Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(73)
Raspunsuri - Pagina 20
mi_bebelina spune:
Andreap, medicul tau de familie e si pediatru? Nu de alta, dar suntem vecine si taaaaaaaaaare as avea nevoie de un pediatru bun....mai ales ca am tot citit pe aici ca nu poti sa-l schimbi 3 luni? Pai daca o inscriu pe bebelina la tuta asta de doctorita a mea.......ajungem sa ne batem.
mi_bebelina spune:
Andreap si Iulia, in legatura cu concediul....nici mie nu prea voia sa imi dea, desi, sa avem pardon, stia legea![]()
![]()
Numai ca ea cred ca nu avea incredere in mine, eu voiam sa intru in concediu cat mai repede(eu eram in concediu medical de la 4 luni, dar nu de risc maternal, ci de boala obisnuita si nu voiam sa depasesc 90 de zile ca sa aajung la medicul de medicina muncii).... mi-a dat medicul ginecolog scrisoare medicala in care a scris "sarcina 32 saptaman (eu de-abia intrasem in a 31-a, dar cica de la a 32-a se da)in evolutie - se recomanda concediu sarcina si lauzie" si i-am inchis gura tutei.
Deci incercati si voi asa.....ca nu are ce sa mai faca
andreap spune:
Mi_bebelina,nu..medicul meu de familie e diferit de al Mariucai....medicul Mariucai e Dr.Furtuna,undeva dupa P-ta Rahova(Telita,Teius cama sa ceva...sper sa nu gresesc strada)spre capatul Buc....nu pot sa zic nimic nici de bine,nici de rau.Mie nu mi-a gresit niciodata diagnosticul.Am inteles ca vine si acasa,contra cost,normal...eu nu l-am chemat,am inscris-o pe Maria la el cand eja era maricica.Dar..cladirea unde are cabinetul e naspa,vin si tigani(oops..rromi..)..e cam departe..acum eu cred ca pe BBlina tot acolo o inscriu si-l chem acasa
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
MsBB spune:
Helou !
Ce bine e !!!! Am tras o plimbare matinala delicioasa mmmm. Am fost pe la med de fam sa iau concediu pe luna mai si apoi am poftit la ceva
( nu zic ce sa nu va fac pofta
) si cu geanta pllina de ce am poftit m-am dus in parc hihihih Era asa de liniste si de pustiu, moama ceeee mi-a placut , am facut vreo 2 ture , m-am bronzat pe nas
si acum am ajuns acasa cu chef de curatenie
.
Mi-am bagat nasul intai sa vad cine a mai nascut si vin cu felicitari : Alexutza75 

- sa iti traiasca BB ANTONIA MELISA si Dana.M 

-sa fie sanatoasa CATINCA-MARIA.
SilviaPop -
, ne rugam
pt tine , sa treci usor peste toate si sa te bucuri de BB.
Cleo - scot iar agitatele 

cred ca a avut efect poezia scrisa de Felicia hihih.
Ceva dop am pierdut si eu dar nu cu sange. Doc a zis ca daca e cu firisoare de sange inseamna ca e clar: vineeeeeee 

Lorich - bine ca mai sunt si oameni din astia ... ca altfel ne-am lua de cap ...sau le-am da in cap 

.
alina_anto si Jackie - 

. Abia asteptam sa reveniti cu vesti bune si cu BB in brate hihihih. Sa aveti parte de nasteri usoare si BB sanatosi.
alina_anto - mi-ai dat de treaba 

Vorba Laurei "Alinaaaa si primim si o mostra sa vedem cum sunt la gust???"
mi_bebelina - ii ceri Iuliei reteta de tiramisu? Chiar n-ai mila de pofticiosi?

Alysh -
pt bb Vlad papacios!
Adriana
38+ ,
Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
mi_bebelina spune:
quote:
Originally posted by andreap
Mi_bebelina,nu..medicul meu de familie e diferit de al Mariucai....medicul Mariucai e Dr.Furtuna,undeva dupa P-ta Rahova(Telita,Teius cama sa ceva...sper sa nu gresesc strada)spre capatul Buc....nu pot sa zic nimic nici de bine,nici de rau.Mie nu mi-a gresit niciodata diagnosticul.Am inteles ca vine si acasa,contra cost,normal...eu nu l-am chemat,am inscris-o pe Maria la el cand eja era maricica.Dar..cladirea unde are cabinetul e naspa,vin si tigani(oops..rromi..)..e cam departe..acum eu cred ca pe BBlina tot acolo o inscriu si-l chem acasa
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
AndreeaSara si MARIUCA-7.11.2004
Da, Teius........acolo are si dr mea cabinetul. Si intr-adevar, sunt tigani cu duiumul, ba unde pui ca astept si cate o ora-o ora 1/2 pentru o reteta. Dr-ul tau e cel cu chelie? La el n-am vazut niciodata coada......tot e bine.Si nu, de mine nu e departe...eu stau chiar la intersectia P Ispirescu cu Cal Rahovei......insa lasa de dorit conditiile, lipsa de pregatire profesionala(in cazul dr mele)........
mi_bebelina spune:
MsBB, mila mi-e de tine, dar de mine.....mi se rupe inima. Si n-am nimic dulce in casa......mi-am facut si eu o cafea decof cu mult zahar.....dar eu nu si nu.........vreau ceva dulce.Si mierea mi s-a terminat. Si apoi, ai mila........tu tot ti-ai facut pofta cu.....ceva ce nu ne zici. Da' tu ori complotezi cu Iulia? Ca nu da semne sa fi vazut mesajul meu........sau o fi facand briose....
MsBB spune:
quote:
Originally posted by mi_bebelina
MsBB, mila mi-e de tine, dar de mine.....mi se rupe inima. Si n-am nimic dulce in casa......mi-am facut si eu o cafea decof cu mult zahar.....dar eu nu si nu.........vreau ceva dulce.Si mierea mi s-a terminat. Si apoi, ai mila........tu tot ti-ai facut pofta cu.....ceva ce nu ne zici. Da' tu ori complotezi cu Iulia? Ca nu da semne sa fi vazut mesajul meu........sau o fi facand briose....

Ne-ai prins, Iulia e la mine , facem briose hihihihihih ...
Dejeaba mi-am facut pofta ca voi sunteti o sursa de pofte si am facut greseala sa butonez telecomanda si am mai vazut si niste prajituri

.Adriana
38+ ,
Andrahttp://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
elenuca spune:
Vai fetelor v-am dat emotii.. scuzati o biata baba care a pierdut sirul zilelor, puteam sa jur ca azi e vineri...

. Dar nu-i nimic, azi le-am scos la incalzire, maine vor fi deja pregatite,mama ce piruete o sa faca pentru voi, sa va faca suferinta mai usoara ! 

Am bagat o serie de rufe la spalat si ma pregatesc pentru urmatoarele... nu stiu ce sa fac, sunt destul de colorate si pe eticheta scrie ca nu se recomanda spalatul la masina. Ce ma fac? nu ma vad spalandu-le de mana....
Voi cum le-ati spalat fetelor?
Elenuca
35 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 5 Saptamani !!!
andreap spune:
Mi_bebelina,eu una nu ma bazez 100% pe un medic de familie;cu Mariuca mergeam in paralel si la Dr.Stanciu la cabinet,era fff aproape de tine,pe Malcoci..acum s-a mutat prin Berceni,departe,dar....e un dt.bun,merita efortul,zic eu.Plus ca are experienta spitalului.
Pe Dr.Furtuna il stiu din recomandarile unei mamici.la randul meu l-am recomandat si mamica respectiva e multumita..acum.... nu stiu ce sa zic.la coada mai stai,dar nu cu orele.
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
MsBB spune:
quote:
Originally posted by elenuca
Am bagat o serie de rufe la spalat si ma pregatesc pentru urmatoarele... nu stiu ce sa fac, sunt destul de colorate si pe eticheta scrie ca nu se recomanda spalatul la masina. Ce ma fac? nu ma vad spalandu-le de mana....![]()
Voi cum le-ati spalat fetelor?
Eu pt ca sunt Miss-nepriceputeanu'
am cautat direct hainute care au pe eticheta indicatie pt masina . Vanam sa fie 100% bumbac si apoi daca se pot spala la masina si la ce temp. Am gasit niste prosoape frumoaseeee foc cu personaje din desene animate , insa f colorate si pt ca nu eram sigura daca ies ori ba la spalat, le-am luat la mana si bineeee am facut , a iesit din ele

.Nu prea ma pricep din care iese sau nu dar eu le testez intai la mana si apoi daca trec testul le arunc in masina
.Adriana
38+ ,
Andrahttp://bd.lilypie.com/cAoqm7.png