Bucurii de sept-oct 2006 (125)
Raspunsuri - Pagina 16
xandrutza_76 spune:
Tanima, e destul de simplu, prefer sa intru pe net de mai multe ori pe zi, cate 5-10 minute, decat o data la nu stiu cat timp. In felul asta am mai putin de citit pe forum si nici nu trebuie sa stau mult la calculator.
In rest nu ma plang, zic si eu ca deocamdata ma descurc, nu ca Narcisa ar fi super cuminte, din contra e chiar baietoi, dar mergem mai departe si vedem ce o sa mai fie mai incolo.
Monica ce biscuiti faci?
Alexandrina 19+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
GETY spune:
Tanima, am vazut pozele cu Rares. Asa mi s-a parut si mie, un baietel super cuminte e, mai ales in pozele asezat pe parchet.
Am vazut si pozele cu Eric si cu mama lui super-slaba.
Voi mai mancati din cand in cand????
Ca eu,!
Asa creste Maria Diana
alinamoro spune:
Salutare!
Va multumesc inca o data pentru incurajari si sustinere.
Crisnemes, bine ai revenit! (n-am reusit sa-ti urez saptamana trecuta)
Da, si la sala cad fff multi. Cand am vazut teancul de dosare am avut emotii pana i-a citit pe toti cei cazuti si am vazut ca nu-s printre ei.
Ramo, tu cand ai examenul, te-a programat?
Felicitari fratelui tau pentru permis!
Xandrutza, saptamana viitoare merg sa ma programez, nu stiu ca tare greu merg programarile, eu as vrea cat mai repede.
Monique, si eu o bag pe Adelina in sacul de dormit noaptea, e destul de rece si la noi.
Gety, n-am auzit nimic ca s-ar mari alocatia. Bine ar fi!
Succes la bb 2 ! N-o sa-ti para rau!
Itzy, multumesc ca in toata harabubura de la serviciu te-ai gandit si la mine cu examenul.
Referitor la microunde...nu stiu care-i adevarul adevarat ...noi incalzim mancarea la microunde si al Dragos i-am incalzit lapticul.
Merg sa vizionez pozele cu Cosmina, Rares, Eric...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
lakioana spune:
Multumesc din suflet fetelor care mi-au raspuns la intrebarea mea legata de cel mai bun adjuvant pt. intarirea imunitatii. Stiu ca sunt la mare distanta de zile si mai ales pagini de intrebarea mea...insa va spun sincer ca nu am mai reusit sa intru (am intrat odata pe forum si acolo a ramas pana seara cand mi-am dat seama ca mai trebuie sa si inchid calculatorul). Suntem din ce in ce mai concentrati pe problemele care trebuiesc rezolvate inaintea plecarii.
Ma duc acum inapoi sa citesc ce mi-ati scris...dar nu inainte de a va multumi in avans celor care au stiut sa ma ajute.
Legat de noi...acum suntem mai bine...am ramas totusi cu un rosu in gat care trece tare greu...si cu o personalitate care nu pare a fi a ei...sper din suflet ca e de la durerea de canini.
Va pup...si sper sa mai intru.
_
Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)
GETY spune:
Lakioana, spor la pregatiri si ma bucur sa citesc ca Reby este mai bine.
Alina, sper sa reusim cu Bb2 si sa nu ne razgandim. Mi-e frica de mai multe, dar sper sa trecem peste temeri.
Asa creste Maria Diana
mephala30 spune:
Gabitzica!
Beatrix, ce bine aratati amandoi!
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Adina, multumim frumos pentru invitatie. Poate ne vom incumeta candva sa venim, desi pentru mine e un cosmar drumul lung cu Maria in masina. Sau poate va incumetati voi incoace
Monique si Beatrix, am vazut poze super cu Bucuriile voastre! Cosmi are caciulita ca a Mariei doar ca a noastra e roz Iar voi, mamicilor, sunteti ilegal de slabe!!!
Multa sanatate lui Cosmi.
Avem si noi cateva poze noi, incepand cu asta.
In plus, pentru Sandra, cu dedicatie speciala, inca 2 poze.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
CristinaGoji spune:
Neatza,
Wow Lexi - ce limuzina Maria e adorabila. Ti-o zice o soacra mare veritabila
Beatrix - slabanoago vrei sa mor de inima rea??? Eric e un scump si-i sta tare fain in body va invidiez pentru caldura
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria