Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(73)
Raspunsuri - Pagina 21
elenuca spune:
MSBB, asa o sa fac si eu. Spune-mi te rog ai folosit detergent obisnuit su din acela pentru rufe colorate? 
Elenuca
35 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 5 Saptamani !!!
mi_bebelina spune:
quote:
Originally posted by andreap
Mi_bebelina,eu una nu ma bazez 100% pe un medic de familie;cu Mariuca mergeam in paralel si la Dr.Stanciu la cabinet,era fff aproape de tine,pe Malcoci..acum s-a mutat prin Berceni,departe,dar....e un dt.bun,merita efortul,zic eu.Plus ca are experienta spitalului.
Pe Dr.Furtuna il stiu din recomandarile unei mamici.la randul meu l-am recomandat si mamica respectiva e multumita..acum.... nu stiu ce sa zic.la coada mai stai,dar nu cu orele.
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
AndreeaSara si MARIUCA-7.11.2004
Si eu am tot citit de dr Stanciu ca ar fi foarte bun.....cred ca pana la urma si eu am sa merg in paralel la 2 medici.....acum sa vedem care-or fi aia.......offffffffff.....ce stres si cu medicii astia.
MsBB spune:
quote:
Originally posted by elenuca
MSBB, asa o sa fac si eu. Spune-mi te rog ai folosit detergent obisnuit su din acela pentru rufe colorate?
Elenuca35 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 5 Saptamani !!!
Pai eu am gasit la Metro pachetul Persil Sensitive ( detergent + balsam) si am spalat lucrusoarele pt bb dar restul le-am spalat cu Ariel. Pe astea la mana cand le testez le bag cu detergent pt manual dar nu neaparat pt rufe colorate.
Adriana
38+ ,
Andrahttp://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
MsBB spune:
Ce vreme sucitaaaaa!
Ce soare a fost dimineata si acum a inceput sa
.
Ma duc sa pap si mai fac una alta prin casa dar stau cu oki pe voi, o astept pe Cleo cu contractia, dilatia si in final MARA

Adriana
38+ ,
Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by monik16
Iulia, am sunat-o pe prietena mea si mi-a zis ca ea a fost la Radulescu dar nua fost multumita de ea. Mai are o prietena care a fost la radulescu si cu 2 sapt. inainte de termen i-a zis ca nuvine la nastere (dupa ce a cotizat toata sarcina)... Disperata s-a dus la Folea (la care mergi tu acum) si a primit-o. Cu ea a nascut. prietana mea zice ca e mai buna ca cea cu care a nascut ea (si ea vrea sa mearga la control tot la ea). Deci ai facut o alegere buna!!!
Hai ca o sa fie bine! Mai sunt si OAMENI printre medicii de acolo!36+
Sara-Maria
ma gandeam eu ca de ea e vorba. de Raduleasca m-am saturat si eu. mi-am luat-o si eu in mana cu ea acu vreo 3 ani. pana atunci era o dr buna, dar au cam prostit-o banii. Dr. la care merg acu e foarte sufletista si din cate am inteles de la seful mamei mele (cu care e foarte buna prietena) au fost cazuri cand erau pe la gratare pe la mama naibii si ea a plecat indata ce o gravida i-a dat tel ca naste. acum merg pe mana mamei mele, care stie mai multe, are mai multe relatii si sper sa fie bine.
multumesc ca te-ai interesat

esti o dulce 
Pozici Iulia
34 + (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”
mav spune:

Mesaj de la Madaluta:
La 11,30 a venit pe lume fetita noastra, pe care inca nu stim cum o cheama. Dar e frumusica si seamana cu Darius! Are 3,300kg!

Bine ai venit pe lume, surioara lui Darius!!!! 

Multa sanatate si numai bine pentru intreaga familie!!!!
14+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
leeloo2004 spune:
Mama, dar ce viteza aveti la scris...sper ca nu s-a deschis capitol nou si eu mai bintui pe aici...![]()
Vad ca nu a mai aparut niciun bb nou pe listutza - sau nu am observat eu? - Pardon! Vad doi gemenei de Mihbut!!! Sa-ti traiasca cele doua minuni (ce frumos - pereche fata si baiat!!!)!
Bb-le meu e tare agitat azi - cred ca nu prea i-a placut prin sedintele pe unde m-am perindat eu...dar mai am o zi si gata, stau linistita!
Mi-am luat si rezultatele la analize - se pare ca nu am sifilis, ca nu mi-a crescut nicio cultura din col si secretia e ok, sumarul de urina e si el ok, analizele de singe - putin modificate la leucocite si neutrofile (sau cam asa ceva...); mai astept rezultatul la antigena de grupa care sper sa iasa tot negativ si cam gata...
Edit: Bine ai venit pe lume bebelina de Madaluta!!!!!!!!!
Gabriela
37+ cu
AMR 13 zile!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
iulia83 spune:
reteta tiramisu
trebuiesc:
6 lingurite cafea (eu fac ness ca fac direct cu apa rece sa nu mai stau sa se raceasca, dar merge si naturala)
o sticluta esenta rom
400 gr. piscoturi (2 pachete jumatate mari)
4 oua
7 linguri cu varf de zahar (cam 150 gr aprox)
2 cutii de 250 gr de mascarpone
250 ml frisca lichida (sau 2 plicuri de frisca praf)
cacao
preparare:
1. cu 3 cani de 250 ml de apa si cele 6 lingurite de cafea, se face o cafea si se lasa sa se raceasca (rece, rece, nu calduta)
2. galbenusurile cu zaharul se bat cu mixerul vreo 10 min pana se topeste zaharul mai bine.
3. peste amestecul de galbenus cu zahar se pun cutiile de mascarpone si se mixeaza pana devine consistenta crema aia, apoi se pune la frigider.
4. albusurile ce au ramas de la oua se bat pana se fac spuma
5. se bate frisca separat, apoi se amesteca cu albusurile de ou pana se incorporeaza. (pt cine foloseste praf de frisca, se bat albusurile spuma, dupa care se adauga praful de frisca, fara sa se dizolve in lapte si se bate cu mixerul pana se incorporeaza praful de frisca in spuma)
6. se amesteca cele 2 creme, cel cu galbenusurile si mascarponele si cel cu albusurile si frisca si se lasa la rece 10-20 min (eu nu prea las ca n-am rabdare).
se adauga esenta de rom in cafeaua racita.
pregatesti o tava si vezi cam cum ar trebui aranjate piscoturile. apoi iei cate un piscot, il inmoi o secunda in cafea si-l asezi pe tava. nu tine piscotul mai mult de o secunda in cafea ca se mocirleste. faci asa pana ai asezat un strat de piscoturi pe tava. adaugi un strat generos de crema, apoi inca unul de piscoturi (tot inmuiate) apoi crema ramasa. deasupra pudrezi cacao cu o strecuratoare de ceai si voila!!!
ah!!! era sa uit..se lasa la frigider cateva ore bune inainte sa fie mancata sa aiba timp sa ia piscoturile gustul ala bun. eu o las peste oapte de obicei dar o gasesc mereu ingaurita dimineata...cred ca am ursi prin casa!!
enjoy! e foarte simplu

Pozici Iulia
34 + (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”
Lilly79 spune:
Bine-ai venit bebe de madaluta 

Stati ca incerc sa deschid un nou capitol.
Lilly
37+ 
AMR 3 saptamani
MsBB spune:
quote:
Originally posted by mavMesaj de la Madaluta:
La 11,30 a venit pe lume fetita noastra, pe care inca nu stim cum o cheama. Dar e frumusica si seamana cu Darius! Are 3,300kg!Bine ai venit pe lume, surioara lui Darius!!!!
Multa sanatate si numai bine pentru intreaga familie!!!!
14+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
OOOOOHOOOOOOOOO

Bravooooo, inca o fetita pe listuta noastraaaaa!

Bine ai venit BB-cu nume in faza de productie

sa fii sanatoasa si papacioasa.Felicitari Madaluta
, recuperare usoara si te asteptam cu vesti.Multumim mav pt veste
Adriana
38+ ,
Andrahttp://bd.lilypie.com/cAoqm7.png