Puiuti de Randunici 2008!! (6)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
numeioana spune:
Mie imi placea de mine blonda...dar mersi mult, Naty!!
Nicol, hai sa ne incuscrim! Naty...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
numeioana spune:
Flore, cum se plateste? Cu cardul? In cat timp vina hainutele.... Stiai tu ca eu sunt bolnava dupa hainute asa de miiici...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
gecko spune:
mamip felicitari pentru puterea de a te intoarce in campul muncii. eu inteleg ca ziua dadaceste bunica pe Honey dar tot nu pricep de unde iti aduni energia dupa o noapte de mamicit.
numeioana...frumoasa coafura. cum stai cu pregatirile de crestinare?
tuchita...am vazut situatia ta la altii...nu vei avea din pacate castig de cauza. nu te pune intre el si familie ca se va intoarce impotriva ta. eu am vazut situatie in care sotul si-o lua in mod constant in basca de la frati...si se intorcea cu coada intre picioare la sotie, regretand ca a lasat-o la greu pentru fratii lui...si isi jura ca a doua oara de prost si sluga nu se va ma duce...dar nu trecea luna si o lua de la capat...si pe deasupra ii mai scotea si ochii la nevasta ca baga zazanie intre el si frati...o lume complicata...
nicol_conte, de aia ma bucur eu ca nu ne-am terminat de mobilat casa. ca inafara de patul matrimonial nu mai are unde dormi sotul...asa ca nici acum cand miauna Patrick nu o sterge strengareste...si nici cand eram gravida si pare-se ca sforaiam ca un birjar nu a avut altundeva sa doarma.
oprescufloare...si tu esti mama eroina cu un puiut de abia iesit din gaoace si alt titirez in preajma...de unde va alimentati dragelor cu putere si rabdare? eu uneori stau cu impresia ca pana nu face Patrick 18 ani si pleaca la universitate nu ma apuc de alt bebe.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
venit din plimbari!
naty, tuchi, am zis eu ca e cel mai hlizit bebe, asta e activitatea lui principala!
clau, identic cu sanii, nu-i goleste de tot, mai iese dupa ce papa el, si Mufa papa doar un san la o masa..si nu ma mulg dupa, si ma simt foarte bine, nu ma deranjeaza nimic...a, mai nou, lumea zice ca Matei seamana cu randunoiul, esti printre putinii care cred invers!
stela, eu cumpar Infanrix hexa pt Mufa
tuchi, ma bucur ca te-ai mai relaxat putin..chiar si cu o pipa!..cateodata as trage su eu un fum desi m-am lasat de aproape 5 ani! ma abtin cu comentariul despre randunoi, dar CLAR NU E PERFECT, sunt inca suparata ca e certat cu tata...off...
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
CAPITOL NOU!!!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea