Puiuti de Randunici 2008!! (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchita, ai avut gura pocita, iar a varsat Iulia si a trebuit sa o schimb; vorba lui Clau, azi ma tine in actiune fata! M-am speriat sa nu o ia iar de la capat desi nu pare nefericita ca atunci cand manca Nan, e chiar bine dispusa azi (PTIU! sa n-o deochi). Drept care pediatrul a zis sa-i dau o vreme in mod constant debridat de 3 ori pe zi, ca-i normalizeaza inclusiv tendinta asta de a varsa.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

naty, nu-i mai dai Nan iuliei?
la ce ai trecut? si dc?

ca eu cu Nan ii completez sanul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

multumesc dragele mele pentru aprecierile la adresa povestii. scuze ca e lunga...incerc sa o mai tai...dar ce sa ii faci ca sunt urmasa lu' Creanga asa ca imi place sa depan la gura sobei.

al meu print a stat azi atarnat toata ziua in tzitzi...dar mama nu se supara. si mi se fac sanii ca pietrele de moara....bine ca suge...ca altfel pun de o fundatie de casa.

imi pare rau ca aveti probleme cu sanii. bubu ti-au spus fetele...sper sa treaca repede. cu firele nu te stresa...se resorb pana in 6 saptamani. mie mi-au mai cazut astazi ceva resturi.

cleme, bine ai venit. mai ce freza are printesa. ai avut aciditate pe ultima parte a sarcinii? se confirma teoria ca apar arsurile cand creste parul la bebe?

mai ce m-a apucat nostalgia cu dr. brown al vostru. unul din magazine era la intrarea la mine pe scara...o tempora

mihatp...se canta "ia-ti mireasa ziua buna?" la baia mare. ca eu i-am spus mamei mele ca din asta nu se fac in BM.

cristina atunci e justificabil sa faci mastita, daca zici ca ai avut ragade. si o saptamana cam e perioada de aparitie. sper sa treaca repede vantul asta de mastita de pe creanga.

sovi, nu pot sta pana termina de mancat cu schimbatul...ca e fandosit rau de tot...nu mananca cand miroase ca in grajdurile CeAPe-ului.

ma intorc la alaptat...ca ma striga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Fetelor,voi cum v-ati hotarat:sa cumparati vaccinul sau sa-l faceti pe cel gratuit?Si cine l-a cumparat,ce a luat pt 2 luni si cat costa?pls?Clau si celelalte mamici mari,cum e?
Tuchita
Acum vad in urma ca a nascut si Deea si mie mi-a scapat,ca sa o felicit.
Asadar,FELICITARI DEEA!BINE AI VENIT BB BIA!
Clau,mie mi se pare ca Razvanel esti tu leita,iar Rebe seamana cu tata,intr-adevar.
Dar eu ce ma fac, ca Teodora e leita ta-su??Macar sa-i ramana ochii ca ai mei.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Stela, cred ca trebuie sa te resemnezi...si a mea fata la nastere imi era leita si acum toata lumea zice ca e Petrica intreaga...
Of, bine ca am laudat-o ca e bine-dispusa, acum miorlaie si se frichine, NORMAL!!!
FETELOR, NU VA MAI LAUDATI BEBEII CA IMEDIAT SI-O IAU IN CAP!!!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

vai naty, multzumim pt aprecieri! toti puii sunt superbi, ca doar sunt puiuti de randunici, nu??? pe mine m-au dat gata pozele iuliei pe randunoiul tau! sunt mortale!

cleme,m-ai detronat cu pitik ta pletoasa!credeam ca a mea are par mult, dar a ta chiar are de niste codite! si te-ai descurcatbine cu pozicile!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Rox, ca sa te scutesc de cititul din urma: Iuliei i-a fost f rau de la Nan, am fost si internate o zi, am revenit la Prenan pe care fusese la incubator in maternitate, dupa o sapt nu l-a mai vrut nici pe asta si acum, dupa 6 zile de lapte dietetic HN 25 de maine introducem treptat Humana. De care, apropo, am facut rost!! Tot de la nemtii aia dar de la o firma ce importa de la ei care e langa...casa mea , doar cu 20 mii mai scump, au fost f prompti, m-au salvat, ca se pare ca dupa nemti mai asteptam o saptamana. Firma asta se ocupa si de organizat botezuri, cu tot ce e nevoie, asa ca o sa-i "angajez" si pt cateva chestii la botez, ca mi-au placut.

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

gecko, avea el poezia lui eu am sintetizat ce a zis ca aia era tema, dar altfel cred ca era din "productia proprie". si ne-a terminat nervii, dar ne-am temut cu totii ca nu vom sti ce sa facem sau sa zicem acasa si cum sa ne organizam asa ca ne-am luat unul, dovedindu-se ca ar fi fost mai bine fara, mai ales ca era un coleg de serviciu si pe urma ne-a tot stresat si pe mine si pe sefu nostru, care pe vremea aia era comandant, fiind atunci inca militari, iar asta militar de cariera a considerat ca trebuie sa-l pupe... undeva toata noaptea. din poezia lui nu-mi amintesc nimic decat ca a stresat pe toata lumea.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr

Mergi la inceput

Cleme, cui dai frumusetea de fata cu cosite negre? . Ce baietel iti place? Tudor, cumva?...(saracul, el e protejatul meu ca inconstienta de maica-sa ar fi in stare sa-l lase neinsurat! )

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Stela, pe mine m-a convins pediatra sa-l iau pe cel cu bani pentru ca este mai complet, nu da reactii adverse ( febra, inrosire, durere ...) si nu are contraindicatii, adica zi normala, iesit in parc, facut baita seara, pur si simplu nu se ia in seama vaccinul facut in ziua respectiva. Si asa a fost, rebe nu a avut absolut nimik de la el!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput