Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(73)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

acum am vazut ca postasei deja briosele alea

multumim frumoooooooooooooooooss
plecaciuni din adancul sufletului (stomacului) meu pofticios!!!

Pozici Iulia 34 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by cleo78

Hai alina_anto. Mult succes miine. Hai ca e frumos la Euroclinic... am fo in vizita acu 3 luni, aproape... si mi-a placut - nici nu arata a spital, ci a hotel de 3-4 stele!

40sapt+6 zi asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Ce ma amuza semnatura ta cu fetitza potoroasa, potoroasa... Cleo, presimt ca sa nasti si tu maine!! Da Doamne! Mai echilibram balanta, ca inclina cam greu cu baietei, nu crezi?? Hai Mara, fa-i mamicii tale bucuria de a te tine mai repede in brate!

Legat de euroclinic, asa este, parca mergi intr-un hotel. Cred ca de asta nici nu am emotii... eu parca merg maine intr-o scurta vacanta, de unde ma voi intoarce cu cel mai frumos suvenir din viata mea: FETITA MEA!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina 38+ AMR : 1 zi!!!!! SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alinaaaa si primim si o mostra sa vedem cum sunt la gust???
Multumim de reteta pupici

Laurita 39, , Mircea
AMR: 2 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iulia83

acum am vazut ca postasei deja briosele alea

multumim frumoooooooooooooooooss
plecaciuni din adancul sufletului (stomacului) meu pofticios!!!

Praise God!!!”

Iubita de tine, daca stateam mai aproape una de cealalta, iti faceam eu prajiturele. Dar o sa vezi ca nu sunt greu de facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Iulia, am sunat-o pe prietena mea si mi-a zis ca ea a fost la Radulescu dar nua fost multumita de ea. Mai are o prietena care a fost la radulescu si cu 2 sapt. inainte de termen i-a zis ca nuvine la nastere (dupa ce a cotizat toata sarcina)... Disperata s-a dus la Folea (la care mergi tu acum) si a primit-o. Cu ea a nascut. prietana mea zice ca e mai buna ca cea cu care a nascut ea (si ea vrea sa mearga la control tot la ea). Deci ai facut o alegere buna!!!
Hai ca o sa fie bine! Mai sunt si OAMENI printre medicii de acolo!

36+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Fetelor, mie nu-mi merge cablul tv...deci voi sta azi acasa intr-o liniste totala...

Andreap Ce bine o sa-ti fie acasa! bravo!
Lori, Andreea Pup fetele frumoase care se gandesc la mine!

Laura, iti dai seama ca am mancat tooooot!!! Cu tot stomacul meu deranjat...chiar n-a mai contat.. Pt ca atunci cand le scoti din cuptor miros de nu mai poti...eu nici macar nu astept sa se mai raceasca, le mananc asa fierbinti. Dar nu recomand, pt ca strica stomacelul! Sau poate remediu la constip..???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

quote:
Originally posted by iulia83

andreeap si eu am avut probleme de genul cu fosta dr de fam. nu vroia nici in ruptul capului sa-mi dea concediu pana in sapt 34-35. cu toate ca i-am bagat sub nas legea scoasa de pe net, cum ca am dreptul la zilele de prenatal cu conditia ca 42 sa-mi ramana dupa...nuuu, o tinea una si buna ca nu-i adevarat. pana la urma m-am mutat la alta dr. care mi-a dat iomediat si a zis ca puteam sa intru inca din sapt 28-29. eh asta e...daca nu mai citesc si ele legile, cred ca au ramas asa de pe vremea lui pazvante chioru'.
P.S. eu stiu ca la ultima zi de munca nu se mai merge

alina nu sunt eu cine stie ce experta in prajituri (nici la bucatarie dealtfel) dar am ceva pt briose si ale tale sunau delicios de bine. nu am copt pana acu nici o prajitura, am facut un tort de fructe de rev dar cu blat cumparat (easy way) si singura praji (si prima pe care am facut-o ion viata mea) pe care stiu s-o fac e tiramisu..care lafel, nu necesita coacere. dar o sa incerc...asa ca astept reteta
ah! si nu pleca la cezariana inainte sa-mi trimiti reteta!!!

cleo haide dop!!! oleeeeeee!!!

Praise God!!!”

Mai Iulia ia posteaza si tu reteta aia de tiramisu......te rugam frumos. Eu sunt un pic mai....altfel.....nu-mi plac dom'le prajiturile cu fructe........deci clar n-am pofte de briose cu fructe. Dar tiramisu merge..........ca de altfel orice numai dulce sa fie. Azi ma gandeam sa fac niste crema de zahar ars........ii place sotului mult si zic.....hai sa-l rasfat......ca mi-a promis ca sambata ma duce in parc, la cumparaturi...si ca tot veni vorba de sot si ceva mai devreme de master.........el mi-a facut apropae in totalitate referatele care trebuie predate sambata...ca mie clar, mi s-a luat.

Si ca sa raspund si lui Miss Parker. Sper sa termin lucrarea de disertatie la timp......ca la sustinere ajung sigur...las copilul juma de ora cu tati in masina, eu intru, sustin si scap. Am antecedente sa stii. Vineri am avut licenta, iar seara am plecat la Braila sa ......ma marit.Apoi la o luna am avut de sustinut alta licenta.....ca am urmat 2 facultati in paralel(una dintre ele la zi, cealalta la distanta) si am si lucrat in perioada aceea.......ce-i drept nu toata ziua....eram educatoare pe atunci....he-he, ce vremuri. Acuma insa recunosc ca mi s-a luat de invatat si de tot, dar ma ambitionez numai ca sa scap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Alina,bafta multa maine,sa va refaceti rapid
Iulia,mie imi da..pana la urma...sper.marti merg sa-l iau..culmea e ca ultima zi chiar va fi nebunie..da' de luni
Cleo..mai esti acasa sau....?

BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Nu tare am timp de povesti insa voiam sa va dau link catre noile poze care ne contin pe noi, adica puiul meu mare , hipo cu marsupiu si in marsupiu Lorelei. Eu mi-am admirat la nesfarsit podoaba capilara in aceste poze. In general am fost multumita de ea insa de cand cu sarcina parca e si mai stralucitoare .

pozele se pot vizualiza aici

o zi buna si multi pupici,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

iar scriu cu o mana ca-l am la san

Miss Parker, multumesc mult de tot pt info, sunt fffffffff utile. cu alaptatul la sani exact asa procedez, sta mai mult la primul pana il goleste, dar bea si din celalalt suficient.

alina, mulumesc de info si bafta muuuuuuuuulta maine!

Cleo, intrevad semne bune!

Alina cu Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput