Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brie spune:

ginye, exact acelasi lucru am avut eu ieri.Nu am lesinat dar simteam ca ma sufoc dintr-o data, ca nu mai am aer, ca mi se intuneca privirea, o transpiratie puternica, dupa care imediat frisoane reci.Tremuram efectiv de frig.Am baut imediat apa, am luat un biscuite repede si pe urma o bomboana.Mi-am revenit ca si cum nu avusesem nimic.Incearca si tu asa, tine-ti in poseta mereu o sticluta cu apa si bomboane.Macar bomboane, daca nu ai poseta prea mare sa pui si o sticla de apa la jumatate.Hai ca ne facem noi bine.....

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor cine are parola de la userul comun, va rog sa o introduceti in listuta si pe

catalina2307 cu DN - 23.07.1975, ET - 25.03.2008 si DPN - 12.12.2008

este o viitoare mamica care a ramas insarcinata prin FIV si are gemenasi. Mesajul ei il gasiti la pagina 7 la acest capitol.

maryb 14+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

mav, e o idee minunata cu cei 2%. Eu acolo trimit bani de anul trecut din martie. Ti-am mai trimis ieri un PM , ai reusit sa citesti?

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

La multi ani Madutza, sarcina usoara si bebe sanatos!
Maryb e bine ca ti-ai propus sa te linistesti, e cel mai bine pentru tine si minunea ta din pantec!
Diana mea, ma bucur de vestile bune, ca si bebeul tau e mare si creste precum Fat Frumos, nu cred ca ai motive de ingrijorare din moment ce dr a zis ca nu e cazul. Lasa grijile si emotiile pentru mai incolo, cand o veni bebe...acum orice grija si gand negativ sunt o bila neagra, asa ca fa-le vant!

Leeloo
13 +

http://community.webshots.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Maryb, Amalia, trebuie sa fiti tari si optimiste.Fruntea sus, veti face amnio si o sa vedeti ca bebelusii vostri sunt sanatosi!
Mav, multumesc mult ca mi-ai impartasit si experienta ta.Habar n-am ce n-am voie sa mananc ca sa nu o mai deranjez pe "doamna fiere" ca daca ma mai supara...nu stiu cum rezist.O sa ma documentez pe tema asta, pt ca a fost tare rau.

Ramo 8+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

mary, am trecut-o tot eu si pe catalina cu cei si baietelul lui babyzapi....
o alta prietena de-a mea a intrat acum in operatie, va naste o bebelina! asa m-au luat niste emotii, ca nu ma mai pot concentra la munca.....

ginye, tu aflasei sexul pt bb sau nu, scuze, nu mai stiu?

14+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Catalina, bine ai venit; Ma bucur sa aud ca leusorul din tine a luptat atata timp si ca acum se vad rezultatele.....
Brie multumesc ca ne-ai zis ca se dau medicamentele gratuite, pentru ca eu pana acum le-am cumparat;
Ramo, eu sa stii ca din experienta am invatat ce sa nu mananc desi imi place (de ex nu pot sa mananc rosii, ridichi, castraveti murati, pufuleti), si tot mai imbratisez toaleta;

Kitacu fulgulet +9S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fete dragi multumesc pt primire si urari.
Ramo2007 nu stiu de ce iei tu progesteron (probabil utrogestan), eu iau 8 pe zi. Toate vaginal. Daca le inghiti dau greturi cumplite. Si daca citesti prospectul nici nu sunt recomandate in timpul sarcinii altfel decat vaginal. Iti recomand manusi chirurgicale in cazul in care te hotarasti sa le folosesti astfel.Eu nu mai am vezica biliara dar am o amica care a fost operata in timpul sarcinii. Acum are o fetita miniunata.
Eu toate analizele importante le fac in Grecia (sotul meu este grec).Nu stiu daca amniocenteza este obligatrorie sau nu (ca in alte tari) dar toate gravidele o fac. Ceea ce mie mi se pare extraordinar. De ce sa ne asumam riscul de a avea un bebe cu probleme? Eu sunt pro amniocenteza fara discutie.

maryb

Catalina 9+ cu 2 louloudakia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:
Originally posted by kita

Catalina, bine ai venit; Ma bucur sa aud ca leusorul din tine a luptat atata timp si ca acum se vad rezultatele.....
Brie multumesc ca ne-ai zis ca se dau medicamentele gratuite, pentru ca eu pana acum le-am cumparat;
Ramo, eu sa stii ca din experienta am invatat ce sa nu mananc desi imi place (de ex nu pot sa mananc rosii, ridichi, castraveti murati, pufuleti), si tot mai imbratisez toaleta;

Kitacu fulgulet +9S si Andrei (10.02.2005)

Kita multumesc mult dar ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu ca am reusit cu primul FIV. Este adevarat ,m-am chinuit si asteptat si facut sute de teste, luna de luna. Dar a meritat. Doi dintr-o lovitura :)

Catalina 9+ cu 2 louloudakia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Brie, am reusit sa citesc adineauri, dar o sa-ti raspund mai tarziu, ca acum nu ma pot aduna...

Mergi la inceput