Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(73)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Am o intrebare pentru proaspetele mamici: cum va descurcati cu caldura? Adica nu e prea frig in casa pentru un bebelus? Eu mai am mai putin de 48 de ore pina la marea intilnire si dupa cum arata prognoza, cind vom veni acasa (Doamne-ajuta!) nu va fi mai frumos si am mai prinde citeva zile racoroase pina vine caldura adevarata. M-am gindit sa aduc un calorifer electric, ca in dormitorul cu pricina nu am aer conditionat. Oare sunt exagerata?

Jackie 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Unde sunt poze cu ingeras de Socrate, ca nu gasesc...

vazut in schimb doi baieti frumosi foc, care dorm ei impreuna.... Simonacip cred ca-ti creste inima ca si cozonacu cand te uiti la ei... mmm ce pofta imi faci

Lori 36+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce de bebelusi au aparut in doua-trei ore cat am lipsit!!!

Mihbut, Alexutza, DanaM., FELICITARI MAMICILOR !!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alexutza, Dana M, felicitaaaaaaaaaaaaari!!!
Tati de Catinca-Maria, felicitari si tie!!
Sa va bucure ingerasii vostri si recuperare rapida, mamici!!!!

MissMultu' de sfaturi pt sciatica. nu stiu dc exista acele pernute, iar mingiile alea le-am experimentat doar la cursul de puericultura
Nu am de unde procura asa ceva...din pacate. Bine ca mai am nu mai mult de 2 sapt!!

Laurita 39, , Mircea
AMR: 2 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai, intru si eu intr-o sedinta de frecat ridchea, ca omu', si cind ma intorc, ce vad: 2 noi bebei!!!!!!!!!!

Felicitari Alexutza si DanaM - sa va traiasca bebeii si sa va aduca numai bucurii!!!!!!!!

Fetele, eu o iau spre casa in curind - ne "auzim" miine dimineata!

Gabriela 37+ cu AMR 14 zile!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Socrate...merci de raspunsuri!!!

DanaM...felicitari....sa iti traiasca micutza si sa va bucurati de ea!!!Refacere rapida si muuult laptic!

Daniela Sb...mortal puiul ...m-am terminat...si ma gandesc ca incepe si al meu cu perlele...si tb sa fim f.atenti in preajma lui...

Jackie..eu am calorifer electric de la Stefan care a fost nascut in Nov. Il bag in priza doar la baita...apoi....deschid usa la dormitor si revine la temperatura din restul casei. La el in dormitor sunt 21-22 grade...si e ok.

Merg sa vad si eu poze....

Am pus si eu cateva poze cu Tudor in albumul lui la semnatura!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Alexuta, DanaM, Mihbut FELICITARI pentru bebelusi!!!

Dordia Am vazut ca ai scos pt mine! Eu si Jackie urmam la rand cu cezariene programate.. pe tine si pe frumosii tai baietei plangaciosi!

Am vazut si eu poze frumoase de bebei de Alysh, Simo, Noemi

MissParker Esti super tare!!! Imi imaginez ce poeta esti cu sotul tau... Te pup

Laura Briosele cu fructe sunt un fel de prajiturele (gen pandispan) in care adaugi fel de fel de fructe, taiate cubulete mici. Eu am facut azi cu ananas, zmeura si capsuni.
Imi pare rau ca avetu probleme cu spatele.... Eu acum nu mai am..culmea..am avut dureri groaznice de spate pana in luna 5. De atunci mi-au trecut...

Iulia succes la dr!
Andreea

Jackie Ce faci, ai emotii pt vineri?? Iti dai seama ca mai avem putin putin...si cum spunea si Laura, e un lucru ciudat sa stii data exacta cand vei naste...chiar si ora...Nu stiu, dar eu sincer as fi vrut sa astept pana da bebeluna semne ca vrea sa iasa si abia dupa aceea sa-mi faca ceza..dar sunt tardive astfel de ganduri...

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 2 zile!!

Alina 38+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Felicitari Mihbut si Dana M(la fel sotiorului!!!), sa va traiasca bblusii, sa fie sanatosi si cumintei.

Lorich, iti dai seama ca nu mai pot de ei...Lasa ca nu mai e mult si ai sa vezi ce sentimente poti avea pt puisorii astia mici

Jackie eu n-am calorifer, si uneori simt nevoia pt bb, mai dau drumul la aerul conditionat dar nu ajunge cum tb in dormitor cind ii faci baita...Cel mai tare ma supara rufele lui bbb ca se usuca greut si insist cu fierul pe ele....

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by daniela_sb

Felicitari, Alexutza, DanaM. Cum a dat soarele (cel putin la noi), iata si printzesele la apel. Sa creasca mari si sanatoase! Sa fie papacioase si cuminti.

Uite ca tot vorbeati de soacre. Eu ma inteleg bine cu a mea, dar sa va zic cum o saluta al meu junior la plecare (striga cand iese sa ii faca cu mana pe geam): "Ciao bunica batrana cu dintzii pe luna." Asta dupa ce vreo 2 ori sotul i-a spus in gluma sa-i spuna "Saru' mana buna batrana cu dintzii de lana." Asa ca mai rezistati si voi asa... cam 2 ani si daca avetzi ceva de spus, stati linistite ca cei mici transmit mesajul cu ceaaaaa mai mareeee fidelitate. Si nici replica nu pot primi.

Asta asa ca sa mai uitatzi de sciatica, dureri de incheieturi... etc. Pe mine ma doare rau de tot un shold, de abia ma misc....

34+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.

ce junior tare...

acu cetesc mai in amanunt...pupam si pe mami Alexuta si pe puiul ei!!

Si re cetesc cu sete ce scriu fetele de prin alte tari MissParker+ aldaesme. Informatiile lor sunt f. complete, se suprapun cu tot ce mi-a explicat si mie dr-ul.

40sapt+5 zi asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

" Buna. Mesaj de la Alexuta75. Ieri la ora 14:40 s-a nascut Antonia Melisa, 3kg, nastere naturala, dr Gherasie, spitalul CF2. Va pup pe toate! Alexandra. "

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput