Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(73)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

[b]mi_bebelina{/b] eu sunt deja in concediu de la 31 de sapt ca m-am mutat de la toanta aia si cealalta s-a si mirat cum de mai lucrez..mi-a dat la prima vizita la ea plus ca am vazut si auzit ca e o foarte buna pediatra..hehe

Pozici Iulia 34 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fac imediat capitol nou!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mi_bebelina

MsBB, mila mi-e de tine, dar de mine.....mi se rupe inima. Si n-am nimic dulce in casa......mi-am facut si eu o cafea decof cu mult zahar.....dar eu nu si nu.........vreau ceva dulce.Si mierea mi s-a terminat. Si apoi, ai mila........tu tot ti-ai facut pofta cu.....ceva ce nu ne zici. Da' tu ori complotezi cu Iulia? Ca nu da semne sa fi vazut mesajul meu........sau o fi facand briose....

l-am vazut tarziu!!! am avut program de manichiura si o tentativa de somn, dar n-a vrut mos ene sa vina. am pus reteta. o poti prepara in 20 min max. apoi chiar mai repede. nu fac briose fara sa fie si mama aici ca n-am copt niciodata praji la cuptor si mi-e sa nu dau foc la casa. plus ca trebuie sa ies dupa forme. dar o sa te anunt cand le fac

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

capitolul 74

Lilly 37+
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

elenuca masinuta ta nu are program de spalare manuala???

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

uf... le-am luat la mana pe toate... si am constatat ca bine am facut, avem un prosopel si o paturica mai colorate care isi lasau culoarea, plus doua body-uri... Sunt moarta de obosita... le-am si clatit de mana, dar o sa le bag la masina de spalat pentru inca o clateala si stoarcere.
Iulia, habar nu am daca are si program manual, tati stie, dar el nu e acasa ca m-ar bate daca ar vedea cat am robotit toata ziua. Io nu stiu decat 4 programe mari si late 2 de lenjerii si doua de lucruri normale, unul pt lucruri mai murdare si unul pentru mai putin murdare.

Ma tot gandesc ca daca e frigutz la sfarsitul lui Mai cum mi se arata mie ca o sa nasc nu am cu ce sa imbrac copilul, body-urile imi par destul de subtirele, daca o sa-i fie frig copilului? Pe de alta parte n-as vrea sa o invat cocolosita, sa ajunga o bolnavicioasa ... Nici nu stiu ce sa zic, voi cum procedati fetele?

Elenuca 35 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 5 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Buna fetelor, ma bucur ca v-a placut printisorul meu. Azi a fost o zi grea, nu a vrut sa doarma nicicum am reusit sa il adorm cu greu acum un sfert de ora. Poate prind o pauza sa fac un dus.
Cat despre tinut la san, teorii sunt multe. Al meu sta la san muuult si bine, si trage, ca daca ar dormi as zice ca e de rasfat, dar el trage. Insa nu prea ii ajunge, eu zic ca e o problema de consistenta, insa daca nu ma lasa nici sa mananc e cam greu sa fie laptele consistent. Eu fac probabil toate greselile din carte, dar seara ii dau completare ca sa se odihneasca ca e clar ca nu se satura. Sanii ii goleste, lapte am destul ca mulg si 100 de ml de la un san si tot mai e.

Cat despre dieta, am vazut si eu ca sunt mai multe teorii, una cu fructe si legume in orice forma, alta cu fructe si legume fierte dar nu toate legumele si tot asa. Momentan merg din aproape in aproape. Cica tb sa mananci si lactate dar pediatrul mi-a zis ca fermenteaza si nu e bine. Eu mananc si lactate ca are nevoie de calciu.
In rest cantitati industriale de ceai cu chimen si anason,bag si galactogil, medicul mi-a zis ca momentan sa bag de toate.

Cam atat momentan, cu somnul stam mai prost iar pe ziua de azi nu am prins nici un pic de somn pe langa el, asa ca va fi greu. Tb sa fac si ceva de mancare ca vine si sotul diseara obosit, e prima saptamana la noul job, asa ca e greu si pentru el.

Fetelor vreau sa va zic sa va bucurati de momentele astea cand inca bb e in burtica, o sa va fie dor de ele dupa...cel putin mie imi este.

Pupici si mult succes la nasteri pentru cine e la termen sau programata.

Noemi,

Mergi la inceput