Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(73)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Ura ptr.DOP!!!!!..acu' sper sa nu astepti si tu ca Simona pana nasti,ca stii ca ea a pierdut dopul cu ceva timp inainte sa nasca..gluemsc,tin pumnii aa vina repede
Si eu numar:AMR 1 zi de muncaaaaaaaaaa

BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

wow, cleo...inseamna ca totusi n-am avut si dopul tau...dc e cu singe e clar...nu mai e mul...
Alysh, eu ii dau ambii sani, in 30 de min sunt gata cu amindoi din pacate...I-am bagat si eu cite un bibe...seara nu prea mai amlapte...Mai rar copilas si laptic ca al Dordiei...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Alina bafta maine si pentru atitudinea super pe care o ai!

Lori 36+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by andreap

Ura ptr.DOP!!!!!..acu' sper sa nu astepti si tu ca Simona pana nasti,ca stii ca ea a pierdut dopul cu ceva timp inainte sa nasca..gluemsc,tin pumnii aa vina repede

BURTICA
Martie-Aprilie 2008

brrr. NU COBI!! bine,ea a stat la pat - ca era cazul.
Io m-am dus la 30min dupa .. capshuni.

40sapt+6 zi asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Hai alina_anto. Mult succes miine. Hai ca e frumos la Euroclinic... am fo in vizita acu 3 luni, aproape... si mi-a placut - nici nu arata a spital, ci a hotel de 3-4 stele!

40sapt+6 zi asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

quote:
Originally posted by cleo78

quote:
Originally posted by andreap

BURTICA
Martie-Aprilie 2008

brrr. NU COBI!! bine,ea a stat la pat - ca era cazul.
Io m-am dus la 30min dupa .. capshuni.

Felicitari pt dop
Deci...intra majoretele din nou in actiune
Acuma ma duc si eu dupa capshuni

Lilly 37+
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mai fetelor!!! Dar sunteti puse pe treaba serios!

Alina, Jackie Cleo!!!

Alina, daca tu esti calma, lasa ca am eu emotii si pentru voi!!!mai bine asa si sa fiu calma cand o sa nasc eu!! Brrrr!

Laurita 39, , Mircea
AMR: 2 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Hellllooooo,

In sfarsit pot intra si eu pe calculator!!Ieri toata ziua am fost consemnata fara calculator si fara televizor!!!!
Nu pot sta mult ca imediat fac un dus si trebuie sa plec la epilat,dar revin dupa masa!!!

Alina ioiii ce emotii am pt tine maine!!SA ne anunti si sa stii ca ne gandim latine!!!!

Am plecat ca intarziu!!
Va pup!

Poze
Andreea 36+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

BRIOSE

Ingrediente:
-5 oua
-200 g zahar
-250 g faina
-zahar vanilat si esenta vanilie
-jumatate de pliculet praf de copt stins cu lamaie sau otet
-5-6 linguri ulei
-2-3 lingurite cacao

Optional:
-stafide
-fructe (ananas, capsuni, zmeura..)taiate cubulete mici si scurse (eventual) de zeama
-ciocolata taiata cubulete mici

Va trebuie forme de briose !! Exista si tavi speciale din teflon sau (cel mai practic) forme di hartie pergament. Se gasesc in magazine. Sunt cutiute mici cu cca 200 de forme (din hartie)de briose si costa vre 10 lei. Va ajunge sa faceti briose de vreo 8 ori!! Sunt foarte practice pt ca dupa folosire se arunca, pe cand cu tava e mai complicat...trebuie s-o speli dupa ce scoti prima tura de briose, apoi sa pui iar...si tot asa...

Se bat ouale cu mixerul (cca 5 min), dupa care se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat +esenta vanilie. Dupa ce s-a amestecat bine zaharul, se adauga cate o lingura de ulei in compozitie si se amesteca usor cu o lingura (nu cu mixerul). Dupa ce s-a incorporat tot uleiul, se pune faina si praful de copt treptat in compozitie si se amesteca pana devine un aluat moale, fara cocoloase.
Se imparte aluatul in doua castroane. intr-unul din castroane se pune cacao si se amesteca bine, iar in celalalt castron cu aluat se pun stafidele sau cubuletele mici de fructe/ciocolata..
Cuptorul trebuie incalzit la 150 grade. Se pune aluatul in formele de briose, cu conditia ca aluatul sa nu depaseasca jumatate din inaltimea formei, pt ca ele cresc destul de mult si risca sa dea pe-afara.. se pot face briose doar din aluat de cacao, doar din aluatul cu fructe, sau combinate: putin aluat cu cacao peste cel cu fructe (astea imi plac mie cel mai mult!!)
Apoi se baga la cuptor si se lasa cca 15 min. Se pot verifica daca sunt gta cu o scobitoare. daca ramane pe scobitoare aluat inseamna ca mai trebuie lasate putin la cuptor.

Succes si pofta buna!!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina 38+ AMR : 1 zi!!!!! SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

andreeap si eu am avut probleme de genul cu fosta dr de fam. nu vroia nici in ruptul capului sa-mi dea concediu pana in sapt 34-35. cu toate ca i-am bagat sub nas legea scoasa de pe net, cum ca am dreptul la zilele de prenatal cu conditia ca 42 sa-mi ramana dupa...nuuu, o tinea una si buna ca nu-i adevarat. pana la urma m-am mutat la alta dr. care mi-a dat iomediat si a zis ca puteam sa intru inca din sapt 28-29. eh asta e...daca nu mai citesc si ele legile, cred ca au ramas asa de pe vremea lui pazvante chioru'.
P.S. eu stiu ca la ultima zi de munca nu se mai merge

alina nu sunt eu cine stie ce experta in prajituri (nici la bucatarie dealtfel) dar am ceva pt briose si ale tale sunau delicios de bine. nu am copt pana acu nici o prajitura, am facut un tort de fructe de rev dar cu blat cumparat (easy way) si singura praji (si prima pe care am facut-o ion viata mea) pe care stiu s-o fac e tiramisu..care lafel, nu necesita coacere. dar o sa incerc...asa ca astept reteta
ah! si nu pleca la cezariana inainte sa-mi trimiti reteta!!!

cleo haide dop!!! oleeeeeee!!!

Pozici Iulia 34 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Mergi la inceput