Fetele din America (108)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare

Miereamara: ia pune un pic de presiune pe tati sa iti ceara minusita si sa iti dea inelul de logodna!!! faceti casatoria si gata, ai asigurare prin el. si se scade si la taxe cu tine si cu bebe! nu-i asa fetelor?

Intreba ramona ce mai facem noi mamicile: nopti nedormite, pompe de muls, lapte, sticle, schimpat pampersi, creme fundulet etc.
Adevarul ca in America ai toate ustensilele necesare sa cresti usor copilu si multe chestii utile. or fi multe care nu le stiu eu, dar e mai usor bre cu swing, bouncer, sticle c enu le speli, faci refil cu pungute de plastic.

bebelica mea e bine, a inceput sa suga un pic mai avintat ca era o lenesa si am inchiriat o pompa profesionista( alta facilitate fata de Romania), e asa de mica ca ii trebuie haine preemie, dar are un par lung...ii atirne pe la ceafa si rea....cind ii este foame feriti-va din calea ei!
nu prea sta treaza, doarme de rupe! aici seamana cu mine! eu as dormi mereu!

ce mi-am mai batut si eu capul cu asigurarea de sanatate... Doamne!...pina am aplicat pt asigurarea federala adica de la stat ca ne-am calificat cu incomul, acum avem asigurare doar pt urgente si nasterea e considerata urgenta. deci miereamara... nu stiu in ce stat esti tu, in California se naste gratis daca ai domiciliul acolo de citeva luni. ca zicea cineva sa ma mut in California.

cam ati despre noi. ne bucuram in fiecare zi de ingerul nostru mic, il miros, pup, admir in fiecare zi. bebelusi sunt atit de dulci si ma uit cum zimbeste in somn, desi nu are decit o saptamina, apoi se incrunta, viseaza e comica rau!

cam atit povesti de la o mamica turmentata de somn si de tura de noapte. astept cu nerabdare sa dorm o jumatate de noapte...

toate bune va urez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Bravo, Hilde! Felicitari! Si succes cu viza!

Cenia, acum am citit si postul tau. Ca sa dormi o jumate de noapte mai poti astepta si mai bine de un an... Oricum, ca sa dormi o noapte intreaga fara NICI O trezire... eheheeee... cred ca vreo 4 ani asa... Nici nu stiu. Pupa prichindica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Bravo, Hilde! Felicitari! Si succes cu viza!

Multumesc Simina!
De data asta nu mai editez. Promit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Honey, am notat. Eu sint vreo 8 mi. mai la nord, poate gasesti cazare in directia asta. Eu am pus niste date ipotetice la Extended Stay si mi-au dat $84 pe noapte. Incearca si tu. Am folosit www.tripadvisor.com

Gabbriela, welcome! Mai, eu sint geloasa! De cind fac si eu (cica) sport am vreo 2-3 pounds mai mult. Cred ca maninc extra ca sa compensez. Ca sa ma simt mai bine imi spun ca am muschi si de aia...
Mai eu n-am avut 50 de kg nici in vremurile mele bune... OK, gata ca iar ma autocritic prea mult. Cenia, unde esti?

Miere, e de bine. Esti covered! Asta-i grozav, nu mai ai si grija asta.

Simina, e tare Deiu! As vrea si eu sa-l impulsionez pe Alexandru, dar lui nu-i pasa daca-i spun ca altii sint minunati, ba se mai si supara ca nu-l iubesc! Smecherie, desigur - "turning the tables on me". Cica!
Sint ingrijorata ca am observat in seara asta o intepatura (posibil de paianjen) aproape de axila - la Alexandru. Nu-l doare. Acum doarme, il trezesc mai incolo sa vad daca evolueaza in vreun fel. Ceva sfaturi? Daca e sa fie poisonous aici sint brown recluse si black widow (astia cred ca mai rar). Sper ca nu-i nimic. Of!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Cenia - de coma, nu alta! Tocmai imi facui autocritica in postarea anterioara si m-am gindit ca iar ma prinzi. Habar n-aveam ca intre timp ai postat si tu!
Ma bucur ca sinteti bine. Eu sint mai optimista decit Simina, Anuta mea a dormit de la doua luni si n-am mai avut treaba ei. M-a rasplatit DD pentru noptile pierdute cu Alexandru (vreo patru ani, cum zicea Simina ). Dar Anuta s-a enervat daca am vrut sa-i dau sa manince noaptea, s-a enervat daca maica-mea a vrut s-o legene si daca n-o lasam sa doarma singura in camera. S-a intimplat sa calatorim si sa nu aiba camera ei. Trebuia sa asteptam pina adoarme ea si apoi intram si noi la somn. Sau puneam patutul ei dupa vreo masa, canapea, sa nu ne vada. Daca se trezea noaptea si dadea cu ochii de careva atita tipa pina trebuia sa iesi de acolo. Apoi se culca linistita la loc... Si acum o mai dragalesc seara dupa ce-i pun pijamaua si se plictiseste, imi spune s-o pun in pat ca-i noapte si trebuie sa dormim.

Hilde, felicitari sotului. Nici eu nu-mi gasesc citeodata cuvintele, parte din farmecul forumului asta e - ma obliga sa mai scriu/gindesc romaneste. Cind ma grabesc pun ghilimele si-i dau in engleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Parca mi si inchipui cum va furisati voi trei la nani sa nu va prinda junioara. Ce dragut! la noi e invers... Uf!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Corinadana, il avem si noi pe Alexandru.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cenia

Salutare

Intreba ramona ce mai facem noi mamicile: nopti nedormite, pompe de muls, lapte, sticle, schimpat pampersi, creme fundulet etc.

cam atit povesti de la o mamica turmentata de somn si de tura de noapte. astept cu nerabdare sa dorm o jumatate de noapte...

toate bune va urez

poze
poze vechi

Cenia, e foarte incurajator ceea ce spui. Mai sunt si femei care acum se gandesc sa aiba un bebeu si experienta ta pare asa un pic traumatizanta. :)

Ma gandesc ca ar fi bine sa am si un copil si de fapt de aia sunt pe forumul asta, sa citesc despre experiente de mamici. Dar dupa ce am citit ceva despre experientele de nastere, despre taieturi, dureri, nopti nedormite, am inceput sa citesc si despre mamele purtatoare din India. Fara nasteri chinuitoare, trimiti materialul si vine bebeul in 9 luni. Hi hi hi.

Mergi la inceput

Hilde...

Andrada, tu esti cu sondajele de opinie? Daca n-am somn m-am gindit ca ar fi interesant sa avem unul despre Hillary/Obama/McCain. Care dintre ei e preferat de comunitatea DC? Alegeri anticipate!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ramona J

Hilde, felicitari sotului. Nici eu nu-mi gasesc citeodata cuvintele, parte din farmecul forumului asta e - ma obliga sa mai scriu/gindesc romaneste. Cind ma grabesc pun ghilimele si-i dau in engleza.

Ramona, merci.
Tu observi ca noi stam cel mai tarziu pe internet? Nici tu nu poti sa dormi daca n-ai bucataria curata? :)
Ma duc la culcare, maine dimineata o sa vreau sa-mi arunc copiii pe geam de obseala. Noroc ca nu-i am inca.

Mergi la inceput