Bucurii de sept-oct 2006 (125)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
microbu spune:
LA MULTI ANI GABITZICA !!!
_
ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006) 16kg lost
7kg to go until the NEW ME!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Monique_new spune:
Buna dimineata.
La multi ani! gabitzica, multa sanatate si fericire.
RoxanaCe bine ca ai venit cu vesti bune de la eco, era si baiatul obosit acum ce vrei, sa va astepte pe voi sa-i faceti poze..
Eu sunt un pic suparata, pt ca a mea printesa a luat niste mucisori de la tati, va spuneam ieri ca este racit . Aseara pana la urma am dat drumul la aerul conditionat si ne-am incalzit
.
Ooo, mi-am adus aminte.Ieri m-am dus sa imi iau indemnizatia si alocatia de la posta si in loc de 300 au venit 800.Ce sa fac acum, stie cineva ? Cum returnez diferenta de bani. Eu am depus dosarul inainte de sf lunii aprilie.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
CristinaGoji spune:
LA MULTI ANI GABITZICA!!!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/princess/princess.jpg)
princess spune:
La multi ani, Gabitzica! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie!
Multumesc pentru raspunsuri si pentru vizionarea pozelor cu Rares!
Va doresc un weekend placut!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
beatrix spune:
salutare!
Gabitzica, La multi ani cu sanatate, fericire, bucurii si numai impliniri alaturi de familia ta!
Eu am promis ieri ca revin dar bineinteles ca a aparut ceva neasteptat si s-a dus pe apa sambetei toata relaxarea mea! Macar de promisiunea cu poze sa ma tin, am incarcat repede cateva aici :
Mai !
Asa cum zicea si Lexi, luni sunt rusaliile aici, deci avem liber! afara temperatura peste 25 grade, excelenta pt un week-end lung! drept uramare ne pregatim de decolat!
va pup pe toate si un week-end minunat!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Beatrix, am vazut pozele, il pupacim pe Eric, e tare dulce!
Monica, sanatate multa Cosminutei!
Alexandrina 19+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
tanima_i2002 spune:
Salutare!
Gabitzica si patrecere frumoasa alaturi de cei dragi tie.
Azi tati il culca pe bebe si mami sta pe net. Viata nu?!!!
Dupa o zi la cumparaturi cumplita pe mine m-au lasat nerii ca sa mai pot sta si dupa el sa ma rog sa se culce, asa ca macar in week-end sa mai aiba si tati parte de stres, ca si asa de dimineata dupa numai o ora zicea ca el a obosit si ca cere in delegatie si saptamana viitoare (oricum va pleca ca asta e serviciul lui mai mult departe de casa).
Aaaaa, sa nu uit, legat de masinuta, noi avem doar motoreta ca tractorasul e inchiriat. Cinci minute 3 lei. Dar Rares nu se multumeste nici o ora. Iar de motoreta lui se plictiseste in 2 min. Cand i-am cumparat-o se urcase intr-un geep de 1500lei si nu vroia sa mai plece de acolo. Eu eram cu 4oo lei in buzunar si nici de aveam bani nu luam ditai hurdughia care nu are loc nici int-o camioneta dar sa mai pleci cu ea pe drum cu autobuzul sau WW lui tati, nici o roata nu incapea. A urlat ca din gura de sarpe cand l-am luat de acolo. Mai nou copilul nostru face figuri l imbracat: vrea bluza cu iepuras, pantalonii cu buzunare, ghetele, hanoracul x sau mai stiu eu ce pretentii stupide. Cand trebuie sa plecam de acasa e cearta mare. Eu nu stiu de unde atata incapatanare ca eu cu taxu impreuna nu avem atata cata are el. Credeam ca mai capos ca tauroiul de taxu nu exista. Mi-a dat DD unul si mai si. Cred ca m-au ajuns blestemele
Beatrix ma terminati cu soarele vostru. Noi azi am fost sa ii cumparam piticului sandale si cand colo plaoa de rupe cu piatra. Am admirat ciolanasele goale, care la rares s-au subtiat de tot manca-le-ar mama de ciortanase. Am admirat puiut dragut care se balaceste frumos in galeata, Rares cred ca si-o punea in cap nu alta, daca nu se urca in ea cu siguranta.
Legat de sandalute sunt tare dezamagita ca nu am gasit nimic mai inaltut pe glezna, au inceput sa le faca din ce in ce mai joase. Noi avem nevoie sa tina bine glezna, mai ales ca de ceva timp ne-am tot prostit cu niste adidasi care nu au fost taman indicati ptr Rares. Este insa prea indragostit de ei si merge si f bine cu ei.
Xandrutza tu mai poti? Cum faci fata sa stai si pe net atata si cu doi copiluti acasa? Cred ca te ajuta mult junioara Raluca.Am o amica in cartier cu un pitic de 1 an jumatate si o domnisorica de 11 ani in care isi pune toata baza. Este ajutorul ei de nadejde si nu are incredere in nimeni cum are in ea in ce priveste pe cea mica.
Roxana mi-ai facut o mare pofta de perioada cu burtica. Mi-aduc aminte cum asteptam fiecare ecografie cu teama pe de o parte dar si cu bucurie sa vad ce pozitie mai are bebe, ce mai face. Iar Iosup parca stie cum sa faca totul si mai spectaculos. E genul tace si le face.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
tanima_i2002 spune:
Mephala, eu m-as fi vazut mama de 3 fete, dar de 3 baieti...niciodata.
Monica, multa sanatate cosminutei. Baga-i repede niste oscilo, poate o pacaliti. Si niste propolis ar fi bun. Bineinteles niste ceai cu multa lamaie daca accepta. Rares mai bine mananca lamaie decat sa bea ceai. Aaa, am uitat sa spun ca ai o adevarata domnisoara, tare cocheta mereu. Iar tu arati nepermis de bine.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
Monique_new spune:
Multumesc fetelor.
Roxana ,l-am vazut pe Eric in poze, un mare domnisor. M-am ofilit nitel, cand am vazut ce vreme frumoasa este la voi.Aici ploua si parca nu se mai termina vremea asta urata.
tanima,i-am dat oscilo cum a racit tati, dar se pare ca nu au vrut sa le ocoleasca. I-am luat ieri Sinupret si ceva de la plafar, cu echinaceea si propolis. Sa vedem cum scapam. Oricum stau cu aspiratorul afara, sa ii scot cat pot de des.
Pupici, fug sa fac niste biscuiti.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilina/lilina.jpg)
lilina spune:
beatrix, frumoase pozicile. cum papa Eric marul!!!
al meu nu mananca mar cu coaja pt.ca se inneaca super usor
sanatate lui Cosmi
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe