Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

babyzapi - eu sunt asta . Sa nu se inteleaga altceva.

Toriceli 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

MaryB te inteleg din suflet prin ce treci. Am sunat si eu azi sa vad daca mi-au sosit rezultatele de la bitest si cum sosisera, in seara asta am mers la Medlife sa le iau. La mine e si mai nasol...riscul este de 1:108 .
N-am ajuns la doctora sa ii arat rezultatele, im mod normal ar trebui sa merg la urmatorul control in jur de 18 mai, dar sunt 100% convinsa ca ma trimite la amniocenteza
MaryB te rog spune-mi cat de repede ai reusit sa-ti faci programarea la Medlife pentru amniocenteza? La ce doctor o faci si cum ti s-a spus ca va fi? Procedura necesita intrenare, zile de concediu...sa stiu macar ce ma asteapta?
Ai idee care este pretul procedurii la Medlife?
Of, am o gramada de intrebari...mai intreb pe masura ce-mi revin. Am venit acasa pe zece carari. Am visat acum o luna ca am sa fac amniocenteza...si nu le am cu visele
Va pup si va doresc sanatate!

Ami, mamica lui David (6 ani si 9 luni)
si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Micky-ea, stiu ca moasele din vest sunt foarte bine pregatite, atat ca ele nu fac chirurgie. Dar te inteleg perfect ca nu vrei sa risti. Eu nici atat trecand printr-un esec de nastere naturala. Copilul meu era angajat dar cu gatul stramb si se blocase iar doctorita mea a refuzat sa foloseasca forcespsul. Oricum a fost putina panica fiind angajat capul au trebuit sa faca o manevra sa bage mana sa-l impinga inapoi ca sa poata taia la cezariana. In 5 minute de cand au vazut ca incepe sa-i scada bataile inimii eram deja in cezariana. Eu nu inteleg, cum rezolva ei astfel de situatii?
Din cate am inteles aici la spital au si doctori pentru urgente, daca nu mi se confirma ce am auzit clar si eu tot in Ro vin sa nasc, mai ales ca am asa antecedente.
Stii cumva daca, cardul de asigurare european acopera o nastere in Ro? Si la privat ?
Hera, felicitari pentru fetita sanatoasa! La fel si babyzapi pentru baietel!
Maryb, ma bucur ca esti hotarata ce sa faci acum.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

9+ BB2

Mergi la inceput

Amalia nu pot sa iti spun decit : curaj si mult noroc !

Otilia te-ai hotarit si la ce spital vei naste in Ro ?

Mai jos a iesit o timpenie. Sun obosita. Merg la culcare. Noapte buna.

Toriceli 15+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by toriceli

Amalia nu pot sa iti spun decit : curaj si mult noroc !

Otilia te-ai hotarit si la ce spital vei naste in Ro ?

Toriceli 15+

Toriceli 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Buna seara. Mai intai am fost la cap. FIV. Nu am stat prea mult acolo(o luna) si m-am mutat la "Gravide prin FIV". Sunt insarcinata in saptamana 9, iar Dumnezeu m-a binecuvantat cu gemeni.
DN 23 iulie 1975
ET 25 martie 2008
DPN (teoretic) 12 decembrie 2008

Am trecut printr-un episod mai neplacut (un hematom) care a produs sangerare ,din fericire nu f mare (in saptamana 6) dar care acum s-a retras complet. Cate eco am facut in 9 saptamani? (care practic nu sunt 9) Opt.
De nascut voi naste la Municipal (deja am facut rezervarea pt camera) ,prin cezariana in perioada 15 nov - 15 dec.Doctorita mea este la acest spital fapt care a contat la alegerea mea.
Cam atat deocamdata despre mine, sper sa ma primiti in grupul vostru si sa ne bucuram impreuna de frumusetea sarcinii.
Deci...ma puteti trece in listuta voastra.

Pup 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Amalia fii optimista! Nu e obligatoriu ca bebeul tau sa aiba ceva.

Catalina bun venit la odisee! Felicitari pentru cei doi samburei!

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

culcat copil cu succes, astept sa adoarma bine si ma duc sa fac galagie la dus.

citit ultimul mesaj, al catalinei, nu ai idee ce ma bucur ca ti-a reusit fiv, am cateva prietene care se chinuie de ceva vreme cu tratamente si imi doresc asa mult sa reuseasca si ele!

si felicitari fetelor care deja stiu sexul lui bb, aici nu il zic pana in 20 de saptamani ...

vin cu niste intrebari: eu am 9 saptamani si ceva si deja simt niste dureri ca de extensie. imi face doar mie impresia? nu e cam devreme la 9 saptamani? nu mai tin minte de la laura.
mai aveam o intrebare da am uitat-o

mai vreau sa ii spun lui toriceli ca nu m-am simtit atacata, imi ia un pic mai mult de atata sa ma atac, in principal daca se ia cineva de fi-mea ma atac rau

in rest multa bafta tuturor, eu abia ma tarai ...

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alra, eu de alaltaieri de cand am mers pe jos mult si am stat in picioare tot simt intepaturi si destul de des. Si niste junghiuri mici cand schimb pozitia, de parca instant imi vine sa ma chircesc, sa pun mana unde doare.
Catalina, bine ai venit, sarcina usoara si bb sanatosi si cuminti.
Amalia, of ce greu, iti tin pumnii sa fie totul bine.
Din pacate eu de cand s-a intamplat ca la odiseea Anei sa se nasca un copilas SD am ramas stresata, chiar in seara aceasta am recunoscut un baietel.
Mav, Amalia, Maryb, dpdv al varstei eu zic ca la 30 de ani nu ar trebui sa ne stresam prea tare, mi se pare o varsta optima pentru a avea un copil, mai ales daca este al doilea. Acum m-am uitat pe listuta si sunt foarte multe mamici nascute in '78, '79.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

9+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Amalia, imi pare rau ca si tu treci prin stresul asta! La Medlife, amnio costa 16 milioane, stiu de la Maryb!

SI acum, vestile BUNE! Bebe e ok, ii bate inimioara cu 152 bpm, are 6,3 cm si e maaaaaare si grasun, e mai mare cu cateva zile dupa masuratori. Spun ca e mare pt ca acum doua sapt. masuratorilor indicau acelasi DPN ca si UM. Am poze spectaculoase si filmulet color (nu stiu inca sa-l pun pe webshots, dar ma straduiesc zilele astea, trebuie sa il vedeti si voi).

Vestile PROASTE, dar fara sa fi mers inca la dr., ci doar dupa urechea mea (dr. care mi-a facut eco a zis ca e bine totul, insa na, io stiu mai multe ).
Colul meu de 4,5 cm a ajuns acum la 3 cm! Arterele uterine au valori mai mari decat data trecuta (acum sunt 0,71 si 0,81, iar data trecuta erau 0,56 si 0,60...parca) si translucenta nucala a iesit 2,4 mm! Cealalta dr. mi-a zis acum doua saptamani ca e 1,8, dar na...Asta se modifica de la saptamana la saptamana sau una dintre ele a gresit???

Totusi, doctorita asta, Steriu, m-a asigurat ca totul e in limite si e normal, nu am de ce sa imi fac griji! Chiar a insistat cu asta! Placenta e ok, inserata posterior (asta inseamna ca o sa-l simt pe bebe mai repede, la fetita aveam placeta in fata si din cauza asta am simtit-o de-abia pe la 19 sapt.), lichid in cant normala, bebe are tot ce-i trebuie...sper sa fie totul bine si cu bitestul asta, care vad ca e un motiv urias de stres...de cele mai multe ori, aiurea!

Otilia, si eu sunt nascuta in '78!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 12+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput