Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(73)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Mai Monik, si tu esti stresata cu masterul? Eu mai am de predat niste referate pana sambata........insa nu stau chiar bine lu lucrarea de disertatie......pe 6 iunie parca trebuie sa fie gata, desi o sustin abia la inceputul lui iulie.

Mergi la inceput

Si eu am fost ieri la medicul de familie si mi-a demonstrat inca o data ca e.........vai steaua ei. Habar n-avea ce e aia proteinurie.....se mai dadea i desteapta, mi-a dat trimitere ca sa fac sumar de urina......halal. Pt determinarea proteinuriei trebuie sa strang urina din 24 ore si sa duc la analiza un esantion.....deci sigur ar fi iesit altceva daca m-as fi luat dupa ea......noroc ca stiu cu cine am de-a face si am dat si eu o cautare pe net inainte, pana sa ajung la ea m-am dus la un laborator de analize si mi s-a explicat......Sa va mai zic ca e si medic pediatru? Pai asta ma aduce la disperare daca imi dau bebelina pe mana ei......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by mi_bebelina

Mai Monik, si tu esti stresata cu masterul? Eu mai am de predat niste referate pana sambata........insa nu stau chiar bine lu lucrarea de disertatie......pe 6 iunie parca trebuie sa fie gata, desi o sustin abia la inceputul lui iulie.

Si eu stau prost la capitolul lucrare dar asta daca nu o fac nu-i bai ca o dau si la anu' dar la restanta daca nu ma duc pierd masterul... Si nu m-am prezentat dintr-o prostie ca au anuntat initial o data si apoi au schimbat-o; iar cum eu am frecventat mai putin cursurile nu am stiut....
Acum ma duc peste medic si ii spun mie sa-mi zica cum nasc ca eu am ex. pe 26 si trebuie sa ajung! Numai ca daca bebelina mea vrea sa vina mai devreme am pus-o !

Si eu am un medic de familie cam varza... Mi-a convenit ca e la sot la serv si cand am nevoie de ceva il trimit pe el... Cam comenteaza ala ca nu prea vrea sa imi dea trimitere pt. analize (de parca le plateste el din buzunar) dar pana la urma imi da... Poate e asa pt. ca nu i-am dat nicioata nimic...... dar sotul e impotriva spagii si fiind la el la serv. m-am conformat.

36+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Nici eu n-am dat nimic la medicul de familie........a comentat la inceput ca medicamentele pentru gravide sunt gratuite doar daca au salariu mic, ca legea e discutabila, bla-bla, i-am zis sa imi zica si mie legea si a dat-o din colt in colt. Oricum nu am de gand sa ii dau nimic.....ce, daca-i dau ceva se face mai desteapta?
Imi mai amintesc o faza acum.......m-am dus la ea prin ianuarie, i-am zis ca mi s-a scurtat colul si ea imi zice......."Nu-i nimic si eu am nascut cu dilatatie 5". Ce legatura avea lungimea cu dilatatia? Offfffff.......cine le-o fi dat voie sa aiba cabinete individuale?Asta nu e buna nici in cel mai amarat satuc sa fie medic.....

Mergi la inceput

Plec la nani......ne vedem mai tarziu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by mi_bebelina

Nici eu n-am dat nimic la medicul de familie........a comentat la inceput ca medicamentele pentru gravide sunt gratuite doar daca au salariu mic, ca legea e discutabila, bla-bla, i-am zis sa imi zica si mie legea si a dat-o din colt in colt. Oricum nu am de gand sa ii dau nimic.....ce, daca-i dau ceva se face mai desteapta?
Imi mai amintesc o faza acum.......m-am dus la ea prin ianuarie, i-am zis ca mi s-a scurtat colul si ea imi zice......."Nu-i nimic si eu am nascut cu dilatatie 5". Ce legatura avea lungimea cu dilatatia? Offfffff.......cine le-o fi dat voie sa aiba cabinete individuale?Asta nu e buna nici in cel mai amarat satuc sa fie medic.....

36+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

'neatza.

monik16si mi_bebelina mai aveti puterea sa va ganditi la examene? Si eventual sa mai si invatati? Felicitari pt asta

Unde-i Cleo? Oare-a baut uleiul ala de ricin?
In cazul asta

Lilly 37+
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata, gagici!
Ce faceti?

Aseara iar m-a luat sciatica si junghiurile in col...de am zis ce-i asta!
Adevarul e ca am avut treaba la calculator si am stat numai pe scaun si in picioare toata ziua, deloc intinsa.
Tr sa remediez...abia astept sa treaca sambata asta, sa nasesc odata si sa scap de stresul asta!!
Daca ma mai incape rochia de nunta...pe 1 mai imi venea... OF, ce sters stupid!

Miss, mi-ai facut pofta de o iesire si un rasfat intre prietene!

Mi_bebelina, Monik, ce fetitze harnice sunteti voi...!Succes la examene si sper sa va strecurati cu nasterea!
Laurita 39, , Mircea
AMR: 2 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor!!!

Noi am avut o noapte linistita....s-a trezit mormolocul la 6.45 deci...ok...am prins si eu 7 ore legate de somn...si acuma dorm ambii pui si eu bantui pe aici in asteptarea celui mare care se va trezi curand.

Cleo...nu ai nascut inca??? Hai ca deja au obosit si mai avem nevoie de ele si la alte fete!!! Deci....bagam tare

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare!
Alexutza,DanaM,felcitari ptr.cele doua printzese!Sa creasca mari,sanatoase si norocase
Cleo..uleiul e in dulap sau in stomac?Hai ca vine caldura....explica-i ce frumos e la plimbare
Silvia,imi pare rau ca nu esti OK.Bblusul e bine,nu?te asteptam mai des pe aici
Laura,stai cumintica daca vrei sa nasesti...
Noi suntem bine.Eu din ce in ce mai obosita,sper ca de luni daca stau acasa sa fie mai bine.S-a facut cald si stau si 2-3 ore in parc cu Mariuca.Seara am picioarele ca ale unui obez...si parca ma si dor.Ca o puturoasa ce sunt,nu am ajuns sa iau niste ceai din acela.Plus ca mi-au iesit pe limba niste afte..oare am voie sa dau cu ceva?ca abia de mai pot manca..si parca nu l-as suna pe medic"stii,am niste bubitze pe limba,ce pot sa fac?"
Am fost si eu la croitoreasa....abia astept sa vad o balena infasurata in voaluri
Si eu invat ptr.un examen pe care 90% nu apuc sa-l dau..dar se da 1 data pe an si tare as vrea sa scap anul acesta.eu am DPN 20 iunie,examenul se da in 22 si 29..asta e si motivul ptr.care intru in concediu de luni,sa invat cat e zgubi la gradi..ca apoi cand vine ea vrea toata atentia.iar noaptea nu mai pot..tineretea asta!
Pupici

BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput