Puiuti de Randunici 2008!! (6)
Raspunsuri - Pagina 18
CristinaGoji spune:
Eu nu am mers la marsul carucioarelor, pentru ca eram cu amandoi pui acasa si...pentru ca parchez si eu pe trotuar, ca n-am altundeva loc de parcare
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
alinusha06 spune:
multumesc clau ,si eu am vazut niste bulanase de toata frumusetea ,cam au aceeasi greutate bebelusele noastre dar a ta pare mult mai grasana ,a mea daca papa doar 5 min dar ea nu are program ii dau la cerere,de unde bulanase?
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-07/18:48:48
amira_roxana spune:
da tuchita, subscriu la ce ziceau naty, clau: nu exista randunoi perfect! dar d'aia ii iubim noi, ca daca ar fi perfecti ne-am plictisi, nu??! vezi ca iti dau un pm!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
clauclau spune:
Flori, si a mea papa putin, nu stiu de unde a facut bulanasele astea!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
CristinaGoji spune:
Clau - nu a trecut de tot,dar cred ca sunt pe cale sa ma vindec. Astazi nu mai e decat o portiune mica tare, si roseata s-a mai diminuat. Is tare bucuroasa. Of, numa sa ma vad scapata odata! Multumesc de intrebare
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
alinusha06 spune:
clau asa o fii decada lor de berbecutze,fitoase
tuchita pai si tu nu ai acolo 2 puiuci mici,eu va invidiez ca aveti pereche,poate a treia oara am noroc,cred ca am luat-o razna
clau stie mie imi spusese ca este baiat dar intre timp i-a cazut putzaimi da-ti voi reteta sa merg la sigur cu baiat nu?
am racit rau nu ma simt bine deloc,diseara sunt singura ce fetele
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-07/18:48:48
clauclau spune:
Flori, e musai sa faci si baietelul!
A mea e pestoaica, nu berbecutza!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
tuchita spune:
N-o sa ma credeti daca va spun ca randunoiul meu fratos a fost foarte dezamagit cand a aflat ca o sa avem un baietel! El isi mai dorea o fata! Poate ca de aia mi se pare ca inca nu s-a atasat de Seb!
Si culmea e ca seamana asa de bine cu el!
Roxana, ti-am raspuns!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
mstela spune:
Merci inca o data fetelor.
La mine treaba cu laptele sta cam asa:inainte sa trec pe completare,m-am plans ca a vomat o zi intreaga de nu stiu cate ore,in conditiile in care eu nu stiam cauza si de aceea a prescris fara lactoza,ca cica ar fi mai bine asa,in cazul varsaturilor.Acum ma plang in continuare de varsaturi,nu multe,ce-i drept si regurgitatii multe si dese.A zis ca e mai bine sa mai continuam asa o perioada,sa vedem cum va mai fi cu lucrurile astea.Tinand cont ca eu nu-i dau prea des praf,ci doar completare cand cere,nu la fiecare masa si merg pe san in primul rand,nu ma deranjeaza treaba asta,ca e dietetic..Asa ca,nu ma duc sa ma cert cu ea,tuchita,ca stiu ca e o dr buna si-mi place,tot ea l-a crescut si pe nepotul randunoiului inainte sa se mute la Bv.
Cristina,ma bucur ca ti-a trecut si tie boala.Sper sa aud si de la Bubu la fel.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
natynic spune:
Tuchi, te-am lovit cu PM
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea