Puiuti de Randunici 2008!! (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela, vorbeste cu Mihatp ca eu am aranjat cu ea sa-mi ia si sa-mi trimita dr Brown's, dupa ce vede preturile. Normal, daca vrei si tu, ea va trimite uneia din noi ca sa nu faca 2 pachete si apoi ne trimitem randunoii la o intalneala pt delivery, ca tot se iubesc ei, ca inginerii
Am mai scris eu dar probabil n-ai citit: ei au caile respiratorii inguste si dreneaza greu secretiile. Continua cu batista, de 2 maxim 3 ori pe zi, cel mai bine inainte de mese si la culcare ca sa se elibereze, obligatoriu cu ser sau Sterimar pus inainte ca altfel nu faci nimic! O sa vezi ca ies muci la greu si daca faci operatiunea constant va fi mult mai bine; nu dispare complet fornaiala dar la Iulia e incomparabil mai bine-si n-a fost asa de la incepu, dar m-am tinut de treaba cu batista. Si, cum a zis Oana, ii faci pur si simplu vid pe nari, nu-i bagi in nas

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Bubu,vezi ca mie mi s-a zis sa nu alaptez daca iau Algocalmin fiola.Algocalminul scade febra.Si mi s-a spus, MULS INTR-UNA,de ce nu?Cum altfel sa se desfunde?Numai asa iese de acolo laptele.Pompa si supt-cica asta-i cel mai bun remediu..
Si editez:GHEATA SI COMPRESE RECI,lapte va fi,stai linistita.Este pana si la mine care nu prea aveam.Si IA-TI TEMPERATURA PERIODIC!

Alina,de unde ai luat bibele?
Aaa,Mihatp,VREAU SI EU DR BROWNS.Stai ca scriu PM.
Naty,sar'mana.Deci,mai insist cu batista.Mai nasol,ca Teo nu sta la batista si trebuie unul sa o tina si altul sa puna batista.Asa ca,treb sa am randunoiul langa mine,ca socrela nu se baga la batista.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Nici Iulia nu sta, dar decat sa o tina randunoiul de cap, cu forta lui in maini de care nici nu-si da seama, prefer sa ma descurc singura, cu toate emotiile-odata era sa-i intre capatul in ochi. intre timp am devenit experta, deci se poate si singura, crede-ma! Maxinne se crucea cand a vazut.

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Fetelor, eu dupa supt, nu m-am muls niciodata! Si Rebe cred ca nu-mi goleste sanii...Acum am facut proba, dupa ce a terminat ea , m-am apasat pe unul din sani si a tasnit laptele, nu asa cu picatura! De ce trebuie sa golesc sanii daca dupa 2 ore ea mananca din nou?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

buna fetele...

mii de scuze ca n-am mai reusit sa intru pe aici..sper ca nu sunteti f suparate pe mine.
vad ca deja am trecut la scutece...
foarte frumos mesajul de predare a stafetei naty.

eu am avut niste probleme cu un san..pana la urma s-a rezolvat, dar am fost cam traumatizata si n-am mai reusit sa intru pe net.
recuperez eu si va povestesc.

acum, pana reusesc eu sa citesc din urma (si am destul de recuperat), am o rugaminte la voi:
vreau si eu un motto pt invitatia de botez, o strofa, o poezioara ceva. hai ca multe dintre voi le aveti cu versurile...sau daca stiti vreo poezie de-a cuiva.
multumesc in avans!

pupicei!

Mergi la inceput

Rox, ti-am trimis PM cu ce doreai. Hai, mai scrie-ne! De raluca tot nu stii nimic?...Ma gandesc deseori la ea, am asa o ciuda ca nu am nr de tel...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Ce s-o fi intamplat cu RalucaN care ne facea cafeluta dimineata la odisee??? MA gandeam acum la ea...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Naty, ne-am gandit in acelasi timp la Raluca!!!!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

saru'mana naty pt poezioare..superbe..
de raluca nu stiu nimik. nu stiu ce s-a putut intampla cu ea de nu ne-a mai zis nimik.
stiu ca am insistat intr-o perioada pe langa ea sa ne lase un nr de telefon, dar din nu stiu ce motive a evitat.
sper din tot sufletul sa nu se fi intamplat ceva rau..si doar sa fie coplesita de noul bebe incat nu mai are timp de nimik.

Mergi la inceput

Da, Rox, dar Raluca avea nr meu, mi-ar fi putut da un sms la nastere, ca voi toate...Off, iar mi-e ciuda ca am sters sms pe care mi l-a dat cand eram eu in spital si de-aia nu mai am nr ei...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput