Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa. Is treaza de la 4. Am mai adormit un pic...
Nu am beut nik. Cand am desfacut sticlutsa si am vazut ca e CHIAR ULEI, mi s-a intors instant stomacul pe dos - bine ca am mancat cu cateva ore inainte.
Dar zic ca isi face efectul de acolo, din dulap: de asta noapte ma doare continuu spoatele jos, cam acolo unde se tine mamaia cand zice "ma dor shalele, maica". Sau e paranoia mea?
Apropos de paraiona, am visat asta noapte ca m-am certat cu tati, ca intarziam undeva si mie nu imi place asta, si asha m-am suparat ca am plecat prin orash si am dormit prin boschetsi aproape de Filantropia. Asta am ajuns in vis, boschetara!!

Vad ca radeti de parametrii dr de familie. Pai.... ca lungimea si largimea e acelasi lucru la col, nu e asha??

40sapt+6 zi asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Cleo,trebuia sa-l bei fara sa te uiti..si sa te tii de nas!
Si eu 'experimentez' insomniile:de la 3.45 al 4.30 umblat prin casa,mers la baie,mancat biscuiti..dimineata cand sa ma trezesc

BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello,

Pt fetele care alapteaza: ce regim tineti fetelor? eu am tot cautat si vad ca parerile sunt impartite. Astea mai "occidentale" spun ca putem manca aproape orice. Drept care eu de dimineata am papat un ou ochi cu branza si rosie. Stiam ca rosia e total interzisa, acum sa vad consecintele....

Intrebare 2: voi cam cat ii tineti la san? Iii puneti la ambii sani? Eu ii dau de la amandoi , cate juma de ora la fiecare. Mi se pare cam mult, dar asa am impresia ca se satura.

Pupici

, HAi bebe de Cleo, vino odata!!!!!!!!!!!!!

Alina cu Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by monik16

Buna, fetelor!

Abia acum am reusit sa citesc din urma pt. ca ieri dimineatza am ramas fara net pt. ca mi s-a dus cablul de alimentare si s-a descarcat laptop-ul.

le felicit pe noile mamici, le doresc recuperare cat mai rapida si bb sanatosi si mancaciosi!

Iulia, in Valcea sut f. ticalosi astia cu cezarienele... Ai grija cu medicul ala daca e directorul maternitatii ca e posibil sa ajungi tot la mana lui. Nu vreau sa te sperii, dar ca un medic de acolo sa faca cezariana trebuie sa aiba aprobarea conducerii. Stiu asta de la prietena mea care a nascut acolo in sept. La ea copilul nu era intors si avea si putin lichid... Nu au vrut sa aprobe cezariana pana nu au mai consultat-o veo 2 de-acolo... Ei i se rupsese si apa... Pana la urma si-au dat seama ca nu putea naste natural. Poate medicul tau vrea ceva bani in plus, nu stiu ce sa zic... Vorbeste clar cu doctorita asta la care te duci (o fi tot asta cu care a nascut prietena mea ) sa-ti zica daca iti garanteaza ca iti face cezariana... Cea la care a mers prietena mea facea destul de des cezariene si au luat-o la zor astia din conducere ca face asta ca sa ia bani mai multi (ziceau ei).

Mai scriu maine ca mi-a dat sotul stingerea (il enerveaza tastatura si vrea sa doarma...).

36+ Sara-Maria

intr-adevar si doctorita asta la care am fost eu mi-a zis sa-i spun exact cauza din care m-am hotarat eu sa plec de la dr ala ca altfel nu ma poate ajuta. dar cand i-am spus de hpv, a zis ca nu-i normal sa imi refuze cezariana si a acceptat sa ma ajute. poti afla cumva numele doctorei care a operat-o pe prietena ta? cea la care m-am dus eu acum e dr. Folea.
multumesc

Pozici Iulia 34 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna dimineata!

M-au distrat fetele cu discutiile despre medicul de familie! E clar ca e conditie minima obligatorie sa fi asa ceva: sa fi pe dinafara subiectului numit medicina! Sau poate asa noroc am avut noi...sa dam peste catastrofe! A propos de asta...astazi trebuie sa-mi sun medicul de familie sa imi scrie reteta de vitamine! Mai tineti minte ce am patit cu prima mea reteta compensata?! De atunci a mai invatat, insa!

Cleo imi place ce scrii tu acolo cu durerile de sale! Ia vezi ce rezolvi azi!

Azi am programare la eco...va rog sa-mi tineti pumnii!

Va mai scriu...presimt ca de emotii o sa cam stau pe forum azi!

PS AMR 1 zi de job...fara asta!

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mi_bebelina

Nici eu n-am dat nimic la medicul de familie........a comentat la inceput ca medicamentele pentru gravide sunt gratuite doar daca au salariu mic, ca legea e discutabila, bla-bla, i-am zis sa imi zica si mie legea si a dat-o din colt in colt. Oricum nu am de gand sa ii dau nimic.....ce, daca-i dau ceva se face mai desteapta?
Imi mai amintesc o faza acum.......m-am dus la ea prin ianuarie, i-am zis ca mi s-a scurtat colul si ea imi zice......."Nu-i nimic si eu am nascut cu dilatatie 5". Ce legatura avea lungimea cu dilatatia? Offfffff.......cine le-o fi dat voie sa aiba cabinete individuale?Asta nu e buna nici in cel mai amarat satuc sa fie medic.....

sa stii ca aceeasi chestie mi-a zis-o si mie fosta dr. de fam. ca se dau compensate sau gratuite numai gravidelor care au sal mic.

Praise God!!!”

Mergi la inceput

inais bafta la eco. sa vi cu vesti bune.

cleo chiar in boscheti???

eu am dormit bustean de pe la 10-11 cred aseara..adica de la ultima postare a mea, ca am rapit-o pe prietena mea sa ramana la mine si ea s-a uitat la desene animate pe dvd, iar eu am adormit in timpul lor. tun!!! pana azi dimineata, cand m-am trezit cu aceleasi incheieturi umflate, mana stanga amortita si se inchidea pumnul la click..asa pe niveluri..dar, e bine. m-au mai lasat durerile de oase intre picioare. azi am de gand sa-i urmez sfatul doctorei si sa stau la orizontala mai mult.
cand vine sotul, ii opresc laptopul acasa fara discutii sa pot sta pe forum din pat ca daca stau la tv toata ziua, vai mama mea, ma indobitocesc ca n-am ce vedea.
va

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Buna dimineata fetele ! Dupa o noapte chinuita cu arsuri si ture la buda m-am decis sa rup pisica in doua si sa ma dau jos din pat. Azi vreau sa spal hainutzele bebelinei si sa le calc, sa vedem daca ma ajuta si vremea de afara sa se usuce pana diseara.

Vreau sa le urez bafta fetelor care astazi au programari Alina_Anto si Jackie asteptam vesti !

va pup fetele, ne auzim mai tarziu, mama ce vrednicie m-a apucat !

Elenuca 35 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 5 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

buna dimineata!

Am avut un vis tareee ciudat.....se facea ca am nascut 7 bebelusi.....si nasterea a foast foarte usoara....

in legatura cu medicul de familie.....nici eu nu prea am incredere in ea, si este si medic pediatru.....nici nu stiu ce sa ma fac. A mea nici nu auzise in viata ei de cursul de puericultura.....

.....si noi mai avem 10 zile pana la DPN, dar joia viitoare o sa ma internez.....sper sa vina Rares mai repede sa nu fie puturos.....

emycor38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by emycor

buna dimineata!

Am avut un vis tareee ciudat.....se facea ca am nascut 7 bebelusi.....si nasterea a foast foarte usoara....

in legatura cu medicul de familie.....nici eu nu prea am incredere in ea, si este si medic pediatru.....nici nu stiu ce sa ma fac. A mea nici nu auzise in viata ei de cursul de puericultura.....

.....si noi mai avem 10 zile pana la DPN, dar joia viitoare o sa ma internez.....sper sa vina Rares mai repede sa nu fie puturos.....

emycor38+

7 ???? SHAPTE??? si io ma chinui cu 1

40sapt+6 zi asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput