Fetele din America (108)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miere, dar asigurarea asta nu ofera COBRA? Adica poti continua sa platesti o vreme (mult mai mult decit acum, dar macar te acopera).
Eu zic sa te interesezi la asigurarea asta intii. Poate intrebi la voi la Human Resources. Daca nu ai chef sa vorbesti cu ei, gasesti informatia pe site-ul lor sau printre hirtiile de cind ati "signed up". Cred ca asta ar fi cea mai buna solutie.
E prea tirziu pentru alta asigurare, exact din motive de "preexisting condition".

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

In alta ordine de idei, azi am fost la tara, in satucul unde m-am nascut si unde am locuit pana la 11 ani. Cred ca sunt 10 ani de cand nu am mai vazut satul. Am avut asa o senzatie stranie, nu se schimbase mai nimic, aceleasi case, scoala (vopsita in roz bombon, gradinita, caminul cultural, toate la locul lor.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Ramona, asigurarea mea este speciala pt sudenti si e cam naspa. Mie mi-a convenit pt ca e platita integral de universitate, si ar fi fost OK, daca m-as fi incadrat in termen.

Anyway, o rezolvam noi intr-un fel, bine macar ca sunt acoperita partial, poate rezolv ceva cu Medicaid-ul (ar fi ideal pt ca nu platesti absolut nimic).

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Miere, dar tb neaparat sa graduezi in dec, nu poti sa amani pana in mai anul viitor? Oricum eu as intreba asigurarea prietenului ce fel de politica are in privinta lui "domestic partner".

mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Felicitari la toata lumea pentru toate lucrurile bune care se intampla. Eu sunt mereu grabita, nu am timp sa va nominalizez.:(
Dar va citesc cu drag si spor.

quote:
Originally posted by corinadana

Pe mine ma tot intreaba teacher i daca nu vreau s o pun pe Ralu in scoala privata. care i diferenta?( in afara de mangotzi).

Nu stiu ce sa va zic de scolile private...sotul meu preda genetica, imunologie, histologie, biochimie si dumnezeu mai stie ce din categoria asta intr-un colegiu privat si i s-a cam luat ca de mere acre, cum se spune. Copiii sunt niste rasfatati, nu stiu sa invete logic, nu sunt competitivi. Nu cred ca mai rezista mult cu ei. : ) )Noi nu ne-am da copilul intr-un colegiu ca asta. Si ii costa pe parinti ~ 20k/an. Iar scoala nu mai face fata cu inscrierile...ca sa va imaginati!
Dar campusul e superb, au o baza sportiva excelenta si toti vor la privat ca sa aiba fun, bineinteles. : ) )

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by musetto

Miere, dar tb neaparat sa graduezi in dec, nu poti sa amani pana in mai anul viitor? Oricum eu as intreba asigurarea prietenului ce fel de politica are in privinta lui "domestic partner".

mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)

Haha, deja am amanat un semestru, ar fi trebuit sa graduez in august 2008 si am reusit sa aman pana in decembrie.

Martin Luther King Jr.

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Salutare la toata lumea...
am intrat astazi pe DC sa mai salut din prieteni ...

PS: "pt cine e curios" am 27 de ani si 50 de kg... la 1 m 61 - 62cm... si daca te antrenezi si ai vointa alergatul nu e asa de greul ... 6 mile in 40 min, iti trebuie doar vointa si antrenament... si nu am mers mai mult de 9 km pe ora...

o zi minunata la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Andrada, multumesc mult de felicitari! Deiu are 7 anisori si jumatate acum. Practic a inceput engleza in clasa intii, pt. ca la kinderi a avut juma de an o educatoare romanca si aia ii traducea tot, si apoi inca citeva luni la actuala scoala, din care citeva luni cam jumatate de timp a durat adaptarea, deci timpul petrecut tzipind, fugind din miinile profilor dupa tati, etc. Distractie, ce mai. Iar acum termina clasa a doua. Interesant mi s-a parut ca, desi mai e putin pina sa se termine anul scolar, ei tot l-au "avansat" la clasa cea mai buna. Sau asta o conta si pentru la anul... O sa intreb.

Edit ca am uitat: eu i-o dau tot timpul exemplu pe Raluca Corinei, dar asta demult, nu doar de acum, si cred ca s-a ambitionat baiatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Intru pe fuga, sa las un mesaj pentru Ramona:
-sotul are treaba pe langa PRESTON TRAIL GOLF COURSE.Pe Campbell Rd parca.

Nu stiu insa daca e E, W, N sau S.

Am vazut Ramada Hotel, care pare ok (am citit ceva reviews) si pretul ar fi ok.
Ma mai uit si la ceva Inn-uri.
Extended Stay imi da camera pe noapte la 109$.

In alta ordine de idei... vroiam sa va spun a am ramas uimita de preturile practicate in medicina.
Am fost norocoasa ca asigurarea mi-a platit nasterea/cezariana.

Acum insa, am o problema. Nu stiu daca v-am mai spus. De la operatie incoace... pe linia taieturii , inauntru... am ca o ... "sarma ardeleneasca"...un tesut,o galma..nici nu stiu cum sa ma exprim.
La inceput a fost mai micuta, dar acum a ajuns destul de maricica.

Am fost deja de vreo 4 ori la ob-gyn-ul care m-a avut in grija si m-a operat , iar ultima data... era parca si pissed of, ca-l deranjez mereu cu aceeasi problema.
Sunt deja 11 saptamanai de cand am avut operatia.
El continua sa-mi spuna ca ar fi un vas de sange spart si.. coagulat.
Dar, mai nou am si ceva dureri.

Anyway... m-a trimis in Spital, pentru un CAT scan. Toate bune si frumoase...zic na, s-o fi speriat omu', poate e totusi altceva nu ce zice el.

Acum insa, mi-am schimbat parerea. Dupa ce... ieri m-au sunat de la spital pentru pre-registration.Si mi-au sunat si asigurarea care a zis ca plateste 90% , restul de 10 % sa-l platesc eu.
Ok zic.

Can imi spune insa pretul... mi s-au inmuiat picioarele, sincer.
Factura ar fi de nici mai mult, nici mai putin decat 4.850 $$.
Iar eu ar trebui sa scot din buzunar 485 $$ ?!!

Azi am sunat si-am anulat programarea. Mi se pare strigator la cer sa dau atatia bani pe nsite raze.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Hilde exact alea sint materiile pe care as vrea eu sa le invat, dar exact alea 4, mi-am si incarcat un manual de histologie, dar mai degraba ma pubmed ca e mai simplu la ADD-ul meu.

Honey poate ti-ai terminat deductible si platesti mai putin, vezi pe internet cit mai ai.

Simina acu esti aranjata stie si romana si engleza.
Gabbriela vii odata la 3 ani si atunci ne spui dimensiunile de victoria secret si antrenament de maraton. welcome back!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput