Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

cata_myky in ultima perioada am auzit lucruri foarte bune despre Filantropia . Am decis sa imi fac programare la unul dintre medicii de acolo dar care are program la o clinica particulara.

Uite aici : http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=109287&whichpage=2

Poate fetele din Bucuresti au si alte informatii.

Toriceli 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Cata_myky eu am scris in capitolul trecut, ca se pare ca vom avea fetita, dar nimeni nu m-a bagat in seama. Asta e.
O sa copiez aici mesajul

Buna dragele mele nu am mai scris de mult, dar nu m-am simtit prea bine, tot greturile si oboseala....., dar asta e.

Despre bebe ce sa va spun creste, este totul ok. Chiar ieri am fost la doctor si de la 13 sapt si 5 zile a crescut si arata de 15 sapt si 1 zi, asta conform ecografului. Si e posibil sa fie fetita. S-a chinuit dl doct sa-i vada sexul dar isi tinea manutele intre picioare, si doar a banuit ca e posibil sa fie fetita. Insa mai exact vom vedea pe 15 mai cand voi face eco morfo fetala.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Hera- iarta-ne daca te-am facut sa te simti prost. Dar toate am fost marcate de vestea proasta cu bitestul lui Maryb. Felicitari pt fetita!

==========
Corina 10+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

uituca mai sunt...trebuia sa-i raspund si Yannisei. Eu nu ma mai vopsesc de cand am aflat de bebe. In vara voi fi nasa si voi folosi un sampon nuantator. Parerile despre vopsit sunt impartite, iar eu prefer sa fiu precauta.

==========
Corina 10+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

HERA, felicitari pt fetita!!!!
KITA, unde esti? nu mai stie nimeni nimic despre clexane? nu-mi da nimeni informatii despre injectia asta?

12+

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Hera scuze ca am omis mesajul. Felicitari pentru fetita!Prima fetita la odiseea noastra.

Yannisa in privinta vopsitului eu categoric sunt impotriva pe perioada sarcinii. Acum parerile sunt impartite. Tu faci cum consideri ca e mai bine.

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna fetele!!!

Azi am fost la eco si bebe e foarte bine, arata exact asa cum trebuie la cele 11s si 5z ale sale si.......culmea!! Desi nu ma asteptam a vazut dr si sexul bebelui : E BAIAT super tare desi noi ne-am fi dorit fetita, dar ne bucuram si de baietel si cel mai important e sa fie sanatos.

MARIANA 28 te inteleg cu nerabdarea pt eco si eu am asteptat cu sufletul la gura eco de azi. Si oricum eco nu face nici-un rau la bebe deci poti merge de cate ori doresti.

Pupici la toate mamicile scumpicile.

Babyzapi fericita 11+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Babyzapi felicitari pentru baietel!
Se pare ca ploua cu baietei la odiseea noastra.

Eu am inceput in seara asta tratamentul pentru nenorocita aia de candida.Abia astept sa scap de ea.

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

babyzapi si hera felicitari !

Hera sincer am vazut mesajul tau numai ca sunt foarte sceptica fata de identificarile timpurii ale sexului bebeului. Cum spunea Otilia cel mai sigur mi se pare pe la 20 saptamini. Si apoi nici medicul nu era prea sigur. Imi pare rau ca te-ai simtit ignorata !

Toriceli 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

TORICELI ai dreptate in legatura cu prognosticurile timpurii ale sexului...dar eu ma gandeam ink de cand am aflat ca sunt insarcinata ca daca e sa fie baietel o sa se vada foarte repede la eco gandindu-ma k o sa fie la fel de dotat ca taica-su. :))))

Pupici

Babyzapi fericita 11+ cu

Mergi la inceput