Bucurii de sept-oct 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Lexi am vazut o papusica. Culoarea aceea de carucior am vrut si eu sa iau de la brevi dar nu mai aveau pe stoc la nici un depozit, asa ca m-am multumi cu unul bej. Oricum am fost multumita de el. Despre masina ce sa mai zic...superrrrrrrr, sa o stapaniti sanatosi.

Xandrutza si Gety sa va spun reteta e super simpla, daca aveti si niste forme (inimioare si fluturasi am eu) ies super: 500 gr faina, 150 gr zahar, 2 oua, 1 praf de copt si 250 gr margarina.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Monica, am forme de biscuiti de tot felul, o sa coc si eu dar nu azi; pentru azi am cumparat niste foietaj, sa fac niste pateuri si ceva saleuri.
Gety, si-a aliniat Narcisa creioanele dar nu le-a dat jos, ea daca de exemplu construieste ceva, cu cuburi sau lego, si din greseala ii mai cade ceva pe jos, plange, si le pune la loc, cum sa sufere operele ei de arta?
Multumim pentru aprecieri.
Noi am fost afara, in sfarsit e soare si cald. Acum Narcisa doarme, pacat ca nu mi-e mie somn sa dorm si eu cu ea.

Mamici care luati indemnizatia pe card, eu am Raiffeisen, v-au intrat banii?

Alexandrina 20+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

xandrutza sa nu intinzi aluatul nici prea subtire, ca ies prea uscati dupa gustul meu , nici prea grosi pt ca ei mai cresc un pic in cuptor. Si eu am multe forme dar astea imi plac cel mai mult cum ies.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Multumesc fetelor, asta o sa fac, o sa sun asistenta doctorului s avad cand poate sa ma vada.
Dupa ce termin cu nebunia de la facultate, examene,licenta... voi recupera cu sigurantaaiic peforum.Din pacate intru foarte rar si citecs pe diagonala. Si imi doresc foarte mult sa ma vad si cu fetele care ies in Titan sau IOR.
Cristina sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea.
xandrutza_76 Cat de curajoasa esti, te admir te-ai hotarat sa faci al treilea bebe pentru ca ai fetite? sau chiar iti doreai 3 copiiSi eu imi doream 3-4 copii acuma insa nusunt la fel de entuziasmata. Pentru ca mi-a fost foarte foarte greu, poate si pentru ca am facut facultate.

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

tasia, noi (fetele din Titan/IOR: lilina, itzy-bitzy, monique_new, roxana01, adriana mica si putzuruca) asteptam cu maaaare nerabdare sa ne vedem

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

126

_

ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
16kg lost 7kg to go until the NEW ME!

Mergi la inceput