Bucurii de sept-oct 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Crisnemes, felicitari lui Victor! Copil vorbaret, ce mai! Si neaparat cu rosu, sa nu-l deoache lumea.
Of, ganglion afurisit! Sa scapati de problema cat mai repede!

Princess, 'teles! Cine vrea sa ia na-na? Nimeni!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Salutare mamici,
n-am apucat sa mai citesc din capitolul trecut nimic, nu prea am timp acuma de cand am inceput serviciul...

Roxana a avut ceva viroza cu diaree si rosu in gat cu puroi; am fost la medic, ne-a dat nurofen, albastru de metil si plantagingival.

Intrebare: se aud ceva secretii in gatut si tuseste din cauza lor; oare ce sa-i mai dau pt asta? Eu ii dau si cate un puf de Tantum din cand in cand.
Daca stiti ceva pont dati-mi-l si mie pliiz.

VA pup, nu am tim sa citesc in urma dar sper sa reusesc sa ajung la zi.

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Crisnemes aceeasi problema o am si eu cu ganglionii la Ioana. Are unul pe gat cam ca un bob de porumb. pediatra a zis ca nu e nici o problema. Odata ce au crescut se retrag foarte greu. Problema e daca se maresc, devin durerosi si nu sunt mobili.
Floricel eu imi tratez copiii cu homeopate in general.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Floricel79, mamicile su scris de Sinupret ca ar fi bun, zic eu in cazul vostru.
Mai asteapta pareri, sau daca e urgenta, google-este un pic. Este si din plante.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Seara buna!

Floricel, eu ii dau lui Rares atunci cand tuseste Ambroxol si de fiecare data a dat rezultate!

Crisnemes, ce vorbaret este Victoras! Asa a fost si Dragos cand era de varsta lui?

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

poze facute azi in gradina botanica (o sa remarcati ce cucui frumos are Teodor, )

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Buna fetelor
Apelez iar la voi pentru ca sunteti singurele care m-ati ajutata in cele mai multe situatii dificile. Am o mare problema, poate a mai patit cineva la fel si poate sa ma ajute cu un sfat.
Am sangerari, nu abundente, normale, de o luna jumate. Situatia se prezinta astfel. De cand am nascut si pana sa-l intzarc pe Mario,timp de un an jumate nu am avut ciclu. La inceput stiam ca e normal pentru ca alaptez, iar dupa aceea mi-am pus si cipul contraceptiv, iar Dr. mi-a spsu ca si acesta deregleaza menstruatia.
De pe 27 aprilie imi tot curge zilnic, putin cate putin ca nu mai stiu ce sa fac. La inceput am zis ca e ok, avand in vedere ca nu am avut un an jumate ciclu dar de cateva zile sunt dea dreptul ingrijorata. Ma gandesc sa sun dr. sa-mi fac programare, dar acestea se fac cu o luna inainte mereu la el. Mai cunoasteti cazuri similare?

Multumesc

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara. Am fost si eu la cumparaturi si m-am prostit cu aripioare picante de la KFC; inca nu am arsuri
Multumim pentru aprecieri! Princess, Beatrix, Narcisa nu papa creioanele, doar le "dezbraca" de hartia in care sunt invelite; deseneaza doar pe hartie (deocamdata) si azi vad ca au apucat-o constructiile. A muncit ceva timp, tot se dadea inapoi, le studia, le mai aseza... Creioanele sunt cerate.
Crisnemes, multa sanatate lui Victor, sper sa rezolvati cu ganglionul acela. Daca se tot umfla poate ar trebui ceva investigatii suplimentare. Felicitam si noi micul vorbaret.
Florina, multa sanatate lui Roxi! Eu folosesc pentru gat tot Tantum.
Mephala, ce frumos e in Botanica! Aveti niste poze superbe! Iar baietii sunt tare frumosi! Vanatai de alea a avut si Narcisa, dar in ambele parti.
Tasia, poate nu ar fi rau sa-ti faci o programare; eu cand am renuntat la alaptat am avut ciclu neregulat cateva luni, in sensul ca o luna aveam, vreo doua nu, apoi de doua ori intr-o luna si tot asa. Dar luam si anticonceptionale in perioada aceea.

Princess, eu ma simt in general bine, nu mai am greturi in fiecare zi; in schimb au aparut ametelile. Si jocul de fotbal in burtica

Alexandrina 19+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!

Xandrutza -felicitari pentru fotbalist(a) Ma gandesc a nu stiu cata oara ce curaj ai tu sa faci bb3!!! Eu sper sa nu mai raman vreodata insarcinata!

Am vazut si eu pozele cu Narcisa si Teodor cu Iustin.

Tasia, Crisnemes - nu stiu raspuns la intrebarile voastre. Imi pare rau! Ma rog sa se rezolve cu bine.

Noi am avut ieri o zi plimbareata si ce bine a fost ca am iesit putin din oras! Mi s-a urat deja de orasul asta!!!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi

Cristina , tare bine imi pica cafeaua.

Gabitzica Sa ai parte de mult noroc, fericire si impliniri! (mii de scuze ca iti zic asa tarziu)

Mira multa bafta la noul job! Daca o sa fii ocupata wekendurile acelea departe de David, nici nu stii cum o sa zboare timpul.

Alina eu nu is programata inca la examen, abia am 10 ore, ba nu pot eu, ba nu poate instructorul si mai nasol e ca in 23 plec din tara si iar aman cu vreo 10 zile si uite asa cred ca prin iunie o sa vina si randul meu. Saptamana asta mai bag vreo 4 ore si sper ca si cealalta inca atatea si s-ar putea sa dau iesirea inainte sa plec.

Am vazut multe pozici frumoase, cu bucurii minunate: Eric cel cu picioruse pufoase numai bune de pupacit si mamica lui slabanoagaaaaa ; pausica Maria si masina superba; cei doi fratiori, Iustin si Teo, cu ochi albasti prin iarba si flori, dar si pe Rares al tanimei, cu chip de copil cuminte si nevinovat

tasia of imi pare rau ca ai probleme, chiar nu stiu ce sa-ti raspunsd. Eu am avut ciclu de la 4 saptamani de la nastere si apoi in fiecare luna , chiar daca am alaptata pana la 1 an. Cel mai bine ar fi sa mergi la medic.

Crisnemes multa sanatate lui Victor! din pacate nu stiu ce sfat sa-ti dau, poate ar fi indicate niste investigatii, daca se tot umfla.

Multa sanatate si Roxanei, pui de floricel si lui Reby, pui de lakioana.

xandrutza felicitari pentru micul fotbalist ! Edit: am vazut si carliontata frumusoasa , ce linistita se joaca ea si cu cata grija aranjeaza creioanele!

AdinaF cum a fost la strand?

pup you all!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput