Bucurii de sept-oct 2006 (125)
Raspunsuri - Pagina 19
lilina spune:
buna dimi,
mephala, lexi, super frumoase pozele...ce-i cu mercedesul ala ? vreau detalii, ca e tare frumushel
tasia, nici eu nu stiu sa-ti raspund la intrebare. dar inainte sa ajungi la dr., nu il poti suna ????
beatrix, deshtept fiul tau
xandrutza, ce tare e Narci !!!!
EU SUNT F.SUPARATA pe Vladone. Mi-a spart ieri un parfum (era nou si f.misto, il primisem de putin timp de la nasha noastra). M-am enervat f.tare si pe sotz, ca era cu el cand l-a spart. Eu i l-am tot dat (ca de altfel toate cosmeticele mele) tocmai pt.ca sa nu fie curios si sa-si bage nasul in ele. Dar vad ca si el are o caracteristica de baza a familiei noastre: este super fun parfumuri si cosmetice si vrea toata ziua sa stea cu nasul in ele.
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
GETY spune:
Si eu sunt foarte suparata, dar din alte motive. Maria a facut febra azi noapte, 39 cu 7. In schimb, spre deosebire de data trecuta, umbla prin casa si a mancat foarte bine.
Tocmai a facut al treilea scaun de dimineata.
I-am dat Nurofen si antitermice doar.
Sa-i raspund Tasiei, dar la mine a fost alta situatie, dar tot cu sangerare care nu se mai oprea.
Numai ca eu m-am dereglat cu contraceptive injectabile (3 la numar) am luat si pilule cu gandul ca se regleaza hormonal, dar nu a trecut. M-am dus la dr., mi-a facut o eco endo si n-a gasit probleme, mi-a zis ca s-ar putea sa fie de la pilule. Mi-a dat sa iau Materna si mi-a zis ca intr-o luna ar trebui sa se opreasca.
Zicea ceva de rupere de endometru.
Oricum acum s-a reglat.
Asa creste Maria Diana
lilina spune:
oofff, Gety, sanatate Mariei
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
microbu spune:
Buna dimineata!
Ce dor mi-a fost de voi !!!
Am facut pauza cateva zile, tre sa citesc din urma cateva pagini. tare bine a fost, am umblat enorm zilele astea. Am si noi la gradina zoo...am fost in vizite...Revin dupa ce va citesc din scoarta in scoarta si sa fac noul capitol .
_
ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
16kg lost 7kg to go until the NEW ME!
itzy-bitzy spune:
Salutareeee
Eu nu am mai apucat sa intru de vineri pt ca sambata am lucrat iar pana la pranz, apoi m-am recuperat dupa oboseala ultimelor zile si ieri am fost de dimineata si pana seara la un gratar in afara Bucurestiului la niste prieteni, Ana-Maria s-a jucat numai pe afara in curte, au venit mai multi prieteni fiecare cu kinderul...la un moment dat nici nu ii puteam numara atat d multi erau si peste tot... Intr-un final am socotit, erau 10 copii si unul in burtik - de 7 luni. Seara am picat lati si noi
Lilina cand am ajuns acasa aseara ti-am vazut apelul. Imi uitasem unul din telefoane acasa. daca ma sunai pe Vodafone ma gaseai. Te sun eu acu'...
Citesc acum si revin
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
Crisnemes spune:
Buna dimineata pe la amiaz!
Gabitzica- voi cu ce ati tratat ganglionul la IOana?I-ai dat antibiotic?
Princess- da si Dragos vorbea ASA BINE LA VARSTA ASTA , DACA STAU SA MA GANDESC CRED CA SPUNEA CHIAR MAI MULTE, DE ALTFEL SI ACUM PT VARSTA LA VARSTA LUI VORBESTE FOARTE CORECT.
Gety - multa sanatate Mariei.
Mephala - foarte frumosi pustii. Cum se inteleg?te intreb pt ca ai mei se iubesc mult , dar si cand incep sa ......
Dupa ce se trezeste Victor o sa mergem la doctor sa-l vada.
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
xandrutza_76 spune:
Buna dimi! Ne-am facut si noi aparitia. Sar`na de cafea.
Cristina, curaj, necuraj, dar bebe am vrut asa ca musai am facut rost si de curaj. Sa va fie de bine plimbareala.
Ramo, sper totusi sa rezolvi cu condusul inainte de plecarea ta, sa scapi odata de scoala de soferi.
Lilina, imi pare rau pentru parfumul tau.
Gety, multa sanatate Mariei!
Sandra, ai facut poze pe unde ati umblat? Daca da, eu le astept
Itzysor, sa va fie de bine gratarul. Cred ca e nevoie sa ne mobilizam si noi in acest sens, ca as papa niste mici. Sau trag o fuga la Kaufland, au acolo mici foarte buni.
Crisnemes, succes la doctor!
Multumim mult pentru aprecieri!
Alexandrina 20+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
Monique_new spune:
Buna dimineata si la noi.
Cosmi este mult mai bine, am scapat de mucisori,se pare ca a fost eficient ce i-am dat.
Lilina imi pare rau de parfumel, pune-l pe tati sa-ti cumpere altul, ca doar era cu el Vladone cand l-a spart.
Gety, pupam Maria bolnavioara
floricel79,poate ar fi bine sa-i dai un siropel expectorant, sa o ajute sa elimine secretiile. Tantum-ul ala nu prea face asa ceva.Sinupretul la noi a fost bun pt mucisori, dar pt tuse cu secretii in gatut nu a dat roade data trecuta. Poate e mai bun ambroxolul sau altceva.
tasia cred ca cel mai bine ar fi sa te duci la doctor.
xandrutzaAm vazut-o pe Narcisa. Cred ca avut multa rabdare sa stea sa le alinieze.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
GETY spune:
Sau Fluimucil, ne-a mai dat noua dr. cand tusea Maria.
Xandrutza, asa le-a aliniat pe creioane, ca pe niste soldatei? Si apoi a inceput sa le dea pe jos? Ca Maria asa ar fi facut.
Am vazut si baietii cu ochi albastri ai Mephalei. Aia cu "suflu in papadie" a lui Iustin mi-a placut mult.
Asa creste Maria Diana