica, nu berbecutza!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

N-o sa ma credeti daca va spun ca randunoiul meu fratos a fost foarte dezamagit cand a aflat ca o sa avem un baietel! El isi mai dorea o fata! Poate ca de aia mi se pare ca inca nu s-a atasat de Seb!
Si culmea e ca seamana asa de bine cu el!
Roxana, ti-am raspuns!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Merci inca o data fetelor.
La mine treaba cu laptele sta cam asa:inainte sa trec pe completare,m-am plans ca a vomat o zi intreaga de nu stiu cate ore,in conditiile in care eu nu stiam cauza si de aceea a prescris fara lactoza,ca cica ar fi mai bine asa,in cazul varsaturilor.Acum ma plang in continuare de varsaturi,nu multe,ce-i drept si regurgitatii multe si dese.A zis ca e mai bine sa mai continuam asa o perioada,sa vedem cum va mai fi cu lucrurile astea.Tinand cont ca eu nu-i dau prea des praf,ci doar completare cand cere,nu la fiecare masa si merg pe san in primul rand,nu ma deranjeaza treaba asta,ca e dietetic..Asa ca,nu ma duc sa ma cert cu ea,tuchita,ca stiu ca e o dr buna si-mi place,tot ea l-a crescut si pe nepotul randunoiului inainte sa se mute la Bv.
Cristina,ma bucur ca ti-a trecut si tie boala.Sper sa aud si de la Bubu la fel.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchi, te-am lovit cu PM

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput