FIV in Austria
Raspunsuri - Pagina 6
pisix spune:
Andrabirni – am raspuns déjà pe PM
Claudia_prea – orice veste de acest gen ne intareste convingerea ca am facut alegerea corecta
Avalon – hmm … mie mi-a raspuns Szalay dupa ceva timp insa cu un mesaj in italiana care imi spunea sec sa ma duc la consultatii daca vreau info, ori pe mine ma interesa doar sa vad ce servicii au ca sa ma duc la consultatie. Deci eu l-am taiat de pe lista
Clinica nr 1 a raspuns cuiva ? mie mi se parea interesant tot ce am gasit despre ei
Kitta – hmmm, poate face FIV charter si ne ducem toate (si evident, ne intoarcem gravide tun)
Avalon spune:
KITTA, cine stie poate le-a intrat mailul la spamuri, mai transmite o data pentru orice eventualitate, da-i un titlu sugestiv.
Pisix, nu e de mirare raspunsul primit de tine de la clinica SZALAY, si cand spun asta ma gandesc la felul in care arata site-ul (seamana cu site-ul de la giulesti, ba parca acela contine mai multe info... probabil ca nu se bazeaza asa mult pe aspectul "comercial" si sunt cu adevarat competenti... dar tare mi-e teama ca fiind la granita cu Italia majoritatea clientelei este formata din cupluri italiene (stiti ca acolo legea cu privire la fiv este mult mai restrictiva: in Italia nu se permite decat cuplurilor sterile sa apeleze la FIV, iar toti embrionii rezultati trebuie implantati o data si nu pot fi congelati. Donatia de ovule si embrioni, pentru care amenzile pot ajunge la 600.000 de euro, este ilegala...) chiar fata de pe forum despre care va spuneam ca a facut acolo fiv era din Italia.
Imi place perspectiva voastra de a merge in gasca si sa ne intoarcem cu burtici!
Avalon spune:
Clinica nr.1 mi-a dat un reply automat, dar banuiesc ca va veni si raspunsul curand:
Sehr geehrte Patientin,
Sehr geehrter Patient,
vielen Dank für Ihre E-Mail!
Leider erreicht uns Ihre Nachricht außerhalb unserer Ordinationszeiten.
Wir sind Montag und Mittwoch von 09:00 bis 18:00 und Dienstag
und Donnerstag von 09:00 bis 20:00 Uhr sowie an Freitagen von 09:00
bis 15:00 Uhr für Sie da. Selbstverständlich gehen wir Ihrem Anliegen nach und
melden uns so bald als möglich bei Ihnen.
Telefonisch erreichen Sie uns:
Montag bis Donnerstag von 09:00 bis 12:00 Uhr und 14:00 bis 16:00
sowie an Freitagen von 09:00 bis 12:00 Uhr.
Herzliche Grüße,
Ihr Team vom
Kinderwunschzentrum
Nu inteleg o iota, te pomenesti ca scrie acolo sa ma programez?
pisix spune:
Da, arata varza sit-ul da ma gandeam ca nu se stie
Dar uite ca trebuia sa fie un reper !
Cat despre mesajul automat, e un Aut of Office care iti spune care e programul lor :-)
Hm eu nu am primit asa ceva, asta desi le-am scris tot in afara orelor de program... Poate am trimis gresit
Avalon spune:
Hai ca m-am zapacit de tot, clinica nr. 1 Kinderwunschzentrum Goldenes Kreuz din Viena, dupa acel mesaj out of office de vineri mi-au raspuns ieri, ei sunt cei cu formularele de anamneza.
Le-as fi postat pe prima pagina dar din pacate nu se pot posta atasamente tip .doc.
Azi le trimit inapoi si eu completate si o sa cer ceva detalii de preturi. Stie cineva de preturi la aceasta clinica?
Avalon spune:
Kinderwunschzentrum Goldenes Kreuz au si in Bratislava clinica. Si am mai aflat ceva: unul din medicii de acolo, Univ.Prof.Dr. Heinz Strohmer (fondator al clinicii alaturi de Obruca) colaboreaza si cu Clinica Polisano din Sibiu pt fiv.
pisix spune:
Avalon - asa e, am uitat sa scriu de Polisano, si asta gasisem cand am facut sapaturi
Nu stiu preturi dar ma intereseaza si pe mine.Clinica nr 1 chiar mi se pare tentanta
corinette spune:
Avalon,
In primul rand felicitari pentru subiect!
In al doilea rand, scuze ca sunt off-topic, dar in disperarea mea caut cat mai multe informatii despre prednison, corticosteroizi.
Asta pentru ca dupa o operatie de apendicita, o operatie (clasica) de chist si o laparoscopie m-am ales cu multiple aderente care au devenit cosmarul vietii mele.
Crezi ca m-am ajuta acum, dupa doi ani de la laparoscopie,(sunt sigura ca s-au refacut) un tratament cu prednison? As mai putea "spala" ceva pe acolo?
Multumesc din suflet.
Avalon spune:
Iote ca au raspuns si SZALAY:
----- Original Message -----
From: "Prof. Dr. Stephan Szalay" <stephan.szalay@utanet.at>
To: "'.....'" <.........>
Sent: Tuesday, May 20, 2008 10:30 AM
Subject: AW: Form posted from Windows Internet Explorer.
Dear Mr. and Mrs. .....,
thank you for your e-mail.
Please, for fixing an appointment and clearing your questions call us from
Monday to Friday, 15.30 - 18.30 the number: 0043-4229-2004.
Best regards,
Prof. Szalay
he-he, se pare ca sunt norocoasa, nu?
Fetelor, va sfatuiesc sa fiti foarte succinte si scurte in mailuri, nemtii astia 'percuteaza' la informatiile primite cat mai sintetic, de ex analizele treceti-le intr-un tabel.
Corina, multumesc pentru aprecieri. Corticosteroizii sunt folositi in terapia fiv pentru esecuri repetate sau in cazuri de deficiente imunologice dovedite. Actioneaza ca un fel de scut care apara embrionul de o eventuala respingere, ca o anti-alergie. Nu sunt antiinflamatori. Daca aderentele s-au refacut nu vor mai putea fi eliminate decat printr-o noua operatie laparoscopica (problema e ca aderentele se vor reface iar si iar). Probabil ca daca vor cuprinde si aparatul genital (trompele in special) vei fi nevoita sa apelezi la fiv pentru a avea un copil. Dar cel mai bine e sa consulti un doctor, ca pe net stii tu, multe sfaturi vei primi mai mult sau mai putin avizate...
Iyoana spune:
Dragele mele,
va felicit din suflet pentru acest subiect atat de important si atat de util!
cu riscul de a fi off-topic (pentru ca nu scriu despre o clinica din Austria) m-am gandit ca ar fi util sa va spun ca am descoperit site-ul clinicii din Belgia unde s-a "brevetat" FIV-ul; poate o cunosteati deja, eu nu stiam exact cum se numeste:
http://www.fivette.be/index.html
Din pacate nu exista adresa de e-mail la rubrica "Contacte", insa daca doreste cineva, as putea incerca sa ma interesez prin telefon de preturi.
Va pup si va pot spune ca, datorita voua si, in special, unei persoane dragi mie activa la acest suboect, ma gandesc din ce in ce mai serios la o REUSITA de FIV - ICSI in straintate, si nu in Romania.
pupici la fetele dragi!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU PETITIA PENTRU LEGEA MAMELOR!