Fetele din America (108)
Raspunsuri - Pagina 9
corinadana spune:
?Ghiocel multumesc de lamuriri. Districtul nu este atat de bun (din cauza englezei...) scoala e bunicica dar ce i mai important teacher ii pe care i a prins pana acum au fost buni. Pe ei ii aranjeaza in clase (in fiecare an au alti colegi- socializare) dupa notele pe care le primesc. De regula copiii buni primesc teacher i buni.
Cami ce mai face Adriana ?
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
philip spune:
sanzi, pai eu ma ingrijorez pt la anul, atunci face philip 5 ani si va merge la gradi. el implineste 4 in iulie, dar mai bine sa ma informez de pe acum ca in primavara viitoare va trebui sa-l inscriu. asa am timp sa ma si duc la toate scolile astea si sa vad ce parere am.
ramona, esti de coma cu yoga, eu n-am facut niciodata, dar mergeam la kickboxing si inaintea noastra era grupul de yoga. taare comici
felicitari lui deiu!! asa cu frica ma gandesc la scoala...
cenia, honey, la cat mai multe nopti dormite
miere, te-ai scos
sufera cineva pe aici de heartburn?
philip&andreea
corinadana spune:
Andreea nu te gandi cu frica. Primii doi ani sunt o prelungire de kindergarten. Este atat de usor. Singurul lucru important ce l fac e tabla inmultirii si n rest cu engleza si mate o iau atat de usor.
Si kinder ul este de o veselie totala!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Andreea, cind e vorba de gradi si cursuri pentru copii noi parintii avem mai multe emotii decit ei. Eram si eu intr-o stare de agitatie totala cind a inceput Alexandru (fiind si el mai mamos). Mi-a venit inima la loc cind in prima dimineata a trecut peste un copil care se tavalea pe jos (nu vroia la gradi), a luat-o pe teacher de mina si nu s-a utat in urma lui. Mai greu a fost citeva zile dupa... cind a vazut el cam cum e acolo si s-a gindit ca tot mai bine cu mami. Dar a fost OK.
Cu yoga... sint eu defecta de ma enervez cind tre' sa ma relaxez.
Eu am avut candida si heartburn. Am luat niste enzime digestive Zymogen si Omeran. Din Romania, ca pe acolo m-a apucat. De atunci sint bine. Enzime digestive gasesti sigur la health stores.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Sneeuwklokje spune:
O zi buna tuturor... revin in graba ca azi am program de opera sa vz cat mi-o rezista pustoaica...
Uitai sa zic luiCiuf multam pentru informatia cu lacramioarele...
Toporasi stie cineva cum se spune?
Ruxij tu cu dormitul pruncului ma omori cu zile...de invidie Culmea e ca si mama mea zice ca sforaiam ca ingerul.. Barbatul meu e de vina... cu genetica lui
Ramona la ora ceea curatenie ??? Hmmm nu va zic cum am curatat o parte din ferestre pentru Pasti.. prin schimbare LOOL... si restul s-astepte pana-n vara sa le schimbam. Zis!
alintaroma spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Pe ei ii aranjeaza in clase (in fiecare an au alti colegi- socializare) dupa notele pe care le primesc. De regula copiii buni primesc teacher i buni.
corina mama Ralucai
Corina si aici ii rearanjeaza in fiecare an dar nu stiam ca in functie de note . Ca de exemplu din 2 si ceva clase de K anul trecut au facut 3 de Ith grade dar nivelul in clasa e amestecat . Sunt cam 8 din 20 buni si restul in progres so to say Dar probabil ac e diferit de la un district school la altul dar de la un stat la altul nici nu ma gindesc ca n-or fi diferente. Om vedea in toamna cum va fi desi probabil ca nu voi mai fi la fel de informata daca nu mai voluntariez la clasa saptaminal asa cum a fost anul asta.
Iaca ca zilele trecute o laudam pe Bianca mea cit e de cuminte la scoala ca ieri am si primit email de la teacher ca a lipit un bilet cu "Kick me" pe un copil , bilet care fuse scris de altcineva, asta intr-o pauza inside....
Finalul a fost ca doar Bianca a fost prinsa asupra faptei ca in momentul in care teachera a revenit in clasa a gasit biletul pe un baietel a intrebat cine l-a lipit si ea a recunoscut. Li s-a tinut morala ei si autorului biletului iar Biancai nu i s-a parut corect pentru ca biletul s-a plimbat de la unul la altul iar atunci cind cineva i l-a lipit ei ea la pasat mai departe ca asta era procedura . Apoi acasa mi-a zis ca de ce doamna nu i-a certat si pe ceilalti ? Mie mi s-a parut copilarie (mai vedeam cu ani in urma ca si nepotii mei faceau la fel in ro, deci e practica veche si internationala) dar in tara asta vad ca s-a facut big deal
Eu nu am stiut cum sa reactionez la emailul invatatoarei ... de fapt nu stiu daca astepta un raspuns din partea mea sau nu ...
Voi cum a-ti reactiona la chestii de astea ca eu is in ceata...
Ramona e minunata Anuta ta
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
CRISMIR spune:
SIMINA,mersi de raspuns...asa m-am gandit si eu...asa cum spui,cele care le-ai enumerat le stiam si eu,..eu insa nu lucrez la nici o companie ca nu mi-a iesit pasenta...si astept...sa treaca timpul...ca altfel ma i-a cu nervi iara...asta e...oricum multam de raspuns!
CENIA puiuta mica...hehehe...mai ai cu noptile nedormite.....eu si dupa 1 an eram zombii...ca mi-a placut sa dorm inainte si atunci am avut un soc ca se scula copilul la 5-6 dimineata cand mie imi era somnul mai bun...dar vorba SINZIANEI,si la 3-4 ani vor cu mami,asa ca ...la mine e mai frumos ca eu dorm mai tot timpul cu el,de lene sa nu ma scol noaptea cand vine la noi in pat...stiu,stiu ca nu e ok,dar asta e...asa de drga imi este ca nu-l pot refuza,...cred ca e timpul de un alt gandacel mic,poate nu mai sunt asa posesiva
la toata lumea,o zi buna!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Siminaf spune:
Apropo de dormit copkil mic singur: Deiu a dormit singur in camera lui de la virsta de 7-8 luni. Dar tot mai mitziia noaptea, tot mai vroia un laptic sau chiar doua (la virste mai mici). Apoi chiar daca nu mai mitziia, se ducea mami lui sa vada de ce nu mitziie si uite asa noptile nedormite. Sinziana, ai dreptate ca si dupa 4 ani, dar nu mai tin minte exact de pe la ce virsta nu a mai avut deloc nevoie de "asistentza" noaptea, ca intre timp a aparut mezina si o luaram de la capat.
Siminaf spune:
Cristina (sper ca nu gresesc numele din Crismir), nici eu nu am lucrat la nici o companie cind faceam traduceri nesfirsite (au durat mai bine de un an) sau cind am facut lucrari stiintifice, am "facut rost" prin cunostinte, eu stind acasa cu copilul in primii 2 ani (in Ro) si respectivii prieteni/rude stiind ca nu mi-e greu sa fac asa ceva. Si am tot primit de lucru chiar mai bine de 2 ani cit am stat cu cel mic acasa. Dupa ce am inceput serviciul le-am spus eu "pas", ca mi-ar mai fi gasit diverse de facut. Sincer, banii nu erau chiar de colea, si cred ca daca as fi negociat mai bine as mai fi stat acasa ca mi-ar fi ajuns doar ce cistigam din lucrarile respective. Dar nu am stiut cit sa negociez pentru ca nici nu cunosteam "piatza" de acest fel din Bucuresti. Celelalte posibilitati, cu lucratul pentru diverse companii de acasa il practica aici niste prietene/prieteni si se pare ca le place deocamdata.
philip spune:
interesant ca mentionezi enzimele, eu am primit prescriptie si nu a functionat, acu mi-a dat dr ceva mai puternic, dar cineva aici la serviciu mi-a zis de enzime. la o cautare pe internet am gasit pareri impartite referitoare la eficacitatea lor. da' la ce naspa ma simt, incerc orice. multam.
philip&andreea