Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Felicitari Alexandra si tuturor fetelor care au nascut!
Multumesc mult fetelor pt urari si gandurile frumoase!
Am venit acasa cu bb, bb e bine,eu sunt cam rau. Am fost nevoita sa ablactez. Sunt putin traumatizata. Sunt epuizata fizic si psihic, o sa revin cu detalii in cateva zile dupa ce ma mai refac putin.
Mult succes gravidutelor si sanatate la toata lumea!
Va pup!

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyname spune:

felicitari noilor mamici..SA VA TRAIASCA BEBEII, sa fie sanatosi si mancaciosi.

eu acum am venit de la dr..col inchis, lung, dar s-a inmuiat...am stabilit ultimii tremeni pt internare...sambata 17.05 la ora 08 ne internam, facem cezariana cu rahie+epidurala. am emotii mari...
cat am stat la municipal, la camera de garda avenit o doamna din provincie care a nascut la domiciliu..cred ca cu dr de pe salvare...bb era infasurat intr-o paturica...fetelor am plans de ziceai ca m-a batut cineva....a fost emotionat momentul.

Bafta Iulia la dr...

fug sa va citesc si restul si revin...

iulia 37s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 10 zile...pana la marea aventura

http://www.flickr.com/photos/25977491@N05/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Am vazut poze....superbe toate...Toti bbi sunt niste comori mici si dulci!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by SilviaPop

Felicitari Alexandra si tuturor fetelor care au nascut!
Multumesc mult fetelor pt urari si gandurile frumoase!
Am venit acasa cu bb, bb e bine,eu sunt cam rau. Am fost nevoita sa ablactez. Sunt putin traumatizata. Sunt epuizata fizic si psihic, o sa revin cu detalii in cateva zile dupa ce ma mai refac putin.
Mult succes gravidutelor si sanatate la toata lumea!
Va pup!

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
http://www.flickr.com/photos/24655172@N05/

uite multi multi de la noi. Sa iti dam putere sa treci peste toate!

40sapt+5 zi asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dordia2000

Am vazut poze....superbe toate...Toti bbi sunt niste comori mici si dulci!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

iar al tau... este nemaipomenit!!

40sapt+5 zi asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Mersi de lamuriri, fetelor. Vad ca voi mai mult la baita aveti probleme. Eu deocamdata m-am gindit sa-l spal la bucatarie. Asa faceam cu cea mare si daca mi se parea frig puneam inainte aragazul. In fond sunt doar citeva zile, ca la prognoza scrie ca se face cald bine spre sfirsitul saptaminii viitoare! Parca vad ca mai incolo ne vaitam de caldura!
AlinaAnto, nu mai intreba de emotii! Tocmai am terminat de pregatit bagajul, ma rog, nu e mare lucru ca nici eu nu trebuie sa iau aproape nimic. Am pregatit ce trebuie pentru adusul bebelusului acasa ..miine ma mai ocup un pic de mine si gata. Si, nu stiu, eu sunt destul de linistita ca stiu ziua si ora evenimentului... La primul copil am tot stat in emotii, cind m-apuca, vine doctorul etc...
Bafta multa si sa ne vedem cu bine acasa cu bebelusii

Jackie 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

[quote]Originally posted by dordia2000

Socrate...merci de raspunsuri!!!

DanaM...felicitari....sa iti traiasca micutza si sa va bucurati de ea!!!Refacere rapida si muuult laptic!

Daniela Sb...mortal puiul ...m-am terminat...si ma gandesc ca incepe si al meu cu perlele...si tb sa fim f.atenti in preajma lui...

Jackie..eu am calorifer electric de la Stefan care a fost nascut in Nov. Il bag in priza doar la baita...apoi....deschid usa la dormitor si revine la temperatura din restul casei. La el in dormitor sunt 21-22 grade...si e ok.

Merg sa vad si eu poze....

Am pus si eu cateva poze cu Tudor in albumul lui la semnatura!

Ce scumpi sunt puiutzii tai si ce mult seamana, Doamne ! poza cu taras pe coate m-a terminat... Sa va traiasca minunile si sa va aduca numai bucurii

Elenuca 35 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 5 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

[quote]Originally posted by SilviaPop

" Buna. Mesaj de la Alexuta75. Ieri la ora 14:40 s-a nascut Antonia Melisa, 3kg, nastere naturala, dr Gherasie, spitalul CF2. Va pup pe toate! Alexandra. "

Felicitari mamicii Alexutza , recuperare usoara si laptic mult pentru Antonia

Felicitari si DaneiM, recuperare usoara draga mea si un bebe sataos si mancacios.

Asteptam povestea nasterilor

Cine urmeaza? Pentru cine mai scoatem majoretele? Cleo mai descanti mult uleiul ala, da-l pe gat si ..."standby Huston"

Elenuca 35 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 5 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna fetele,

Multumim inca o data de aprecieri. Sunteti niste dragutze.

Felicitari, Alexutza, sa-ti traiasca puishorul!!!

Dordia, , scuze, am uitat sa-ti raspund. Despre spital am si pareri bune si proaste. Adica e partrea aia veche, nerenovata care arata cumplit. LA terapie intensiva de ex, conditiile lasa de dorit. Ce m-a deranjat cel mai tare e ca nu mi-au facut analgezice decat f putine dupa cezariana si a trebuit sa indur chinul mai pe viu asa. Si crede-ma, am dat shpaga la greu, dar cica asta ar fi politioca spitalului: ca prea multe alnalgezice ajung in laptic si de-aia nu prea dau. In fine....
Apoi am stat in rezerva unde intr-adevar era alta viata. Noi am platit 1 milion pe noapte. Acolo veneau si asistentele la cerere si-ti mai bagau cu chiu cu vai un algocalmin.
Per total personalul a fost dragutz, nu stiu cum s-ar fi comportat si fara spaga.

Noi azi am papat, am facut caca, am regurgitat, am dormit si tot asa, de la capat. La un moment dat l-a dururt si burtica, cred ca nu facuse inca kk.

Pupici la toate.

Cleo, ce mai astepti????????????????? Ca eu intru mereu sa vad vestea cea mare!!!!

Alina cu Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alysh

Buna fetele,

Multumim inca o data de aprecieri. Sunteti niste dragutze.

Felicitari, Alexutza, sa-ti traiasca puishorul!!!

Dordia, , scuze, am uitat sa-ti raspund. Despre spital am si pareri bune si proaste. Adica e partrea aia veche, nerenovata care arata cumplit. LA terapie intensiva de ex, conditiile lasa de dorit. Ce m-a deranjat cel mai tare e ca nu mi-au facut analgezice decat f putine dupa cezariana si a trebuit sa indur chinul mai pe viu asa. Si crede-ma, am dat shpaga la greu, dar cica asta ar fi politioca spitalului: ca prea multe alnalgezice ajung in laptic si de-aia nu prea dau. In fine....
Apoi am stat in rezerva unde intr-adevar era alta viata. Noi am platit 1 milion pe noapte. Acolo veneau si asistentele la cerere si-ti mai bagau cu chiu cu vai un algocalmin.
Per total personalul a fost dragutz, nu stiu cum s-ar fi comportat si fara spaga.

Noi azi am papat, am facut caca, am regurgitat, am dormit si tot asa, de la capat. La un moment dat l-a dururt si burtica, cred ca nu facuse inca kk.

Pupici la toate.

Cleo, ce mai astepti????????????????? Ca eu intru mereu sa vad vestea cea mare!!!!

Alina cu Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

O barza!

Mergi la inceput