Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 24
bebecris spune:
Elilov3, m-a impresionat povestea ta. esti un m puternic care a avut taria sa o ia de la capat. BRAVO TIE SI SOTULUI TAU!!!
sunt dezamagita de ce am citit aici...sunt noua...si mi-ar fi placut sa fie alta atmosfera aici...acum 2 zile si eu eram distrusa...aflasem ca trebuie sa fac clexane muuuulte luni de acum incolo...si ca am o boala destul de urata:TROMBOZA DETERMINATA DE FACTOR 5 LEIDEN...pot sa va spun ca au fost 2-3 mamici de forum care au spus timid cate ceva de incurajare. am vbit cu KITA la telefon, ieri...si ea trece prin asa ceva...nu acuz pe nimeni...m-am gandit ca voi va stiti de ceva timp si sunteti mai apropiate...si eu am debutat in sarcina cu o veste proasta RH NEGATIV...dar...a trecut repede pentru ca sotul are si el tot RH NEGATIV. Aici trebuie sa fim unite sa ne ascultam una pe alta...sa ne toleram...DOAR VOM DEVENI MAMICI, NU? si nu cred ca o viitoare mama trebuie sa reactioneze asa...din pacate, MARYB...a trecut printr-o stare proasta cand a aflat rezultatele analizelor...este de inteles...dar...nu stiu...in anul nuntii mele...am frecventat un alt forum...si acum intru la sectiunea viitoarelor mame...credeti-ma ca este o atmosfera atat de calda acolo!!!!!...in fine!!!
nu o condamn pe MARYB...si nici nu as avea dreptul...dar sunt un pic dezamagita. am intrat pe forumul asta pentru ca stiu ca voi gasi raspunsuri si sprijin din partea unor viitoare mame...stau cu soacra si e taaaarrreee greu sa poti discuta cu ea despre sarcina...este cu mintea in anii 70-80...din pacate...o am pe mama...dar numai prin interediul telefonului sau prin messenger...
in fine...vreau sa inchei si sa va spun ca...IN CURAND VOM DEVENI MAME SI TREBUIE SA FIM CALME, SA-I ASCULTAM SI PE CEILALTI, SA FIM TOLERANTE, SA INCHIDEM OCHII ATUNCI CAND UNUL GRESESTE!!!!
CAPU' SUS TUTUROR GRAVIDUTELOR CARE AU PROBLEME!!!! CU OPTIMISM SE REZOLVA TOTUL!!!!

12+
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
elilov3 spune:
fetele cine face capitol nou?
si in legatura cu cele ce a-ti pierdut sarcini bb-i nu vin programati ci cand vrea D-zeu. Noi dupa Pavel 03.03.2005 am incercat pana in ianuarie inclusiv...in feb deja mi-am facut curat si am zis cand o vrea D-zeu. Nici nu am notat zilele menstrei si nici ziua fertila si in martie SURPRIZA 2 dungi roze. O jumatate de ora dupa ce am vazut testul amandoi nu am zis nimic ne uitam uimiti unul la altul. Apoi am ras vorba sotului "Odata si bine".
Stati linistite ce este al vostru nu il ia nimeni voi sa fiti calme si in nici uncaz stresate cat sunteti stresate nu se prinde nimic.
Va imbratisez
si multumesc tuturos pentru incurajari.Trebuie sa fim optimiste dupa noua zicala 'Maine va fi asa cum vrem noi sa fie!!!'
13+
leeloo5979 spune:
elilov a miscat bebele??? eu sunt asa de sigura ca probabil va misca si eu nu imi voi da seama, plus ca am placenta plasata in fata, si-l voi simti tarziu...ce bucurie trebuie sa traiesti!
Leeloo
13 + 
http://community.websho.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
bebecris spune:
si eu am placenta anterioara. pe la cat o misca bulina mea?
mi-e atat de frica ca el o sa miste si eu ca o vaca n-o sa-mi dau seama...este si primul bebe...
chiar vbeam cu sotul meu ieri ca ...nu o sa stiu cand a miscat...
12+
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
elilov3 spune:
da leeloo a miscat bb balacila iubitul mamei, dragostea mamei sa simtit foarte bine o lovitura k-lumea de bb voinicel

Va doresc tuturor sa traiti aceasta bucurie unica in viata noastra caci noi femeile suntem unice..e o minune ce se petrece la noi in burtica.
eu revin pe seara de azi de dimineata nu am mai stat in patut si cred ca trebuie sa il protejez pe bb mic.
Va imbratisez
13+
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by toriceli
ginye55 si eu ma intreb ce s-a intimplat cu spiridush dar si cu alexutza26 .
Spiridush nu a mai intrat pe forum de cca 1 luna iar alexutza26 a avut marti programare la eco.
Sper sa fie ok amindoua ! Fetelor daca stiti ceva despre ele , de pe la alte capitole , rog informati-ne .
Merg la culcare ca sunt frinta. Se apropie perioada de concedii - cele de vara - si intotdeauna este nebunie in aceasta perioada . Lucrarile se aglomereaza infiorator in aceste doua luni inainte de iulie. Plus ca am inceput sa fac din nou naveta , nu zilnic dar aproape.Am ochii in gura sau pe undeva pe acolo.
Sa aveti o noapte linistita !
Toriceli15+
Tori - esti tare draguta cum te gandesti tu la noi!!!
si multe
ricele....Asa e...am fost marti seara la echo - sa zicem ca e bin...nu sunt extrem de convinsa, in sensul ca sarcina nu corespounde cu UM, in conditiile in care am avut ciclu regulat, se pare ca am ovulat o data in ziua 14 si inca o data in ziua 25..ceea e destul de rar, dar se intampla...
In concluzie, fatul are activitate cardiaca, flux sangvin si surprizaaaa...DPN este pe 25 DEC 2008 - adik ce ne-a trimis iepurasul de Paste..sa ni-l aduca acasa Mos Craciun....

Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 7+PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
monicabo spune:
Eliov
Felicitari pt tarie si pt curaj!
Capitol nou cine stie sa faca? Ca eu habar nu am...
Poate Maria_k?
care ne-a mai salvat in astfel de situatii...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
13+
kita spune:
quote:
Originally posted by elilov3
neata fetelein dimineata asta sunt trista aseara m-am culcat cu gandul la maryb si nu numai la ea la amalia si la noi toate...am adormit plangand fara sa vreau mi-am adus aminte de bb Pavel si-mi venea sa urlu pentru ca viata este de multe ori nedreapta sau cel putin asa ni se pare noua. cui sa ii spun ca numai pot ca imi e dor de el de plansul lui, da vorbitele lui, de ochisorii lui de tot ce a fost si numai este...si plang si ma doare si nu pot face nimic si mi se pare ca sunt nedreapta fata de bb2 , caci il fac sa sufere din cauza ca simt ce simt. Si ma duc la sotul meu si il iau in brate si ii spun ce simt si ne uitam amandoi la un dulap in care sunt toate lucrusoarele lui, niste cd niste dvd si niste casete si zic Doamne ce a ramas din fiul meu...Pavele, Pavele unde esti tu mama?
Si plangem ca doi copii care au pierdut cel mai de pret cadou...si cadem in visare si zicem lasa Dumnezeu e mare el da uitarea, un alt bb si speranta in mai bine
Imi pare rau ca a trebuit sa scriu off topic, insa am rabufnit si vreau sa va spun ca aici am si eu cu cine vb ...pe noi parintii nu ne-au sustinut (ai sotului) ne-au dat afara din casa ca ei nu cresc un copil cu handicap ca ala nu e om ...dar va intreb fetelor ce a fost daca nu om sange din sangele meu..si nici la imormantare nu a venit socrul si doare...si ierti si mergi mai departe cu zambet pe buze, dar in suflet plangi caci sufletul ai impresia ca ti-a murit in acea zi fatidca 01.08.2005
Omul primeste multe lovituri in viata, dar nu cade la pamant trebuie sa fie ca o salcie sa se indoaie in urma bataii vantului si in stanga si in drepata. Sufletul nu moare niciodata si cu el nici speranta omului la mine va muri ultima speranta.
Sunt atatea de scris, dar cine sa asculte, cui sa ii incarc sufletul cu suferinta mea...si realizez ca fiecare dintre noi am trecut prin suferinte si suferinte. Ne lasam luati de vraja vietii si ne cresc aripi ca de porumbel si zburam si zburam si e atat de bine sufletul nostru este usor ca un fulg de nea si ald ca neaua iarna.
Viata e grea, mult prea grea, dar acolo unde Bunul Dumnezeu ia si da ceva in schimb nu lasa sufletul omului sa moara...Iubiti, Iertati, Bucurativa viata e scurta
Imi pare rau daca am intristat pe careva, dar sunte oameni si toti traim si vedem viata din prisme diferite caci altfel unde ar mai fi unicitatea noastra?
Va sarut si va imbratisez pe toate cele care suferiti si imi doresc sa prindeti aripi ca de porumbel si sa zburati acolo unde sufletului vostru ii este drag si bine, unde nu sunt tradatori si nici lacrimi...la mine sunt pe campiile verzi cu caisi infloriti, trag aer in piept si zic ahh ce bine e!
Sanatate maxima din coltul meu va transmit13+

Kita
cu fulgulet +9S si Andrei (10.02.2005)