Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(73)
Raspunsuri - Pagina 12
Diana79 spune:
buna fetelor!!!
Felicitari DANA.M. refacere rapida si numai bine.
Noi venim cu vesti. deci mi-a facut ecografie bebelusha are 3.600 gr. are lichid si este perfecta. Doctora mi-a spus ca e sanatoasa ca misca f mult ceea ce e f bine. A ramas sa ma induca pe 13 mai. Dar ea zice ca nu crede ca e cazul pt ca sunt dilatata 2-3cm si capul copilului este f.f jos.
Am ales 13 pt ca pe 13 iunie e nascuta si prima printesa, dar nu cred ca vom ajunge pana atunci.
Am vrut cezariana dar a spus ca nu e cazul pt ca are capul f jos si m-a asigurat ca voi naste f repede.
Sunt fericita si sper sa fie totul bine.
O sa revin mai tarziu.
40 de sapt si 2 zile
Alysia Maria si
de
Nicole Evelyn(13 Iunie 2006)
elenuca spune:
[quote]Originally posted by SilviaPop
Felicitari Alexandra si tuturor fetelor care au nascut!
Multumesc mult fetelor pt urari si gandurile frumoase!
Am venit acasa cu bb, bb e bine,eu sunt cam rau. Am fost nevoita sa ablactez. Sunt putin traumatizata. Sunt epuizata fizic si psihic, o sa revin cu detalii in cateva zile dupa ce ma mai refac putin.
Mult succes gravidutelor si sanatate la toata lumea!
Va pup!
Silvia, curaj si incredere, o sa treci si peste perioada asta un pic mai dificila. Slava Domnului ca bebe e bine, asta o sa-ti dea putere sa te refaci usor usor. Asteptam sa te intremezi nitel si sa impartasesti experienta ta. Eu o sa nasc tot prin cezariana si o sa-mi prinda bine sfaturile tale. Te pup si ai incredere in Doamne Doamne, el o sa arajeze lucrurile . Pupam mamica curajoasa si bebe cuminte 

Elenuca
35 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 5 Saptamani !!!
gabitzam spune:
Diana, bravo pentru printzesuca ta grasunica si perfecta ![]()
Bagam agitatoarele in continuare 
![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elenuca spune:
Diana tinem pumnii stransi pentru 13 mai, nastere normala inteleg. Daca dr a recomandat asta, tinand cont si de dilatatie si de pozitia copilului, eu zic ca nu ai de ce sa te ingrijorezi. O sa fie bine !
M-am uitat pe prima pagina si acolo tu apari cu DPN-ul in 5 mai, sa inteleg ca ai sarit de 40 de saptamani si tu? Sa-i spui secretul dilatatiei de 2-3 cm si lui Cleo ca ne-a innebunit cu colul ei cimentat cu toate baile fierbinti si greutatile pe care le cara saracutza . Plus ca saracele majorete sunt istovie te atata heirup... vor si ele ceva concret , macar 1 cm, o contractie cat de mica, ceva orice...

ha sa mai scoatem majoretele la incalzire 
pentru cine se pregateste, cine se nimeresteeeee ![]()
Elenuca
Lizuca
AMR 5 Saptamani !!!
elenuca spune:
Mai stiti ceva de Magnetism? draguta esti prin zona? 
Elenuca
Lizuca
AMR 5 Saptamani !!!
mihaser spune:
Salut!
Mama ce de mamaici!
Alexuta felicitari! Bun venit pe lume Antonia Melisa 
Dana M felicitari si refacere usoara! Bun venit pe lume Catinca-Maria 
Diana79 iti tin pumnii sa scapi de ceza! Sper sa citesc zilele astea ca ai avut o nastere super usoara...asta daca nu o sa ajungeti in 13 asa cum iti doresti! 
Iulia iti tin pumnii sa aranjezi de ceza cu dr ce a gasit-o mama ta! 
Fetele azi am facut un kilometraj...cred ca am depasit-o pe Cleo...Si cireasa de pe tort m-a alergat Cristi cu motocicleta lui...strigam disperata la el sa se opreasca si el nimic...asa ca a trebuit sa o iau la fuga dupa el sa nu-l calce vreo masina! A fost o adevarata placere! Mai vede el plimbari cu motocicleta cu mine...la 6 luni dupa ceza poate!
Fug sa vad si io pozele din contul comun! Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
iulia83 spune:
fetele, s-a rezolvat. cezariana programata pe 15 iunie, daca e sa fie ceva mai devreme tot ce trebuie sa fac e sa dau un telefon si se rezolva. Doamne ajuta. col inchis, cel putin 2 ore pe zi stat pe o parte linistita, fara efort ca n-am voie, deci, odihna si totul va fi bine.
e normal oare sa ma doara intre picioare? oasele alea ma refer...venii pe jos cu mama de la dr pana acasa..si e ceva de mers si ma cam doare burta si jos...plus ca gogosica mea e asa de agitataaaa...
va citesc si revin..ma mai uit in paralel la cronica
Pozici Iulia
34 + (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”
inais spune:
Uraaa....avem bebei noi!!
Felicitari mihbut pentru gemeni! Cum te descurci cu ei? Cred ca-s o placere de privit! Nu una...ci doua minuni!
Felicitari alexutza75 asteptam poze cu printesa frumoasa (sigur e o frumoasa)!
DanaM super vestea! Asteptam poze si te pupam pe tine si pe Catinca!
Socrate e un dulce Edvin! 
Diana79 tinem pumnii! 
Pentru alina_anto si jackie scoatem maine...!

Iulia din cate vad si eu si tu avem cam aceeasi varsta...si aceleasi simptome ale sarcinii...deci da, e normal cu durerile alea intre picioare! Mai zicea cineva...am uitat cine! Uff..lasa ca scapam noi si de ele! 
Cleo 
pana ne vom strange in brate
...adica
lui mami si a lui tati
iulia83 spune:
Alexutza felicitari mamico! sa traiasca bebele si sa te bucuri de ea.
refacere rapida!!!
Socrate teroristul sef e un dulce 
Dana M felicitari si tie mamico! vad ca ai invatat sotul sa intre sa ne anunte. refacere super sonic de rapida si sanatate tie si bebitei.
Daniela_sb imi dai idei...
Pozici Iulia
34 + (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”
Reallaura spune:
SilviaPOPimi pare rau ca ai probleme, dar ma bucur ca ai revenit. Cat timp bb e bine, nu conteaza altceva. Refacere usoara!
Esme, am citit si eu de vizita la spital, pai si eu m-as linisti. Stii ca intri intr-un circuit in care fiecare isi stie rolul si esti monitorizata in permanenta. Foarte reconfortant!
Laurita
39,
, Mircea
AMR: 2 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura