Bucurii de sept-oct 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

AdinaF, deja au venit caldurile la voi? La noi e inca racoare, si eu abia astept sa se faca de plaja sa o scot la soare si nisip.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Multumim de aprecieri!

Am vizionat si eu cu placere toate pozele anuntate!

Roxana, asteptam vesti bune de la echo!

Crisnemes, nici Dudu nu sta pe olita. Stie la ce foloseste, ne anunta dupa ce face kk si cam atat. Nu vreau sa il fortez in nici un fel. Singura "metoda" de pana acum a fost sa incerc sa il tentez promitandu-i ca ii cumpar chilotei cu Mickey de indata ce invata sa ceara la olita!

Mirabela, ma bucur ca David este mai bine! De cate ori cade Dudu, imi sare inima din piept gandindu-ma ca ar putea pati ceva similar. Noi in continuare suntem "campioni" la cucuie, asa ca nu mai stiu ce sa cred. Mai nou nici nu mai plange cand se loveste, ne dam seama dupa semnele de "buna purtare" de pe frunte!

Cu Monica m-am intalnit de 1 mai in parc, ea si Cosmi erau bine. Dar parca imi amintesc ca urma sa se opereze cineva din familia ei!

Din categoria "intamplari haioase cu si despre copii", sa va spun cuvintele pe care a invatat Dudu sa le pronunte in ultima vreme: caio (tractorul), gogoiu (gunoiul), cocosh, Ptiu, Doto si Mocoshu (piticii Morocanosul, Hapciu si Doctorul). A fost foarte haios: azi dimineata tot spunea "Mocoshu, Mocoshu" si cand l-am intrebat cine este asta, a intins mana spre piticul in cauza "Iete, Mocoshu!" asa pe un ton de parca ar fi vrut sa imi spuna" Cum, mami, chiar nu stii cine este asta?".

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lexi, sa sti ca mi-a parut rau ca nu am stiut de marsul asta organizat, dar apoi mi-a parut bine ca in zona in care au protestat mamicile au aparut "suporterii" U Cluj si a fost dezastru, stiu ca am trecut prin zona - din pacate nu am crezut ca se poate intampla asta la noi.
Am admirat-o pe Maria, frumoasa domnisoara.

Adina - ce bine ca la voi e vreme buna ca la noi sa stai cu suba pe tine. Esti cumva din Cluj?

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, va multumesc pentru galerie, urari, felicitari...dar va dezamagesc...n-am luat examenul cu politia.
A fost ghinion cred, nu am avut un traseu greu...trebuia sa o iau la stanga, vroiam sa trec pe banda stg., am semnalizat, m-am uitat in oglinda si venea o masina din spate (nu virasem inca), in acel moment politistul a pus o frana brusca si masina din spatele nostru la fel, desi putea trece ca era libera banda, dar cred ca s-a speriat de frana noastra. Asta a fost tot! Cica nu m-am asigurat...
La sala am facut 26 din 26.

Va multumesc inca o data, va trebui sa-mi mai faceti galerie si data viitoare.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Cred ca a facut exces de zel politistul asta Alina. Mai facem galerie, numa sa ne spui cand

Adriana - moama cate stie Dudu sa zica

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna seara!

Alina, felicitari pt sala! Randament maxim pt partea de examen ce depindea de tine, la traseu conteaza 80% norocul si 20% sa nu te pierzi si sa ai incredere in tine . Ma bucur ca nu esti demoralizata . Sper ca nu trebuie repetata si sala, nu?

Roxana, ce ai facut la eco azi?

Cristina, multi si nu te mai stresa atat. Esti o mamica perfecta. Cand trebuie sa mergi la spital cu printesa? EDIT: maine, am citit . Multumim de invitatie la botez.

Lilina, super florile!

Xandrutza, Maalox si lapte/apa rece pt arsuri.

Adina, deja mergeti la strand? Wooow, la noi ploua, tuna si fulgera.

Lexi, te asteptam cu poze din plimbarelile care sigur urmeaza .

Am vb cu Sephora pe mess si mi-a zis ca au ajuns ok la Roman, Matteo a fost super cuminte tot drumul.

_

ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
16kg lost 7kg to go until the NEW ME!

Mergi la inceput

Cristina, Sandra, multumesc pentru incurajari.
Ba da Sandra, trebuie sa dau iarasi si sala, e valabila 1 an doar daca nu dau orasul. La sala nu mai mi frica acum ca am vazut cum sunt chestionarele, nu-i nimic deosebit fata de care le faceam eu, sper sa mai fac 22 p cat e minim.
Cand am vazut c-am luat sala si am aflat ca dau cu politistul "X"() am vrut s-o aman pe saptamana viitoare, dar am zis hai sa incerc.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Alina, exact asa am patit si eu la examenul de condus, prima oara am luat sala si am picat la traseu, tot asa, nu m-am asigurat. A doua oara le-am luat pe ambele. Asa ca nu te descuraja! Succes!
Sandra, din pacate Alina trebuie sa dea din nou si sala. Dar sunt sigura ca si a doua oara o sa faca 26 de puncte. Multumim pentru vestile despre Sephora si Matti.
AdinaF m-ar tenta gratarelul dar noi nu avem unde ca nici macar balcon nu avem . In plus suntem in mari pregatiri pentru ca luni vine mama mea la noi si sta 2 saptamani. Abia astept!
Beatrix tu ce mai faci? Cum merge lucrarea? Mi-e dor de tine si de Eric!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

I'm on duty as usual la ora asta...

Alina, nu-i nimic, data viitoare va fi cu noroc! Tot raul spre bine, ai ocazia sa te mai antrenezi cateva ore cu nenea instructoru'.

Cristina, multam' de invitatie! Ce frumos, botez pe 1 iunie, de ziua copilului.

Xandruza, te rog eu mult de tot ca bebetrei sa vina pe lume in alta zi decat a Narcisei.

Adina, unde-s soro caldurile alea, ca aici e-o vreme nasoala de tot, azi cel putin au fost niste rafale de ploaie cum n-am vazut de mult, plus vant si frig.

Lilino, ce gradina frumoasa! Referitor la ce-au zis fetele, mie-mi placi mai mult blonda.

Gety, 'nteles acum patania cu cardul. Asta-i singurul avantaj la BRD, ca-ti da intai cardul si-apoi bani, chitante, alte alea.

Mergi la inceput

Lexi, Lili, va multumesc si voua pentru incurajari!
Voi mai lua cateva ore de conducere pana la urmatorul examen.

Mergi la inceput