Fetele din America (108)
Raspunsuri - Pagina 6
Siminaf spune:
Dar chiar cred ca lumea vroia sa glumeasca pe aici... Iar eu chiar am spus serios ca e de admirat. Eu admir pe oricine face ceva deosebit, fara pic de invidie. Sint sigura ca fiecare are ceva skilluri diferite de ceilalti.
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by Hildequote:
Originally posted by Andrada
Hilde exact alea sint materiile pe care as vrea eu sa le invat, dar exact alea 4, mi-am si incarcat un manual de histologie, dar mai degraba ma pubmed ca e mai simplu la ADD-ul meu.
Pai invata-le ca e criza de profi de biologie&Co. Sotul meu preda acum pana isi da examenele de bord si ca sa-si faca putina istorie la resume.
Hilde, si poate preda faca examenele lor? Sau cum se face? Internship? Eu mi-s doar curioasa, sa nu credeti ca am ceva cu cineva. Ca deja ma simt... de parca lumea imi misunderstand my words.
Sneeuwklokje spune:
Miere superrrrr... Oricum rar nasti la termen daca ai o viata mai activa... Altfel cu sarcina poate fi ciudat la multe asigurari e considerata preconition s-atunci sa vezi belea. Nu ma stresa acus si trage un pui de somn.
Gabb brava mey! Io-s invidioasa. Si ele ...
De antrenat sa nu-mi pomeniti. Cine vrea sa se antreneze insa la 150 de metri garduri sa vina la mine... nu cu mine faceti antrenamentul... cu junioara. Nu ma rog decat sa creasca sa ajunga sa o faca in cadru organizat ca eu nu ma simt in stare sa-i supraveghez.
Legat de Asperger.. puiul este acum "normal". S-a deschis si se comporta firesc, dar desi diagnosticul este negativ cu o ultima evaluare definitiva mai tarziu la 6-7 ani.... inca se uita la o floare si spune ca are opturi... si daca-l pasioneaza ceva iese greu.... cica-i in limita normalitatii asta, dar eu o simt putin diferit... adica are incapatanari, dar are si scufundari in ceva din care nu reuseste sa iasa. Copilul este chiar foarte inteligent, dar in fine publicul este mai aglomerat si risca sa fie tratat de capricios si cand nu o merita... dar om vedea.
Simina brava pentru Deiu.
lai spune:
Lia, felicitari!!!!! Super super tare! Acu' sa te de-stresezi, sa te relaxezi si sa sarbatoresti in stil mare, ca meriti cu varf si indesat!!
Lai
CRISMIR spune:
RUXI felicitari!...tine-o tot asa,dar ai grija de sanatate!
SIMINA,felicitari puiului tau Deiu!...ce baiat mare ai!!!
ANAMARIA bravo pt maraton,ce conteaza cat alergi,important e ca ai alergat...eu m-am uitat la tv,rusine sa-mi fie
Fetele am si eu o intrebare..ce parere aveti despre "munca la domiciliu"?..adica sa gasesti ceva de lucru dar de acasa,pe calculator,evident?...nu stiu daca m-am exprimat corect...faza e ca mie imi tot trimit unuii,altii ca poti sa faci 250$ pe zi,sau alte diferite sume, de acasa prin rebate,sau diverse din astea...e ceva adevarat sau doar B.S.?
Ok,va multumesc pt raspunsuri,anticipat!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Siminaf spune:
Multumesc de felicitari, Ghiocel si Crismir!
In legatura cu lucratul de acasa, cred ca alea cu rebates sint scamuri, dar nu poci baga minushitzele in foc, ca nu le-am incercat. Eu inteleg sa lucrezi de acasa cind traduci ceva opere interminabile, faci ceva lucrari stiintifice, etc. Eu am facut ambele si e drept ca am scos si banuti frumusei din ele. Sau sa lucri de acasa intrind in sistemul informatic de la firma care te-a angajat. Sau ca freelancer intr-un domeniu. Deci da, se poate.
sinzi_ana spune:
Si eu alerg (pe banda ce e drept - si nu neaparat alerg, ci merg rapid) aproape 3 mile in juma de ora...(dar sincer, la ce ma pricep cel mai bine ar fi inotul)
Simina, felicitari pentru Deiu!!!! Si noi tot 2 ani avem de cand vb engleza (de cand am luat contact cu lb...caci de vb...a durat ceva)
Philip, dar voi mergeti la kinder la 4 ani??? Pupi nu are inca 4 ani, nu??? Noi am ales varianta privata...din pacate nu sunt scoli publice prin zona care sa ne ofere nici pe jumatate ce primim de la privata...
Ciuf, mie imi plac copiii activi, si ii prefer celor "cuminti". Si crede-ma pe cuvant, ca din pc de vedere al achizitiilor "academice", copiii "activi" ajung mai departe decat cei "studiosi" si linistiti (pt ca sunt mai sociabili, mai descurcareti, au "gura mai mare" si stiu cum sa faca fata situatiilor-criza, nu le e teama de provocari)
Ruxij, brava tie!!!!! Cum merge cu intotul??
Mireamara, poze de la tzara??? Si eu am nostalgii in ceea ce priveste "viata la tara"....ce nu as da sa merg iar cu picioarele goale in praful de pe ulitza!!!!
Ghiocel, de care pui vb?? (cel mare sau cel mic? Si cati ani are??
Eu cred ca pb de fapt e la adulti, care se grabesc sa puna "etichete" idioate unor copiii absolut normali, dar cu o personalitate diferita de cea a "majoritatii"...
In clasele noastre de la gradi-cat si mai departe in clasele mai mari (scoala este de la prek3-8th grade) sunt integrati foarte bine copiii cu tot felul de "diagnostice" (autism, intarziere in vb, down...etc...)...E uimitor ce progrese face un copil intr-un mediu "tipic"...si atunci realizezi ca de fapt nu exista nici o diferenta intre copiii...inafara de personalitate, tipuri de inteligenta, simtzamante...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Gabbriela spune:
simina felicitari lui deiu
ruxij, felicitari ....
mai nu sunt suparata deloc, simplu nu am timp , am intrat doar sa va salut si gata... si cand am vazut ce ati sc am vrut sa va spun eu personal ca se poate daca vrei ...
andrada, as vrea eu sa am marimi de model, mai trebe vreo 3 kg jos dar nu am chef de cure de slabire, asa ca ma tin de sport si sper sa arat bine si la 30 de ani si la 40 si asa mai departe.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Andrada spune:
Stai pe aici, Gabbriela, mai vorbim una, alta..
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Hilde spune:
quote:
Originally posted by Siminafquote:
Originally posted by Hildequote:
Originally posted by Andrada
Hilde exact alea sint materiile pe care as vrea eu sa le invat, dar exact alea 4, mi-am si incarcat un manual de histologie, dar mai degraba ma pubmed ca e mai simplu la ADD-ul meu.
Pai invata-le ca e criza de profi de biologie&Co. Sotul meu preda acum pana isi da examenele de bord si ca sa-si faca putina istorie la resume.
Hilde, si poate preda faca examenele lor? Sau cum se face? Internship? Eu mi-s doar curioasa, sa nu credeti ca am ceva cu cineva. Ca deja ma simt... de parca lumea imi misunderstand my words.
Da, poate. A fost si el norocos o data in viata. :)
E profesor la un colegiu particular, nu te gandi ca e Harvard. Ce e interesant e ca a fost student un an la colegiul ala cu un scholarship, se gandea ca vrea sa asculte putin la orele lor, ca sa-si improspateze memoria in timp ce facea si un job in IT. Dar in anul doi profa a plecat si a aplicat el ca sa predea in locul ei. Si l-au acceptat. Anul asta au aplicat pentru H1B pentru el. E prima data in viata lui cand are noroc si am fost foarte fericita pentru el pentru ca am venit aici ca sa indeplinim visurile lui.
Fetelor voi nu aveti probleme sa folositi limba romana? Eu am vrut sa zic de fapt "to chase his dreams" ca-mi suna bine dar nu stiu cum sa-l traduc in romana.
Si editez si editez de ma dor degetele.