Puiuti de Randunici 2008!! (6)
Raspunsuri - Pagina 13

underqueen spune:
am revenit! am citit din urma si am ajuns la faza cu petitul... criss, imi pare sincer rau, dar eu intru rar pe forum si nu am vazut mesajele! normal ca voiam sa ne incuscrim! nu vreau sa crezi ca nu voiam, dar abia cand am vb. cu naty mi-a zis ca mi-l "cerusesi" pe Tudor...
oricum, o sa incerc sa fiu mai activa pe forum, sa nu-mi mai scape nimic!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ

ursuleata spune:
Am vazut poze frumoase cu papusica de Cleme si Mufa zambaret
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

bubu05 spune:
Am citit ceva despre mastita
"Factorii de risc
» Pielea iritata si crapata a mamelonului permite patrunderea bacteriilor, ce pot infecta ductul galactofor, ducand la mastita. Totusi, mastita poate surveni chiar daca mameloanele nu sunt crapate.
» Un episod anterior de mastita in timpul alaptarii este un factor de risc pentru reaparitia inflamatiei tesutului mamar
» golirea incompleta a sanilor in timpul alaptarii
» purtatul unui sutien prea stramt, care poate reduce fluxul laptelui
» interventiile chirurgicale anterioare asupra sanilor, radioterapia, slabirea sistemului imunitar in urma unei chimioterapii
» afectiuni imunitare (lupus) "
Eu v-am zis ca am stat in continuu cu sutien, nu era stramt, dar ma deranja...plus ca la sanul asta rosu am si ragarda...deci e clar...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze

bubu05 spune:
Cristina, nu e tot rosu, doar deasupra aoreolei si cumva spre interior, pe o portiune de 2-3 cm.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze

natynic spune:
Bubu, Doamne fereste, tu trebuie sa desfunzi canalul blocat, nu sa stimulezi lactatia pe sanul deja umflat! Eu n-am pic de experienta practica cu alaptatul dar logic mi se pare sa scazi inflamatia, sa protejezi de infectie si sa evacuezi canalul. Oricum, sper sa-l prinzi pe marele Tutu.
Tuchita...nu esti prima care pove astfel de lucruri. Din pacate,am o prietena care a ajuns la divort, printre altele din cauza atasamentului orb al sotului pt fratele...mai mare care, saracul, vesnic trebuia ajutat si protejat, atat el cat si sotia lui. De-aia zic ca-mi suna cunoscut. Poate Ioana are cumva dreptate ca nu e frumos sa-i vb de rau familia, dar noi suntem ca surorile aici si ne spunem ce simtim NOI, si ne sprijinim una pe alta. Oricum, printre altele daca zici ca au bani era oare atat de greu sa-i plateasca sotului tau macar o camera la un hotel decent?? Si ar fi si multe alte comentarii dar n-are sens sa-ti pun si eu paie pe foc. Cred ca nu ai ce face. Tu ai frati? Eu nu, sunt copil unic si de-aia mi-a fost greu totdeauna (si m-am abtinut) sa judec relatiile dintre frati. Dar cred ca intotdeauna exista fratele ocrotitor si responsabil si cel "parazit". Sigur, intr-o masura mai mica sau mai mare...
Cleme, e absolut superba fetita ta si ce par misto are! . Ca sa pui link-ul la semnatura, intra la profil personal la semnatura si ataseaza acolo link-ul.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

numeioana spune:
ma duc la coafor...a arat cand vin ce mi-am facut...sper sa fie cuminte Dav, ca il iau cu mine..
Pup!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

natynic spune:
Ioana, succes!
A, luny, baaii, e mortal Mufa, asa copil hlizit n-am mai vazut; Amira sa aiba grija, ca le va da pe spate pe fete cu umorul lui. Noroc ca fata e atat de frumoasa si doar pt ea va avea ochi!
Iulia cand a varsat a stropit si peretele
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

kitzy spune:
Ce bine-i de voi ca aveti timp sa mai scrieti pe aici, eu am pierdut capitole intregi din ce-ati scris, Diana mea doarme destul de putin si o adorm greu, in schimb mananca de stinge, ieri a fost dr la noi si-a zis ca s-a ingrasat si-a crescut, ea oricum era lungana din nastere.
Abia astept sa-si faca un oarecare program ca deja-s terminata, noaptea foarte greu o adorm dupa ce mananca, e treaza treaza si nu aprind lumina in camera nici nu vb cu ea, dar nu mai are chef de somn si mie imi pica ochii in gura de oboseala.
Plus colicile care incep de pe la ora 6-7 seara si mi asa de mila de ea si nu stiu cum s-o ajut sa n-o mai doara burtica
Ii dau picaturi, i-am dat si un pic de ceiut, da parca nu functioneaza nimic, nici tinutul pe pieptul meu de multe ori nu da rezultat si nici suzeta nu-i place
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana de
Diana ( 24.04.2008 )

mstela spune:
Am fost la pediatra si sunt fericita:bebelina mea a luat 430 g intr-o sapt..Yeee..deci e spre bine!
asadar,continuam pe Nan delactozat in completare.
Raportez,in alta ordine de idei, o noapte alba:bebelina mea a marait toata noaptea si a urlat sculand vecinii,fiindca a fornait ff tare toata noaptea si au reaparut coliceii..Asta dupa ce ne-am chinuit aseara cu batista..Ce o mai fi si asta?A fost tare nervoasa din cauza respiratiei si a colicilor,incat se trezea intr-una si plangea sau maraia si eu faceam salturi la ea..
Am luat Debridat.sa vedem ce-o mai fi.
Oana
Clau
Adriuta.Teodora se constipa,nu eu
.
Hmm..deci chiar e treaba buna cu bibele astea de la Dr Brown's.Vreau si eu!A mea bea si din tetine turtite-Nuk,si rotunde,si tzatzi..ce-o fi,mancare sa fie..Dar ce preturi au,Alina??
Of,Bubu,si tu?Nu dus cu apa calda,ci GHEATA MULTA SI COMPRESE RECI.Si trebuie antibiotic,cred.Vb cu dr,ca nu-i gluma sau ia oxicilina ca mine care-i safe in alaptare.Sper sa nu ajungi insa la temperatura,ca nu mai poti alapta.Si PUNE COPILUL MULT TIMP SA SUGA,SA DESFUNDE.Nici la mine nu prea vroia sa traga,se enerva,dar tot punand-o,a desfundat.La mine s-a tras nodulul mai mult fiindca a tras Teodora mult.Nici eu nu prea scoteam cu pompa,pana am ajuns la spital in seara aia si mi-a tras asistenta de sfarc asa de tare,ca am crezut ca lesin si a tasnit lapte.Apoi a mers si pompa.Vezi daca poti face asta.NU MASAJ,CI MULS LA GREU.Paracetamolul,mie nu mi-a facut nimik bun.
si sanatate.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

cleme spune:
Multumesc mult pt. aprecieri (creste pipota), parul il are asa de la nastere, e singurul lucru care il are de la mine si s-ar putea sa faca si gropitele mele, insa pe cit de scumpa e pe atit e de terorista... nu vrea decit in brate iar de dormit ziua mai putin (sau numai afara). Asta e, nu putem sa le avem pe toate...
Naty vezi ca acum vreo 2 sau 3 pagini ti-am zis si restul datelor pt prima pagina.
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg