Puiuti de Randunici 2008!! (6)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
natynic spune:
Stela, vorbeste cu Mihatp ca eu am aranjat cu ea sa-mi ia si sa-mi trimita dr Brown's, dupa ce vede preturile. Normal, daca vrei si tu, ea va trimite uneia din noi ca sa nu faca 2 pachete si apoi ne trimitem randunoii la o intalneala pt delivery, ca tot se iubesc ei, ca inginerii
Am mai scris eu dar probabil n-ai citit: ei au caile respiratorii inguste si dreneaza greu secretiile. Continua cu batista, de 2 maxim 3 ori pe zi, cel mai bine inainte de mese si la culcare ca sa se elibereze, obligatoriu cu ser sau Sterimar pus inainte ca altfel nu faci nimic! O sa vezi ca ies muci la greu si daca faci operatiunea constant va fi mult mai bine; nu dispare complet fornaiala dar la Iulia e incomparabil mai bine-si n-a fost asa de la incepu, dar m-am tinut de treaba cu batista. Si, cum a zis Oana, ii faci pur si simplu vid pe nari, nu-i bagi in nas
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mstela spune:
Bubu,vezi ca mie mi s-a zis sa nu alaptez daca iau Algocalmin fiola.Algocalminul scade febra.Si mi s-a spus, MULS INTR-UNA,de ce nu?Cum altfel sa se desfunde?Numai asa iese de acolo laptele.Pompa si supt-cica asta-i cel mai bun remediu..
Si editez:GHEATA SI COMPRESE RECI,lapte va fi,stai linistita.Este pana si la mine care nu prea aveam.Si IA-TI TEMPERATURA PERIODIC!
Alina,de unde ai luat bibele?
Aaa,Mihatp,VREAU SI EU DR BROWNS.Stai ca scriu PM.
Naty,sar'mana.Deci,mai insist cu batista.Mai nasol,ca Teo nu sta la batista si trebuie unul sa o tina si altul sa puna batista.Asa ca,treb sa am randunoiul langa mine,ca socrela nu se baga la batista
.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
natynic spune:
Nici Iulia nu sta, dar decat sa o tina randunoiul de cap, cu forta lui in maini de care nici nu-si da seama, prefer sa ma descurc singura, cu toate emotiile-odata era sa-i intre capatul in ochi. intre timp am devenit experta, deci se poate si singura, crede-ma! Maxinne se crucea cand a vazut.
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
clauclau spune:
Fetelor, eu dupa supt, nu m-am muls niciodata! Si Rebe cred ca nu-mi goleste sanii...Acum am facut proba, dupa ce a terminat ea , m-am apasat pe unul din sani si a tasnit laptele, nu asa cu picatura! De ce trebuie sa golesc sanii daca dupa 2 ore ea mananca din nou?
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
rox_dox spune:
buna fetele...
mii de scuze ca n-am mai reusit sa intru pe aici..sper ca nu sunteti f suparate pe mine.
vad ca deja am trecut la scutece...
foarte frumos mesajul de predare a stafetei naty.
eu am avut niste probleme cu un san..pana la urma s-a rezolvat, dar am fost cam traumatizata si n-am mai reusit sa intru pe net.
recuperez eu si va povestesc.
acum, pana reusesc eu sa citesc din urma (si am destul de recuperat), am o rugaminte la voi:
vreau si eu un motto pt invitatia de botez, o strofa, o poezioara ceva. hai ca multe dintre voi le aveti cu versurile...sau daca stiti vreo poezie de-a cuiva.
multumesc in avans!
pupicei!
natynic spune:
Rox, ti-am trimis PM cu ce doreai. Hai, mai scrie-ne! De raluca tot nu stii nimic?...Ma gandesc deseori la ea, am asa o ciuda ca nu am nr de tel...
Naty
Iulia mea
clauclau spune:
Ce s-o fi intamplat cu RalucaN care ne facea cafeluta dimineata la odisee??? MA gandeam acum la ea...
POZE
POVESTEA NASTERII
clauclau spune:
Naty, ne-am gandit in acelasi timp la Raluca!!!!
POZE
POVESTEA NASTERII
rox_dox spune:
saru'mana naty pt poezioare..superbe..
de raluca nu stiu nimik. nu stiu ce s-a putut intampla cu ea de nu ne-a mai zis nimik.
stiu ca am insistat intr-o perioada pe langa ea sa ne lase un nr de telefon, dar din nu stiu ce motive a evitat.
sper din tot sufletul sa nu se fi intamplat ceva rau..si doar sa fie coplesita de noul bebe incat nu mai are timp de nimik.
natynic spune:
Da, Rox, dar Raluca avea nr meu, mi-ar fi putut da un sms la nastere, ca voi toate...Off, iar mi-e ciuda ca am sters sms pe care mi l-a dat cand eram eu in spital si de-aia nu mai am nr ei...
Naty
Iulia mea