Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 9
Hera25 spune:
Multumesc dragele mele burtici pt felicitari, intradevar acum ma simt mai bine ca ati vazut mesajul meu. Nu ma suparasem oricum, si eu m-am intristat la vederea mesajului lui Maryb despre bitest si mi-am dat seama ca nu e cazul sa ma supar.
Itradevar nu e nimik sigur ca e fetita, pt ca tinea manutele acolo jos. Si poate cine stie pana la eco morfo fetala ii creste putulica, ca si asa sotul cred ca voia mai mult un baietel, dar asta e, sanatos sa fie bebele si doresc la toata lumea sa aiba un bebe sanatos si rezultate bune la analize.
14+
maryb spune:
asadar, sunt foarte linistita si sunt convinsa ca totul este bine cu bebelusul meu. Mai ales ca pliul nucal a iesit bine si a fost masurat de 2 ori si toate masuratorile lui bebe au fost in limite.Mai frica imi este acum de amnio in sine, dar o sa trec si peste asta, o sa fie o pregatire pentru nastere....![]()
maryb
14+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
amalia, am uitat sa-ti spun ca amnio se face in saptamana 16, asa mi-a zis dr mea. Deci eu vinerea viitoare, pe 16 mai voi avea dupa UM 15s+6z, iar dupa ultima eco 16s+1z. Si ca o sa-ti puna o perfuzie inainte de amnio cu scobutil si no-spa parca pentru relaxarea musculaturii.
maryb
14+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Eu n-am intrat ieri pt ca abia daca m-am putut ridica din pat de rau ce mi-a fost.M-a luat din somn, pe la 3 noaptea, durere de cap, m-am ridicat sa ma duc sa fac pipi si.....greata mare, n-am putut sa vomit.M-am intors in pat cu prosop cu apa si spirt pe frunte si degeaba.Dimineata, la 8 se barbierea al meu sot si hop si eu la baie, ca zic daca vomit sa nu fiu singura ca mi-e frica.N-am vomitat...m-am intors in dormitor si am strigat sa-mi aduca un lighean si cum l-a pus langa mine, cum am si varsat...un lichid galben verzui.Aveam palpitatii, nu puteam sa stau nici in fund.Am ramasa singura acasa si pe la 12 inca o repriza de vomitat, acelasi lichid.A venit mama pe la 3, mi-a facut paine prajita si am reusit sa mananc ca eram rupta, nu aveam deloc putere.A trecut durerea de cap si seara am mancat un iaurt tot cu paine prajita, la fel si acum de dimineata.Sunt in continuare fff slabita, dar bine ca nu mai vomit.Eu cred ca a fost de la ficat si de la progesteron, nu-l mai iau pe gura , asta e curge curge.Merg sa citesc din urma ce ati scris ca nu am apucat.

Ramo
8+
Puiutul meu scump
mav spune:
Sadicutza, bine ai veenit la odiseea nostra! Esti a treia mamica de bb3! Te-am trecut pe lista, dar mai trebuie sa ne dai data nasterii tale si teoretic, daca ai avut UM pe 28 ian, DPN ar fi 04 nov, nu 11.nov... Tu stii mai bine cum e in realitate...
Hera, ti-am trecut
in lista, chiar daca nu e sigur sexul, ca, de, "ea" a fost prima fata din grup!
Imi pare rau ca nu pot sa tin pasul sa editez lista de cate ori apar date noi... Sunt foarte aglomerata la munca... si seara nu mai apuc sa intru, ca am activitati cu Seb... Si nici eu nu ma simt chiar ok, sunt varza... Probabil am tensiunea mica, ca si pe mine ma ia cu lesin pe strada... Inca nu pot bea apa
, ca-mi provoaca varsaturi (indiferent de momentul zilei), am cosmaruri, nu ma odihnesc bine....
Fetelor, care aveti mai mult timp si doriti sa editati listuta, va rog sa-mi spuneti, sa va trimit parola de la contul comun pe PM!
Trebuie sa le trecem in lista pe toate mamicile nou venite, ca asa e frumos! Va rog mult! Multumesc!
14+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
brie spune:
madutza , LA MULTI ANI !! Sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos.
sadicutza, bine ai venit la odiseea noastra si iti multumim pt informatiile date.Sunt bune de luat in seama.
amalia, imi pare sincer rau ca ai primit asa un rezultat, dar nu te inspaimanta atat de tare. Amniocenteza te va linisti, ai sa vezi ca bb este bine! 
maryb, am zambit cand am citit mesajele tale si am rasuflat usurata cand am vazut ca te-ai linistit.Ma bucur tare mult pt ca asta ii trebuie bebelusului tau LINISTE. Iti tin pumnii stransi stransi de tot vinerea viitoare. Procedura nu e dureroasa, simti doar o presiune mai puternica in abdomen, dar nu se pune vorba de durere. Sper sa-mi dai dreptate. Acum depinde numai de fiecare in parte. 
hera si babyzapi, ma bucur pt vestile bune si pt fetita si baietel.

diana, BRAVOOOO si pt tine!!! Ma bucur cand aud vesti bune. Dar tie nu ti-a putut spune ce ascunzi in burtica? Sau nu s-a vazut inca? Sunt tare curioasa.
Fetelor cand vad cati baiatei sunt la odiseea noastra ma topesc toata. Va felicit din suflet. SI EU TOT BAIETEL VREAUUUUUU 
Pana la urma ce-o fi o fi...sanatos sa fie !!! asta e cel mai important.
mav spune:
Ramo, ce-ai patit tu este sigur de la fiere, nu de la ficat! Tre' sa ai mare grija de mananci, sa nu-ti mai deranjezi fierea, sa nu te mai supere nici ea. Si odihna ajuta! Stiu bine cat de rau a putut sa-ti fie, mai am si eu crize din astea cateodata, insotite de dureri de cap groaznice, cand ma apuca... ma tine o zi intreaga....
Mi s-a intamplat sa chem si ambulanta de cateva ori, atat de rau mi-a fost...
14+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
sadicutza spune:
mav, multumesc pt. trecerea in listuta, DPN-ul l-am socotit dupa data la care l-am plantat pe bb3, stiu sigur cand a fost (9 feb.+9luni=9nov.)
, probabil echografia morfofetala din 22.05.08 o sa lamureasca mai clar toata treaba.
Data mea de nastere este 29.10.1974
sadicutza :purtatoare de bb3, mamica de Teodora-Maria(07.05.07) si Andreea(28.11.98)
maryb spune:
otiliav, la odiseea anei spui ca s-a nascut un copilas cu SD din pacate. Vreau sa te intreb daca acea mamica a facut in timpul sarcinii DT, TT sau amnio.
catalina2307, sadicutza, bine ati venit, sa aveti sarcini usoare si copilasi sanatosi.
diana21, ma bucur ca a iesit totul bine la morfo fetala si ca ai un bebe sanatos.
madutza, LA MULTI ANI !!! Sa fii sanatoasa si sa aduci pe lume un bebelus sanatos si frumos. 

maryb
14+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
hera si babyzapi, va felicit si eu pentru bebelusi, fetita si baietel 

maryb
14+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele