Puiuti de Randunici 2008!! (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Si mie mi-a zis al meu exact ce a spus Clau, plus ca se face cu ac a-traumatic, bebe abia daca simte. Noi facem in curand, cand facem 4 kg plus sa ne stabilizam odata cu problemele astea digestive

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

tot stolul
Acum ca imi dorm fetele si cu sotul care intra la serv de noapte ,dupa o zi de gatit,facut curatenie,am si eu un pic de timp sa va scriu .
Ale mele fete sunt ok ,dorm la greu eu chiar eram mai obosita in sarcina decat acum,eu cu manarea am probleme cu ele ,aseara a venit si cea mare sa doarma cu mine si le aveam pe una intr-o parte si celalta in sufletul meu ,am noroc ca cea mica nu se trez noapte sa plange ,cand ii e foame se foieste un pic si asta e tot ,dormim toate pana la 9-10
Stela noi am facut vaccinul infarix hexa pt ca la prima fetita am facut schema gratuita iar la cel de 2 luni mi-a facut reactie urata ,temperatura ,plangea cand misca piciorusul,asa ca acum fara doar si poate am ales aceasta varianta,si sincer para nici nu am stiut ,nu a avut nici o reactie ,dar cred ca la cat a costat era chiar culmea sa o mai doara .
Cleme ce perisor are bebelutza ta,nici nu am vazut asa mult perisor la un bebicasa mic fata pletoasa.
Cristina bai da ghinion ai cu mastita asta......fa-te repede bine .
Naty ce mare este iulia acum......ce mult a crescut papusa ta,e o adev domnisoara.
toate fetele si toti bebelucii

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-07/18:48:48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Fetelor, multumesc pentru sustinere! Asa e,Ioana, n-ar trebui sa-i vorbesc de rau, dar trebuia sa-mi vars naduful! cele mai mari certuri cu sotul meu le-am avut din cauza fratilor sai! De cand suntem impreuna m-am maturizat mult si am invatat sa fiu mai buna si mai toleranta! Sunt momente in care limita rabdarii si intelegerii mele este depasita!
Si nici n-am cui sa ma plnag: sora mea zice ca nu se baga, tata din solidaritate masculina ar tine cu el si ar spune ca eu sunt nedreapta, iar soacra-mea...nici nu vreau sa ma gandesc! ( desi ea nu si-ar lasa cele cinci gaini din curte pentru nimik in lume!)
Asta e, vorba voastra sa incerc sa fiu calam si sa ma rog sa n-am probleme de sanatate cu vreunul dintre ei! M-am rugat de bona sa mi-o ia pe Ilinca maine la ea si sa mi-o aduca sambata ( dar ma doare sufletul si pentru puiul meu ca nu e cu mine! Stiu ca o sa ma descurc pentru ca sunt puternica ( tocmai asta e problema ca i-am invata mereu pe toti ca pot!)
Si de fapt supararea mare e nu numai ca sunt singura ci si ca amaratul de barbat e in stare sa accepte orice pentru frate-sau! Nu stie unde se duce, nu stie cum e vremea, nu stie unde o sa doarma( probabil pe holurile clinicii!), ce o sa manance si cand o sa se intoarca o sa munceasca iar ca boul in firma pe care o au toti trei si de unde nu si-a mai luat salariul de 3 luni!
Intre timp am fost la plimbare in parc cu Seb, am meditat, m-am relaxat, mi-am luat un pachet de tigari...
Am vazut un Mufa extrem de haios si o pletoasa de Cleme!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, asa e, cand am vazut acusorul ala asa de firav de la vaccin m-am bucurat tare mult pentru puiuta mea care oricum s-a vaicarit putin..., imi dau seama ca daca-i facea cu ac normal, ma plangea o saptamana!

Tuchita, relaxeaza-te , acum nu ai ce sa faci, degeaba te enervezi ca nu poti schimba situatia. Vezi tu mai tarziu ce faceti, poate stati de vorba si rezolvati problema. El stie ce simti tu?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Naty n-am vrut sa cobesc! Dar stii ca exista o lege a seriilor care se pare ca se aplica si in grupul nostru!
Bubu sper ca esti un pic mai bine! Nu stiu de ce am zis sa nu te mulgi, cred ca ma gandeam la masaj!
Stela ma bucur ca esti bine! tot lapte fara lactoza ii dai Teodorei?! Am o cutie ramasa de la Ilinca (in care tin zaharul) si m-am uitat pe continut si are corn syrup si parca ziceau fetele de peste balta ceva de el ( nu stiu ce , dar nu de bine!). Si sa stii ca n-are legaura cu varsatul, se da in caz de diaree la bebelusii alimentati artificial!
Vaccin tot Infarix am facut si noi, dar sa stiti ca a facut un picuut de nodul pentru ca ma-sa cretina nu i-a pus nici macar o compres rece dupa! la primul copchil am sta 3 ore cu comprese!9 ce-i drept era ala gratuit!)Si mi l-a luat dr de familie cu 260RON. Atentie ca am citit de mult pe la zuze ca si-l lua de pe la Matei Bals cu 180 lei, dar nu stiu mai multe informatii.

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Tuchita, dar cu frumosul ai incercat sa vorbesti cu el? Sa-i pui in fata, punct cu punct, motivele pt care nu e normal sa se sacrifice atata...Cat despre faptul ca i-ai invatat pe toti cu puterea ta...Doamne, ce cunoscut imi suna! -dar asculta-ma ca-s tot Varsatoare si tot doctorita, da' un pic mai batrana ca tine: niciodata nu vei scapa de eticheta asta, pt ca ASA ESTI (puternica) si pt ca niciodata sufletul si firea ta nu-ti vor permite sa fii altfel. Iar pt copiii nostri puterile ne cresc oricum inzecit, tuturor! Si sotul tau stie ca esti puternica si razbati, altfel n-ar pleca asa (nu ca asta ar fi o scuza...). Hai, esti aici cu noi, plange-te cat vrei dar o sa vezi ca va fi bine!
La urma-urmei, fetelor: exista vreun randunoi perfect??!! Ia raspundeti voi, sa auda si Tuchita!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Lasa Tuchi, ca o fi bine pana la urma! (ai savurat deja pipa? cum o fost?

Si eu la Vladut am mers pe varianta Pentaxim+Euvax si a avut un singur efect advers, dar efect pentru care l-as fi vaccinat in fiecare zi,daca se putea, a dormit 4 ore legate , asta in conditiile in care el dormea maxim 30 minute.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Luny, ce seamana Mufy cu tine, picatura, nu alta!

Cleme, e foarte frumoasa papusica ta, mai ai putin si-i faci codite!

Eu nu i-am pus comprese lui Rebe, dr. mi-a zis ca nu trebuie sa fac absolut nimik. Si ea a facut varianta cu 2 intepaturi...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Mie M.F./pediatrul tot de 260 ron mi-a zis pt Infarix. Am emotii si cu vaccinul asta...
Stela, nici eu nu pricep nici sa ma pici cu ceara de ce ii dai Nan fara lactoza-caci asa e, formulele fara lactoza sunt strict pt diaree, sau pt cei cu intoleranta la lactoza ceea ce sigur nu e cazul Teodorei, care suge san. A, Nan hipoalergenic da, intelegeam, asa da Ursuleata; si stau si eu si ma intreb daca i l-as fi dat Iuliei daca nu evitam toate necazurile astea...In sfarsit, om vedea, sa-mi tineti pumnii maine cu Humana, sa-l accedpte...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

NU EXISTA RANDUNOI PERFECT...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput