Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alra- MariaK afost cu noi la odisee, din pacate a pierdut sarcina si vrea acum sa incerce din nou. Ea este o scumpa si a ramas alaturi de noi si noi o incurajam si ii tinem pumnii sa vina cat mai repede cu vesti bune.
Elilov- m-a impresionat mesajul tau. E atat de nedreapta viata uneori. Felicitari pt puterea ta!
Vreau si eu sa urez bun venit noilor gravidute! si sa stiti ca avem noi acum un capitol mai greu, dar veti gasi aici prietene.

==========
Corina 10+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

maria_k, acuma ti-am gasit mesajul.

nu iti stiam povestea, eu intru mai rar. dar ce am zis ramane valabil, mie mi-a spus ca la primul ciclu dupa chiuretaj am verde.

mie dupa chiuretaj mi-a facut control si eco. ea m-a chemat, nu m-am dus de capu meu.

capu sus si pune-te pe treaba

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

leeloo multumesc sa sti ca pe noi ce sa intamplat cu bb Pavel ne-a unit mai mult e mai mult decat cuvinte. A si inca ceva apropo de povestea mea sotul este singurul lor copil deci ???
Fetele a miscat bebe chiar acuma l-am simtit ca si cand s-ar fi miscat burtica sigur a dat cu piciorusul fetelor il iubesc atat de mult, mancalar mama de pui mic de 7 cm aproape
In legatura cu maryb eu zic sa facem galerie Maryb Marib
Cine face un nou capitol eu nush
Va pupik
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

fetelor va multumesc pentru tot tuturor...asa imi place pace si armonie sa ne intelegem bine cu toate. Acum mia trecut toata supararea
Va sarut si in legatura cu PM nush cum sa il activez
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fac si eu galerie pt Maryb:

==========
Corina 10+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Elilov3 - mi-au dat lacrimile citind mesajul tau.Te felicit pentru puterea de care dai dovada si pentru optimismul tau.Felicitari si pt bebele mic din burtica care-ti da suturi.

Ramo 8+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

quote:
Originally posted by alra

maria_k, nu am prins din urma poveste ta da inteleg ca e vorba de faptul ca ai ramas prea repede insarcinata dupa chiuretaj?

eu am pierdut sarcina (la 9 sapt) si mi-au facut chiuretaj acum 3 saptamani. o sa astept sa-mi vine CM-ul si ma apuc iar. pana atunci vreau sa-mi fac analizele.

Maria

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

bafta multa

mai bine decat sa ma dau pe mine exemplu de reusita dupa nu pot

vezi ca primul ciclu vine cam la 30 de zile, asa mi-a zis maica-mea si nu am crezut-o si a avut dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Neata!
Rugamintea mea: nu va mai certati si suparati
Eu personal imi cer scuze, ca scriu rar, citesc pe apucate, si nu apuc sa citesc tot si implicit sa raspund la toate intrebarile. Iar la unele nu stiu sa raspund, caci nu m-am confruntat cu anumite probleme...
As fi vrut sa scriu mai mult poate, mai ales ca am si experinta proaspata (dar chiar si asa, sunt probleme ale sarcinii pe lcare nu le cunosc, daca nu m-am confruntat cu ele)...
Dar pur si simplu nu apuca sa scriu des, bebe ma solicita, vrea tot timpul sa stau cu ea, daca se poate...
Asa ca sincer, imi pare rau ca nu prea sunt un membru de baza in odisee...
Insa sunt cu gandul la voi, sa aveti sarcini fara probleme, sa va iasa analizele bune, ecografiile sa fie in regula, iar la final sa ne tinem copilasii in brate

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

elilov3, nu cauta explicatii pentru comportamentul lor, si eu am incercat sa gasesc explicatii la diverse reactii ale socrilor mei vis-a-vis de soata mea, si imi scapa logicii, si atunci am incetat sa le mai caut. important e sa te intelegi tu cu el, ca tu l-ai luat pe el si el pe tine, nu familia din spate. fii tu sigura ca va exista un moment in care isi vor regreta amarnic gestul.

Leeloo
13 +

http://community.websho.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput