Puiuti de Randunici 2008!! (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

VA IUBESC!
Cristina tocmai am terminat-o! fu tare buna!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Sar''mana Clau,Naty,Flori,tuchita.Si mie la fel mi-a zis pediatra.Chiar daca e o gramada de bani,merita.Si eu as vrea sa fac la fel.Dar cat costa mai precis si de unde ati luat voi?Aha,deci asa, tuchita.
tuchita.Am intrebat de ce fara lactoza si mi-a spus ca e mai bine in cazul regurgitatiilor mari,varsaturilor,plus ca ii dau si san pe langa.Si daca a luat bine in greutate,prefera sa mergem inca o vreme asa.
CAND VINE VORBA DE RANDUNOI,MA ABTIN..NU PUTEM FARA EI,DAR CATEODATA ASA NE INCURCA...(daca m-ar auzi...)

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

De intalnirea din parc n-am zis nik pana acum pentru ca pe 2 iunie ma intorc la spital...deci mai putin probabil sa pot ajunge! dar cine stie, poate totusi..
cat despre randunoiul lui Cris il astept cu drag ca pacient( ca si pe altii grasi, dislipidemici, diabetici!) ca am mare nevoie sa imi fac pacienti pentru ca din ianuarie ( presupunand ca o sa iau examenul de specialitate din octombrie!) ma asteapta lucrul in privat unde am mari sanse sa mor de foame fara pacientii mei!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

stela 260ron,mai toate farmaciile il au citeste si tu pe google sa te decizi care sa il faci,cel pe care l-am facut eu este hexa le are pe toate ,inteapa o singura data .

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-07/18:48:48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Stela, pe mine m-a costat 175 ron pentru ca dr. pediatru comanda multe si are reducere. Mi-a zis ca daca-l iau din farmacie e mai scump. Asa ca eu m-am dus la cabinet cu banii, vaccinul era acolo .

Cristina, cum mai esti cu sanul?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Am mai auzit ca unii dr recomanda laptele fara lactoza la copii alimentati la san in ideea ca e mai rau la gust si sa nu le placa mai mult decat laptele de mama sa refuze sanul.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Ati vazut ce au facut mamicile din Cluj? Miting cu carucioare pentru mersul liber pe trotuare!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Flori, sa-ti traiasca fetitele, sunt niste frumoase amandoua! Am vazut pozele cu printesele tale!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Cristina o fi si asta o explicatie! Intr-adevar are un gust oribil!Eu ma intrebam cum de putea copchilu' sa-l bea!Dar avand in vedre ca manca sarac numai orez si mar copt si era lihnita de foame a mers si asta! ORICUM NU CRED CA ARE VREO LEGATURA CU VARSTURILE, dar nu vreau sa se certe stela cu dr din cauza opiniilor mele!

poze

Mergi la inceput

Flori ce frumoase sunt fetele tale! sa-ti traiasca si sa fie sanatoase!

poze

Mergi la inceput