Fetele din America (108)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by Gabbriela

Salutare la toata lumea...
am intrat astazi pe DC sa mai salut din prieteni ...

PS: "pt cine e curios" am 27 de ani si 50 de kg... la 1 m 61 - 62cm... si daca te antrenezi si ai vointa alergatul nu e asa de greul ... 6 mile in 40 min, iti trebuie doar vointa si antrenament... si nu am mers mai mult de 9 km pe ora...

o zi minunata la toata lumea

Gabi daca facem calculelele la datele pe care le ai dat tu si daca incercam sa pastram mere cu mere si pere cu pere (asa o invat eu pe Ralu) adicalea km cu, km si mile cu mile ne iese o viteza de 14.4 km pe ora... Cam maricica!!! altii baga antrenamente grele sa aibe viteza asta. So?!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Fetelor...am scapat...am citit cu atentie brosura de la health insurance si spune asa, sa ma corecteze cineva dc gresesc.

"However, if an insured is pregnant on the termination date and the conception occured while covered under this policy, covered medical expenses for such pregnancy will continue to be paid through the term of the pregnancy."

Ceea ce inteleg eu de aici este ca in conditiile in care insurance-ul meu expira, ei continua sa imi plateasca beneficiile pana la sfarsitul sarcinii, inclusiv nasterea.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

cautati pe net si gasiti si voi un program de antrenament... incercatil si vedeti ca o sa puteti si voi.. nu e mare scofala e doar ambitie si conditie fizica.

Andrada, multam.. dar nu am timp de revenit pe DC si de stat la taclale , vroiam sa va salut doar si am vazut ca ati vb de mine si nu imi place mistocarelile...

va spun ca se poate si daca nu credeti e problema voastra... incercati si poate veti reusi si voi.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

sorry de calcul, am gresit transformarile...

quote:
Originally posted by corinadana

quote:

PS: "pt cine e curios" am 27 de ani si 50 de kg... la 1 m 61 - 62cm... si daca te antrenezi si ai vointa alergatul nu e asa de greul ... 6 mile in 40 min, iti trebuie doar vointa si antrenament... si nu am mers mai mult de 9 km pe ora...

Gabi daca facem calculelele la datele pe care le ai dat tu si daca incercam sa pastram mere cu mere si pere cu pere (asa o invat eu pe Ralu) adicalea km cu, km si mile cu mile ne iese o viteza de 14.4 km pe ora... Cam maricica!!! altii baga antrenamente grele sa aibe viteza asta. So?!

corina mama Ralucai

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by miereamara

Fetelor...am scapat...am citit cu atentie brosura de la health insurance si spune asa, sa ma corecteze cineva dc gresesc.

"However, if an insured is pregnant on the termination date and the conception occured while covered under this policy, covered medical expenses for such pregnancy will continue to be paid through the term of the pregnancy."

Ceea ce inteleg eu de aici este ca in conditiile in care insurance-ul meu expira, ei continua sa imi plateasca beneficiile pana la sfarsitul sarcinii, inclusiv nasterea.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Te-ai scos, Miere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Hilde exact alea sint materiile pe care as vrea eu sa le invat, dar exact alea 4, mi-am si incarcat un manual de histologie, dar mai degraba ma pubmed ca e mai simplu la ADD-ul meu.

Pai invata-le ca e criza de profi de biologie&Co. Sotul meu preda acum pana isi da examenele de bord si ca sa-si faca putina istorie la resume.

Mergi la inceput

quote:

Frumoasa prezentare, esti o dulce. :)
Eu sunt Hilde, alerg o jum de ora cu ochii pe ceas, din doua in doua zile. Nici o secunda mai mult, ca ma plictisesc. Si habar nu am cate mile fac. : ) )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Hai Gabbriela ca eu te credeam mei, nu pleca din cauza mea, dar daca ai treaba...
In fine daca e pe internet fac si io antrenament,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Hai Gabbriela ca eu te credeam mei, nu pleca din cauza mea, dar daca ai treaba...
In fine daca e pe internet fac si io antrenament,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Tu esti aceea pe care tocmai am intrecut o?

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

quote:

cautati pe net si gasiti si voi un program de antrenament... incercatil si vedeti ca o sa puteti si voi.. nu e mare scofala e doar ambitie si conditie fizica.

Andrada, multam.. dar nu am timp de revenit pe DC si de stat la taclale , vroiam sa va salut doar si am vazut ca ati vb de mine si nu imi place mistocarelile...

va spun ca se poate si daca nu credeti e problema voastra... incercati si poate veti reusi si voi.

Sanatate si numai bine

Gabriela,

Tu chiar esti suparata?
Eu raspund mereu inainte sa ajung la finalul postarilor. Sper ca n-am mai adaugat si eu o picatura la paharul cu suparare. Eu chiar am vrut sa fac o gluma.

Mergi la inceput