Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Multumesc pentru raspuns fetelor, sincer chiar credeam ca vorbesc singura, am citit toate mesajele voastre!!!

Mergi la inceput

Maryb sunt alaturi de tine!!

Mergi la inceput

multumesc pentru mesaj! mai astept si eu cate un mesaj, va rog.... ca sa imi dau seama ca nu vb singura! Ce parere aveti sa merg iar la eco? A fost la 7 sapt, am scris mai devreme, acum am 9, dar nu mai ma rabdare, vreau sa vad ce se intampla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

miky_ea, nu trebuie sa te superi.Noi vb toate intre noi, dar tu ai mesajele moderate si apar intr-un timp mai lung din mom in care postezi un mesaj.Noi am primit la odiseea noastra pe toate fetele cu caldura si pe cat posibil s-a raspuns la fiecare cand a avut cate o problema.Ma gandesc ca acum nu stie nimeni nimic de dr ta si de aceea nu ti s-a raspuns.
Eu personal nu stiu de acest dr nimic.Doctorii ginec se aleg dupa mai multe criterii.Unele gravidute au legauri cu ei de la prima sarcina, altele ii cunosc personal, altele au primit recomandari etc.
Spre ex eu, merg la dr si in Cta (il cunosc de mai mult timp si am auzit numai lucruri bune despre el), dar si in Buc pt ca aici locuiesc.Ecografiile le-am facut aici pt ca mi se par ecografistii mult mai pregatiti decat cei din Constanta.

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

mariana28 eu am mers la eco de cite ori am simtit nevoia , uneori doar sa ma linistesc. Bebe nu e supus nici unui pericol atunci cind faci eco. Cel putin asa se spune .

Toriceli 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

mariana28 iti inteleg nerabdarea de a merge la echo sa-ti vezi puiutul. Eu personal merg la echo o data pe luna, dar mi se pare asa de lunga asteptarea de la o echo la alta!

Maria_K tu ce mai faci?

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

buna fetele
am citit din urma,sunt impresionate citi baietei avem la odisee,unde-s fetele?bun venit noilor mamici.
despre mine... sunt bine,saptamina viitoare merg la echo si sper sa aflu si eu sexul lu bb si daca e bine.
ma doare o masea de 2 zile de imi vine sa ma dau cu capul de pereti,lenea e in floare ca la ea acasa,dorm pe mine.eu am facut cumparaturi dar nu am mers pe specific de gravi ci doar 2 nr mai mari decit luam inainte.o sa fac si eu poze cu burtica mea cit de curind.
e posibil sa vin in tara sa nasc,si sa ma ia un dr in evidenta.ce dr imi sugerati?
eu locuiesc in sectorul 6 in buc si normal ar fi sa merg la spitalul din giulesti dar...nu am auzit pe nimeni de la noi de öla odisee sa mearga acolo ce ma sfatuiti?

13+
pui mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yannisa spune:

buna fetelor,ce mai faceti?
nu am mai intrat de mult.eu ma duc pe 20 mai la urmatorul control si fac si bitestul.abia astept sa ajung sa-l vad pe bebe.eu sunt la giulesti la doamna codreanu.o cunoaste cineva?
vreau sa va intreb ceva,pot sa ma vopsesc?am 11 sapt.va rog sa-mi raspundeti.va pup,inrest ma simt f bine ,nu am avut niciodata greturi ,nimic.m-am simtit excelelent.va pup pe toate.

Mergi la inceput

de unde aceasta decizie? ei bine stand de vb cu dr meu de aici aflu ca nu o sa nasc cu el,nu asista la nasteri ,ci ca o sa nasc intro clinica unde sunt asistente si moase.am inebunit cind am auzit.pai cum sa nu ma asiste?daca ceva nu e inregula si el tre sa fie acolo?
eu il rog insistent sa ma asiste deoarece sunt sigura ca vio naste prin cezariana la care raspuns:''auzi draga ,stii tu mai bine ca mine cum o sa nasti?''am crezut ca mor mai fetelor.la care eu incercind sa ma asiste ii zic:''pai uitativa la mine ca am 150cm si nu sunt lata in bazin,cum sa nasc normal?''
in fine trec eu si peste asta .ce ma streseaza e ca nu ma asista la nastere ,si tre sa nasc cu o asistenta care din punctul meu de vedere nu are pregatirea necesara.deci mai degraba dau bani in romania dar stiu ca e un dr cu mine in caz ca...

14+
pui mik

Mergi la inceput

maryb sunt alaturi de tine si iti tin pumnii.capul sus.

14+
pui mik

Mergi la inceput