Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Cleo...ms mult
Elenuca...da si eu zic ca seamana....
Alish...depinde f. mult de medic....eu am avut noroc cu a mea si am stat in rezerva fara sa dau bani...am cotizat la dr si neonato...doar atat. In schimb ...exact cum ti-am zis ca terapia e nasoala dar rezervele si saloanele copiilor sunt super. Mie mi-au dat algocalmin pe care nu l-am luat...doar prima noapte cand mi le-a facut in perfuzie...apoi imi bagam cate un supozitor cu diclofenac. Dat tot de ele...apoi mi-am cumparat eu (de fapt le aveam acasa)
Bine ca a fost ok...si durerile...sunt diferite in fct de organism.
Iulia...supervesti...Bravo. Ai vazut ca tot raul spre bine??
Diana79...bravo si...tinem pumnii!!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Gata am vazut pozele!

Alysh Vladut e un super scump, Socrate Seba al tau la fel si Simo ai 2 cavaleri super frumosi! Sa va traiasca!

Lorich pozele cu Edvin sunt pe mailul comun de la yahoo.it!

Va puuuuuuuuuup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

dordia vazut poze. superb Tudorica al tau. un dulce. si sta cumintel la baita.

alina_anto astept reteta de la briosele alea!!!

babyname..oau !! sambata!! inca 10 zile. punem don-soarele la treaba atunci

fetelor, ma doare intre picioare!!!

Pozici Iulia 34 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

felicitari noilor mamici!!! si tatici! sa va creasca puiutii mari si frumosi si sanatosi, iar voi sa va refaceti cat mai repede si sa veniti sa ne impartasiti impresii!

silvia, fata sa treaca problemele si sa te intorci repede printre noi, sa ne povestesti.

am vazut si poze cu copilasi dragalasi de dordia, socrate, simonacip si nu mai stiu, ca la multe poze m-am uitat azi

iulia, ma bucur ca s-a rezolvat cu noul medic si te-ai linistit. iar durerile de oase sunt normale, bebe e din ce in ce mai greu si coboara din ce in ce mai mult.

si pentru cine se pregateste de "lansare", o gasca de agitate:

georgiana, 38+, viitoare mami de gogoasa bale(ri)na

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

M-am intors si eu din oras. Am fost la un restaurant grecesc cu prietena mea cea mai buna. Am mancat un souvlaki special (rulouri de carnica de porc la gratar cu branza de oaie la mijloc), cu orez si salata, o bunatate. Apoi ne-am mutat la o cafenea si m-am delectat cu o cupa Amarena (inghetata de ciocolata, cirese Amarena - din alea inecate in zahar -, frisca si sos de cirese). Fetelor, am bagat in mine ca o sparta, dar aveam asa o pohta... de carne si branza (proteine), ca in ultima vreme mancasem numai cous-cous cu legume, paste cu legume, salata, piure de cartofi etc.

Gata, de maine ma potolesc iar si trec la mancaruri mai usoare. Nu de alta, dar sa nu dea doctorul in apoplexie saptamana viitoare la urmatorul control.

O vreme superba... am plecat cu manecuta scurta pentru prima oara pe anul asta si cu niste pantofiori de vara roz, fara sosete. Pe mine inca ma incap pantofii mei, sa vedem cum o fi peste cateva saptamani, mai ales daca se va face si mai cald.

SilviaPop - Carmina, si ne gandim la tine, sa fie totul bine si sa revii sa ne povestesti cum iti mai este si cum te descurci.

mihbut, sa-ti traiasca gemenasii!

toate fetele si sunt cu ganduri bune alaturi de voi tot timpul, v-am citit pe diagonala ca mi-e somn de mor si vreau sa ma bag in pat urgent.

In incheiere, tine colea, Cleo:

Daca nici maine nu se intampla nimic, revin poimaine cu o poezie in engleza. Si raspoimaine cu una in germana. Si ras-raspoimaine cu una in franceza. Si mai am si ceva cunostinte primitive de italiana, dar sper sa nu se ajunga pana acolo, ca ma tem sa nu ma fac de ras...

Hmmm, daca sunt poeta si cu sotul nu prea stiu Dar mi-am adus aminte de replica bestiala a unei foste colege de facultate (o activista de partid si o oportunista care in 1989 voia neaparat sa iasa sefa de promotie - si in 1990 tot ea tipa cel mai tare "Vrem burse la Paris"!!). Cand i-am spus ca pe mine nu ma intereseaza media finala (desi eram mult mai inteligenta decat ea), ea a comentat: "Ei, cum-necum ai terminat si tu o facultate"...

Felicia 33+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Buna, fetelor!

Abia acum am reusit sa citesc din urma pt. ca ieri dimineatza am ramas fara net pt. ca mi s-a dus cablul de alimentare si s-a descarcat laptop-ul.

le felicit pe noile mamici, le doresc recuperare cat mai rapida si bb sanatosi si mancaciosi!

Iulia, in Valcea sut f. ticalosi astia cu cezarienele... Ai grija cu medicul ala daca e directorul maternitatii ca e posibil sa ajungi tot la mana lui. Nu vreau sa te sperii, dar ca un medic de acolo sa faca cezariana trebuie sa aiba aprobarea conducerii. Stiu asta de la prietena mea care a nascut acolo in sept. La ea copilul nu era intors si avea si putin lichid... Nu au vrut sa aprobe cezariana pana nu au mai consultat-o veo 2 de-acolo... Ei i se rupsese si apa... Pana la urma si-au dat seama ca nu putea naste natural. Poate medicul tau vrea ceva bani in plus, nu stiu ce sa zic... Vorbeste clar cu doctorita asta la care te duci (o fi tot asta cu care a nascut prietena mea ) sa-ti zica daca iti garanteaza ca iti face cezariana... Cea la care a mers prietena mea facea destul de des cezariene si au luat-o la zor astia din conducere ca face asta ca sa ia bani mai multi (ziceau ei).

Mai scriu maine ca mi-a dat sotul stingerea (il enerveaza tastatura si vrea sa doarma...).

36+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza!
Wow, da ce noapte linistita.....toate fetele au dormit?
Si eu ma zis ca dupa plimbarea de aseara o sa ma trezesc mai putin in noaptea asta ca sa ma duc la pipi....da de unde? La fel, din ora in ora.....

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Nu imi vine sa cred ca eu am postat ultima si pana acum n-a ai scris nimeni nimic... Ce se intampla cu noi? Cred ca toata lumea face pregatiri pt. ce urmeaza si e mai solicitata, plus ca alte mamici au deja comorile acasa...

36+ Sara-Maria

Mergi la inceput

eeeeeeeeee!!! Uite ca mai e cineva ca mine pe baricade
mi_bebelina!!!

36+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Eu ieri am avut un examen la master si am aflat ca restanta pe care o am ca nu m-am prezentat la un examen s-a fixa pe 26 mai... iar eu am termen pe 1-5 iunie... Acum sunt stresata ca poate nasc mai devreme si nu ma pot duce . Ha! Si disertatia o am intre 25 si 29 iunie ; nici ca se poate mai bine!

Mi-a mai trecut stresul cu problema cordonului...Multumesc pt. incurajari! Ma gandesc ca oricum nu rezolv nimic! Sper ca totul va fi bine. M-am uitat pe toate ecografiile mele si pe majoritatea scrie cordon ombilical cu 2 artere si o vena... iosup a scris pana acum structura si nu stiu-ce normale (deci se subantelegea acelasi lucru)...Acum la ultima a scris bivascular cu o singura artera...Nu stiu ce sa mai cred. Pana acum de ce n-o fi vazut?

Leeloo, si eu am programare luni...poate ne intalnim iar....

36+ Sara-Maria

Mergi la inceput