Bucurii de sept-oct 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Seara bunaaaa

Moaaama ce mi-ati lipsit azi...uite-asa ma mancau deshtele de nerabdare sa intru sa va citesc si sa vb cu voi...insa am fost suuper ocupata la serviciu. Am stat pana la ora 21 la biroupentru ca maine este 9 mai, ziua Europei, si avem niste evenimente de organizat.

Lilinaaaa vaaai cat sunt de frumoase pozele...si cu nuferii mi-ai dat poze. Sa-i transmiti bunicului Sandu (nu lui tataie ) ca a facut furori pe forum cu gradina lui

Alina iti dau cuvantul meu de onoare ca in toata agitatia aia...de la serviciu m-am gandit la tine azi cu examenul....si as fi intrat macar sa citesc ce ai facut...dar ...Lasa nu fi suparata ca data viitoare va fi cu noroc.

Cristinanu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi...s-ar putea sa fie vb de vaccin ceva...poate vor sa vada reactia...

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramomar

itzy super testul! Cica, vor sa lucrez pentru ei Dar tu pe unde umbli? ca azi nu ti-ai facut prezenta.

Ramo pai ce ai facut tot testul perfect? daca-i pe-asa esti tare. Eu am luat 7 ...m-au fentat cateva intrebari. Mi-ai simtit lipsa ha?...off nu vrei sa stii ce a fost pe capul meu azi...si maine la fel...si sambata cred...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

lexi, eu ma refeream sa venitzi voi in vizita, dar daca vine "Oma", se scuza :).

Lili, daca dai gaz cu tititul pana maine esti aici, ne putem tolani impreuna la soare .

fetelor, eu am o mare neliniste care ma framanta ingrozitor de cateva zile: Eu le dau copilasilor de la un an lapte de vaca in sticlutza de plastic, normala, incalzit la microunde. Faza e ca tocmai se face un mare tam-tam pe-aici, de cat de daunatoare ar fi metoda pt organism, mai ales la varsta asta, cum ca ar creste riscul producerii cancerului ... nemtzii spun ca nu e motiv de ingrijorare, totul s-ar pastra in limite. Eu, cu cine sa votez? Sa cred ca deja le-am distrus deja viitorul copilasilor mei???? Prietenele mele de-aici in majoritate procedeaza la fel. Eu le-am cumparat imediat sticlutze din sticla, iar azi dimineatza am incercat direct din cana normala,n-au comentat. Dar oare nu am schimbat prea tarziu metoda???

Voi ce zicetzi? Pls spuneti-va parerea...

O noapte linistita va doresc!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AdinaF

itzy, chiar am vrut sa zic si io ca esti nepermis de frumoasa. Papusica nu te trage de par, ca vad ca il portzi desfacut? Eu de cand am nascut pana acum nu l-am purtat decat legat, exceptzie cand ma invita sotzul in oras.

Adina... cred ca glumesti bre...daca era pe-asa ajungeam si eu vreo "fotomodeala de-aia" .
Parul da... il tin in general desfacut...dar in casa il port mereu strans intr-un coc in varful capului...pe post de paratrasnet . Ana-Maria nu ma trage de par...dimpotriva ii place sa ma mangaie tandru...cand il vede asa lung...prinde cate-o suvita si se minuneaza razand ca nu se mai termina, ...ii mai place sa facem cucu-bau cu el pe fata

Pup hoarda de nabadaiosi frumosi.
Tu nu ne dai poze cu ei?. Hai ca la strand sigur faci

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

itzy, maine mergem la strand, bine ca mi-ai amintit sa-mi iau aparatul.

eu am aici probleme majore expuse mai sus, si sotzul ce credetzi ca face ? Liciteaza pe ebay pt o limuzina alba . L-o fi apucand oare "the middle-life crises"???? Hai sa-i amintesc ca avem de intretzinut doi puiutzi de om...

Mergi la inceput

quote:
Eu le dau copilasilor de la un an lapte de vaca in sticlutza de plastic, normala, incalzit la microunde. Faza e ca tocmai se face un mare tam-tam pe-aici, de cat de daunatoare ar fi metoda pt organism, mai ales la varsta asta, cum ca ar creste riscul producerii cancerului ... nemtzii spun ca nu e motiv de ingrijorare, totul s-ar pastra in limite.

Exact despre chestia asta a fost saptamana trecuta un articol in ziarul "Evenimentul zilei". L-am citit , am vrut sa va zic...dar dupa ce v-am mai speriat cu parabenii, si alte bazaconii am renuntat la idee.
Nu am schimbat biberoanele cu cele de sticla. Eu ii incalzesc un pic apa pt lapte intr-un ibric, si apoi o torn in biberon. Vara il bea rece.
Cuptor cu microunde nu am cumparat nici pt noi tot din motive de genul asta...nu este deloc sanatoasa incalzirea mancarii la microwaves...Acum...nah...noi am mai discutat ca daca e sa ne luam dupa toate...nu mai mancam, nu ne mai spalam nu mai facem nimic ca este nociv...Dar daca poti evita cat de cat...de ce nu?

Uite aici, am gasit si on-line articolulrespectiv:
http://www.expres.ro/articole/detalii-articol/801805/Reduceti-drastic-expunerea-la-plastic/

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

itzy, merci de link, eu am sticle de la Nuk, merg sa vad ce contzin. Oare de ce n-am auzit discutziile astea cand eram insarcinata?? Oricum am remuscari la maxim, dar nu mai pot da timpul inapoi...

Noapte buna!

Mergi la inceput

quote:

Liciteaza pe ebay pt o limuzina alba . L-o fi apucand oare "the middle-life crises"???? Hai sa-i amintesc ca avem de intretzinut doi puiutzi de om...

Nici nu stii sa apreciezi ce cadou vrea sa iti faca...offf nerecunoscatoare mai esti

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Nici nu stii sa apreciezi ce cadou vrea sa iti faca...offf nerecunoscatoare mai esti

daaaaa, mai ales ca anul asta schimb prefixul

Mergi la inceput

me tooo...tot in '78 esti?

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput