Bucurii de sept-oct 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Va multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea, dar mai ales Xandreutzei pentru tort. Mi-ai facut o pofta de tort de ciocolata!!! Eu am facut tort diplomat.
Ieri am avut o zi super incarcata si nu am apucat sa deschid calculatorul.
Ma duc sa vad pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Neatza! Sar`na de cafea.
Cristina, vad ca ai postat la o ora mai rezonabila, cumva ai dormit mai mult azi? Ai mai mers cu Daria la control?
Lexi, e asa de faina Maria!! Noua ne place mult de ea.
Mi-a placut si masinuta, s-o stapaniti sanatosi!
Alina, sper sa te reprogrameze cat mai repede la examen. Succes!
Lakioana, sanatate multa lui Reby si spor la pregatiri!
Gety, curaj! Si succes cu bb2!

Alexandrina 19+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzica

Va multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea, dar mai ales Xandreutzei pentru tort. Mi-ai facut o pofta de tort de ciocolata!!! Eu am facut tort diplomat.
Ieri am avut o zi super incarcata si nu am apucat sa deschid calculatorul.
Ma duc sa vad pozele.

Gabitzica, cu placere!
Ai ceva poze pentru noi?

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Xandrutza din pacate nu am facut nici o poza.
Am vazut pozele lui Beatrix si Lexi. Lexi sa stapaniti sanatosi masina.

Mergi la inceput

Va arat si voua la ce a muncit Narcisa.

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Neatza fetelor!

Lexi, ce frumoasa e nazdravana Maria! De masinuta ce sa mai zic? Bravo! Ma bucur pentru voi! Cine o conduce, sotul sau tu?

Beatrix, ce baietel mare s-a facut Eric! Este un frumos si un serios! Iar tu esti draguta si suplaaaaaaaaaa!

Gety, iti dau na-na daca mai zici ca te razgandesti cu bb2! Pai eu cu cine ma mai inham la drum daca tu renunti? Curaj!

Narcisuca este o isteatica si o frumoasa! Felicitari, Xandrutza! Creioanele colorate sunt din acelea cerate? Nu le papa Narcisa? Rares asa face! Tu cum te mai simti, burtico?

Dar tu, Alexutza?

Va pupam!
Noi plecam la plimbareala!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

salutare!

multumesc fetele pt complimente! va dati seama cat imi creste inima!
Lilina, nici eric nu mananca coaja! musca, rontzaie apoi scoate coaja si mi-o da mie!
tanima, hai ca m-ai facut sa rad! oare care crezi ca au fost urmatoarele miscari dupa ce am terminat sesiunea foto? evident ca si-a pus galateata cu apa in cap! am si dovezi cu o alta galeata in schimb! si dupa ce o pune la el vine si imi pune si mie galateana in cap! eu intru in jocul lui si dupa ce adoarme ma iau cu mainile de cap cand vad cat e de facut curat! am invatat s ale mai las si nearanjate! noi sa fim sanatosi!
sa sti ca si aici e greu d egasit sandalutze inalte, nu mai spun ca daca vrei si de piele sub 50 euro nu gasesti! am vazut de firma si la 100 de euro de am zis ca nu-i adevarat!
xandrutza, chiar asa nu mananca Narcisa creioanele? ca Eric ca si Rares al lui princess, roade la ele, indiferent daca sunt de lemn sau plastic!

Fetelor, va rog eu nu ma invidiati pt soare! astea sunt primele zile insorite din anul asta si credeti-ma ca nu o sa tina foarte mult! pot s apun aproape pariu ca max 1-2 saptamani si apoi revine frigul si ploia!
Ieri am fost la padure si ma bucur ca i-a placut lui Eric! ma gandeam ca poate se plictiseste ca el prefera mai mult poiana sa alerge dupa minge! a adunat o gramada de surcele! vroia sa le luam acasa dar i-am explicat ca n-avem semineu deocamdata
acum astep sa se trezeasca si iesim la un gratar!

pe toate!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare!

Beatrix- am incercat sa vad poze cu Eric si nu apare numic .

Fetelor, eu am o problema , in saptamana pastilor Victor a fost racit , a facut chiar luni in ziua de pasti temp. de 40 grade in fundic si am fugit cu el la urgenta ca i s-a inflamat foarte tare si un ganglion intre ureche si barbie - i-am facut tratament cu antibiotic- Klacid la recomadarea medicului si cu Nurofen. Toate bune si frumoase pana ieri cand acelasi ganglion sa inflamat din nou. I-am dat nurofen la indicatia dr de fam . Astept sa vad ce se intampla ca e tare umflatel bietul de el.

Lexi - sa inteleg ca e noua voastra masinuta. E super "faina" iar Maria cum am mai spus e o scumpete .

Xandrutza - bravo Narcisei - bine ca nu le papa - ca Victor cum le prinde scrie toti peretii(noroc ca inca mai stau un pic la soacra mea) sau le rupe.

Gabitzica- cu intarziere iti spun si eu "La multi ani!" si implinirea tuturor dorintelor .

Sa va spun ce a zis azi dimi Victor - nepotii mei mai mari erau la calculator - el vine din camera si spune - "ce se ude colo?" - si tot el spune - "pietenii mei?"

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Beatrix scuze am reusit sa deschid pozele cu Eric - e un baietel tare, tare frumos.

Tanima si Victor face mofturi la imbracat - vrea doar - buza(bluza) osie(rosie), orice dar sa fie si cu rosu.

Poze

Mergi la inceput

Microbu - spune-mi si mie cum ai reusit sa slabesti si in cat timp. Am dat si eu ceva jos dar mai am inca vreo 5 kg si e tare greu.

Apropo de discutia cu microundele, eu l-am invatat pe Victor sa bea laptele la temperatura camerei. Socrii mei stau la casa si era tare greu sa tot cobor noaptea in bucatarie sa incalzesc laptele si asa am rezolvat problema si am scapat de un mare stres. Si eu folosesc cuptorul doar pt popcorn.

Poze

Mergi la inceput