Fetele din America (108)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu stau pe internet si-mi fac curaj sa merg s-o curat. Mai dau o raita, pun gustarea copilului in geanta, iar arunc un ochi pe aici, spal citeva vase... si tot asa!
Fug si eu la nani ca "dynamite Ana" ma ia de "fresh" dimineata.
Vezi cite scriu in engleza?
Noapte buna.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

PS Hilde, ti-as povesti cum adun zeci (sau sute?!) de jucarii in fiecare seara, dar mi-e teama c-o cauti pe tanti aia din Mumbai sau unde ziceai ca e?
Gata, fug!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Sanzi vorbesc de baietel. Eu nu-s revoltata de diagnostic. Orice a fost sau este... terapia aceea intensiva l-a ajutat enorm. Si acum il simt la inceputul dezvoltarii emotionale, abia se deschide insa se deschide.

Corina tu ai un copil care stie ce vrea. Se aduna si munceste. Am si eu cativa prieteni romani in acelasi district scolar cu noi. Au copii maricei in public. Si-ar permite lejer privatul, l-au incercat si copii fiind muncitori au continuat in public.

Daca ai un district scolar bun, in privat tot sunt mai putini in clasa, li se acorda ceva mai multa atentie individuala (buna in cazul imprastiatilor inteligenti, in cazul copiilor mai diferiti sunt dispusi sa le accepte mai senin diferentele si sa nu treaca cu tavalugul peste ele, iti expui copilul la o engleza mai elevata (noi nevorbind acasa engleza si copiii devenind trilingvi e si asta un issue) si ai o deschidere culturala mai mare. Ultima noi esticii o compensam mai usor, zic eu.

Hilde si Ramona mie imi place sa sporovai in romaneste. Ma ingrozesc de propriile-mi erori gramaticale, dar mi-e drag. Eu as zice ca ati venit ca sa-si implineasca visurile.
Mda si eu va bat la ore... eu ajung p-aici cand ma trezeste pruncul doi... atunci mai stau eu si nalucile din gradina, imi ud florile, verific vremea de maine beau un pahar de apa si scriu pe net... apoi ma reculc daca nu e deja aproape sapte.
Si no fi incurajant cu bebeii, dar cand te recompenseaza c-un zambet, sau se lipesc asa-n prosopul de baie si-ti zic..."mami mai zzi-mi tu o data... ce sa spun pui? ca ma iubesti...:):)" sau asa spontan" mami te iubes esti cea mai buna prietena a mea" ... ehhh alta viata
Cenia siHoneyperioade cat mai lungi de somn si profitati de tot, cresc asa de repede... .

Mergi la inceput

M-am intors. Daca tot am fost la bucatarie am dat si cu matura, ca nu-i decit ora doua.
Mie-mi place cind imi spune Anuta "story". E absolut de neinteles, pe ici pe colo inteleg "balloon" sau cine stie ce subiect din ziua respectiva. Dar spune totul pe un ton egal, se uita in ochii mei si zimbeste. Cind e gata spune "the end". Ma intreaba daca mai vreau o data si-mi spune din nou povestea. Nu stiu sigur, dar s-ar putea sa fie aceeasi - cuvint cu cuvint.
Gata, sint obo. Acusi se trezeste sotul meu. El adoarme devreme si apoi se trezeste la 3-4 dimineata, dupa care nu mai poate sa adoarma. Citeodata eu nu sint adormita cind se trezeste el si glumim ca la noi in casa tot timpul sintem careva de veghe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Bravo, Hilde! Felicitari! Si succes cu viza!

Cenia, acum am citit si postul tau. Ca sa dormi o jumate de noapte mai poti astepta si mai bine de un an... Oricum, ca sa dormi o noapte intreaga fara NICI O trezire... eheheeee... cred ca vreo 4 ani asa... Nici nu stiu. Pupa prichindica!

Hai nu speria fata :) .Eu am dormit toata noaptea de la 8 luni cand l-am mutat pe Aidan in camera lui.Saracul, el se trezea din cauza noastra ca sforaim ca porcii LOOOL

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Da cine zice ca dupa 4 ani scapi???

David la 5 ani vine peste noi in pat (de vreo cateva luni) si ne inghionteste, si se misca (miscator mai e copilul asta) pana ne trezeste de tot la ore inumane (3-4 dimineata)...ne mutam noi in patul lui (bine ca are twin, ca nu stiu cum am incapea intr-un toddler
Ca sa nu mai spun ca isi mai pune si muzica peste noapte si o da tare

Ramona, te admir pt curatatul bucarariei cu sarg pana la ore tarzii...io am sarit peste curatenia de Pasti...cred ca o fac tocmai la Craciun

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Bravo lui Deiu, Simina! Succes in continuare!
Snee, sa va mearga cat mai bine!!
Bogdan merge bine la inot, s-a obisnuit si nici nu il mai pune sa plece ultimul. Mi se pare in continuare cam intensiv si cred ca o sa il duc doar pe timp de vara, nu si cand incepe scoala, ca o sa mai avem si de invatat. Cand va incepe clasa I il voi duce in continuare la un curs-ceva, 1 data pe saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Apropos de dormit noaptea, depinde de noroc. Fi-miu a dormit 8 ore pe noapte de la varsta de 3 saptamani. Deci n-am experimentat problemele comune cu nedormitul timp de 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ramona, Anuta e formidabila cu dormitul!!
Lia la noi, clasa a doua, nu-i asa greu merge de doua ori/sapt la inot dar ar putea si mai des..

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Multumesc Andrada. Si eu ma mir si dupa trei ani... nu-mi vine sa cred ca n-are nevoie de noi. A nu se intelege ca ne respinge chiar total, imi spune de citeva zeci de ori pe zi ca ma iubeste. Americanca adevarata!
Noi tot de doua ori pe saptamina avem inot. Pe perioada verii am vazut ca programul e de patru ori pe saptamina (luni-joi).
A facut cineva deep-water aerobics? Are vreo valoare sau imi pierd timpul? Vreau sa schimb cursurile si nu stiu exact ce altceva sa aleg. Cred ca incerc (din nou) yoga, desi mi-am spus ca nu mai merg vreodata. Ma calca pe nervi cind imi spune sa ma linistesc, atunci ma simt mai agitata! Crazy me.

Mergi la inceput