Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(73)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

.....a si in legatura cu visul meu.....tin minte si ce nume le-am pus la bb : Rares, Ciprian, Alexandru, Sebastian, Bianca , Diana si Nicola

emycor38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, ati vazut cumva o barza??
NU...

dar eu am vazut o urma de dop!!! Gelatinos si cu urme de sange.

Moaaama, daca imi zicea cineva ca o sa imi analizez secretiile in public .... . Urmeaza sa bag dejetul in nas si sa va descriu bilutsele, nu?

40sapt+6 zi asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Da' stiu ca ai memorie

Nu mai bine visai tu numerele de la 6 din 49?

M-am uitat la TV si la emisiunea matinala de la Antena 1 facea un baiat nesthe palcinta cu branza, m-a terminat. Ies pina prin cartier around sa caut placinta cu branza

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Uraaaa...dop, dop, dop!!! Go, Cleo, go! Hai, hai hai!

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Da' stiu ca ai memorie

Nu mai bine visai tu numerele de la 6 din 49?

M-am uitat la TV si la emisiunea matinala de la Antena 1 facea un baiat nesthe palcinta cu branza, m-a terminat. Ies pina prin cartier around sa caut placinta cu branza

io o sa ies sa cumpar x + y sa imi fac una.

Acum am sinapsat!!! asta noapte am dormit boschetzi! de acolo mi se trage asta cu dopul!!!!

40sapt+6 zi asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by elenuca

Buna dimineata fetele ! Dupa o noapte chinuita cu arsuri si ture la buda m-am decis sa rup pisica in doua si sa ma dau jos din pat. Azi vreau sa spal hainutzele bebelinei si sa le calc, sa vedem daca ma ajuta si vremea de afara sa se usuce pana diseara.

Vreau sa le urez bafta fetelor care astazi au programari Alina_Anto si Jackie asteptam vesti !

va pup fetele, ne auzim mai tarziu, mama ce vrednicie m-a apucat !

Elenuca 35 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 5 Saptamani !!!

Iubita, maine avem programate ceza!!! M-am si panicat...am crezut ca am gresit eu data si ca ar fi trebuit sa fiu la spital deja... La cat sunt de zapacita in ultima vreme...nu m-as fi mirat foarte tare... Iti dai seama, sa intarzii la propria nastere!!
Te pup

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 2 zile!!

Alina 38+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Neata fetele-cucuietele, a fost cam liniste azi-noapte... Eu am dormit binisor, cu 2 intreruperi pt. toaleta, dar la 8:30 m-am trezit cu o vezica plina-plina (de unde naiba?) si cu dureri la simfiza si in zona inghinala... Se intinde uterul la greu, cred, caci bebe David m-a facut terci aseara in pat, dupa ce ma linistisem si eu a inceput el sa circareasca pe acolo...

monik, bafta la restanta! Cum faci daca totusi nasti mai devreme, ti-l mai amani o data pe motive medicale, nu? Sper sa se poata...

andreap, si tu tot cu examen in perioada DPN-ului? Bafta multa!

mi_bebelina, tu cum procedezi? Chiar te incumeti cu bebe mic la disertatie?

Of, fetelor, pe de o parte va admir, pe de alta parte va compatimesc, n-as vrea sa fiu in pielea voastra cu atata stres. Uitati aici un pupic si va doresc multa bafta cu toate!!

Dordia, inca o data felicitari pt. bebe nemaipomenit de cumintel!! Asa mai zic si eu...

Laura, ti-am mai vazut odata tinuta cu rochia aia, iti vine splendid! Sa dea Dumnezeu sa apuci s-o porti, dar dupa aia chiar sa nasti cat mai repede, sa nu te chinui cu toate durerile astea...

Alysh, eu inca nu alaptez, dar am informatii „occidentale“, mi-am adus caietul cu tot ce-am decupat de prin enspe mii de brosuri si hai sa-ti zic ce scrie pe acolo:

- sa bei f. multe lichide, chiar in timpul alaptarii (apa fara acid sau ceaiuri fara cofeina/teina, iar sucurile de fructe tb. diluate);
- alaptarea dureaza de regula 20-40 minute;
- alimente de evitat: varza, lapte (uneori), ceapa, usturoi, praz, fructe cu samburi, ananas, kiwi, rosii, condimente puternice, ciocolata, cafea, cola, ceai negru

Zice ca poti verifica in functie de pampersi daca bebe bea suficient. Daca ai pe zi cam 6 pampersi uzi, copilul bea suficient.

Inca o chestie care mi s-a parut interesanta: la inceput tb. sa il lasi pe bebe sa bea din ambii sani: la un san pana se goleste sanul (fiindca laptele de la final are cele mai multe grasimi), apoi inca putin la al doilea, pana se satura de tot; la urmatoarea alaptare invers, dar in orice caz trebuie sa bea pana cand unul din sani se goleste, fiindca daca raman ambii sani pe jumatate plini asta ii transmite corpului un semnal ca produce prea mult lapte si risti sa-ti scada productia de lapte.

Cam asta zic occidentalii pe aici.

In rest, eu nici nu am medic pediatru, am primit de la moasa o lista cu nume de doctori din zona, am gasit 3 din Hanau, dar inca astept sa vad pe care ni-l aduce la nastere sa faca analizele initiale, daca-mi convine raman la el si daca nu, vad eu mai tarziu, deocamdata refuz stresul asta suplimentar, ca si-asa am destule pe cap...

inais, bafta la eco, sa vii numai cu vesti bune

cleo, durerile de sale si ceva dop gelatinos sunt semne bune. Hai ca incepe!

emycor, nu-ti face probleme, chiar daca ar fi sa nasti si maine, se considera ca esti la termen, deci totul e ok

lilirusu, alina_anto, Jackie, si voua din inima

Felicia 33+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Inais, bafta multa la eco!!! Hai ca mai ai putin si cu serviciul si pe urma vorbim mai des.
Cleo, vezi tu, daca boschetul era langa Filantropia!!! Prevestitor visul!!! Sa fie intr-un ceas bun si sa se intample odata!!!
Emycor, vorba Gabitzei, numerele la 6/49 nu le visai si tu!!!
Elenuca spor la treaba. Am si eu de calcat, daca te consoleaza cu ceva, dar in general fac asta in timpul stirilor...mai astept.
Alina_anto si eu stiam ca esti programata maine si ma bulversasem, calculam zilele.

Laurita 39, , Mircea
AMR: 2 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by cleo78

fetelor, ati vazut cumva o barza??
NU...

dar eu am vazut o urma de dop!!! Gelatinos si cu urme de sange.

Moaaama, daca imi zicea cineva ca o sa imi analizez secretiile in public .... . Urmeaza sa bag dejetul in nas si sa va descriu bilutsele, nu?

buna memorie emycor

cleo cred ca barza s-a dus in vizita la emycor azi noapte cam beata de a visat saracuta ca naste 7 copii..a cam gresit drumul.. lasa ca pe tine intelegem la faza cu secretiile...bilutzele, nu

Pozici Iulia 34 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

ref.la meedicul de familie;ii cer eu acum 2 saptamani medical(ptr.data de 12 Mai cand voi avea 34 sapt+)...ea zice ca nu stie daca mai poate,ca sa intru in prenatal etc..eu ii zic ca am intrebat la juridic si ca legea ma conditioneaza sa iau 42 zile dupa ce nasc...inainte fac cum vreau.si ea se uita la mine si-mi zice"daca ziceti dvs ca se poate.."
altceva nici nu indraznesc sa intreb..cine stie ce raspuns primesc

BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput