Puiuti de Randunici 2008!! (5)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
numeioana spune:
La multi ani, Simonetta!!
Bine ati venit mamicute randunici!! Veniti mai des sa ciripiti pe crenguta noastra!
Ca sa iasa aerul repede (la David dureaza de fiecare data 10 secunde maxim!!) in urcati pe umar ca pe un sac de cartofi, astfel incat umarul sa apese putin pe burtica lui si aerul iese imediat. Mie nu-mi da gres metoda asta... Sper ca m-am facut bine inteleasa. Sa nu-l puneti cu capul in jos!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ali_bia spune:
quote:
Originally posted by gbutucica
tocmai am reusit performanta ca in 2 zile sa ard 3 ibrice, dar azi am fost de coma...fum toata casa , eu butonez calc si ma intreb oare care si-a uitat mincarea pe foc????
ma duc sa ma pregatesc sa achizitionez alte ibrice , nu de alta dar poate mai am de ars vreo unul........
Giani ..Mamica de ANDREI
,....
andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
_
Mami fericita de:
![](zana.gif)
![](foto.gif)
![](mamica.gif)
![](foto.gif)
Pozele mele
numeioana spune:
Ce tare esti cu ibricele, butucico! Am patit-o si eu o data... si tot asa, ma intrebam oare cine o fi uitat mancarea pe foc?!
Intrebare f importanta pt mine:
Fetele care ati depus actele pt CIC in cererea de sespendare a activitatii se trece incepand cu a 126-a zi sau cu 127? La mine 126 de zile se implinesc pe 12 mai. Activitatea se suspenda cu 12 mai sau cu 13 mai?
Mersi!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
gbutucica spune:
Ioana , logic si teoretic incepi CIc din 13 mai,
Giani ..
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea
tuchita spune:
Adriutza ce frumosi sunteti cu totii! Ce fete de americani fericiti aveti! iar tu arati super in pantaloni scurti! eu n-as indrazni!
Stela ma bucur ca esti mai bine!
Tatiana imi pare rau pentru puiutza ta! nu stiu ce sa zic despre operatie decat , asa cum a zis si Gecko, daca citesc din carti!
Iti urez mult succes!
Mihutza nici eu nu am inca poze de la baita si nu i-o fac singura!De fiecare data sunt pe fuga si uit sa iau aparatul in camera!
Pupici pentru fetita frumoasa si vaccinata!
Sovi cunosc miscarea nervoasa cu sfarcul in gura!D'aia e gelos randunoiul pe Seb!
Simo felicitari pentru noua masina! cum fac barbatii astia numa' ce vor ei, nu?
Nicoleta sper ca ati trecut cu bine de prima baita si prestati prima plimbare!
Gecko bine venite informatiile culese de tine! Nici eu nu tin copilul prea dezbracat ca mi se pare ca e friguros rau! afara il mai scot fara caciula cand e cald( ieri susoteau niste babe in spatele meu!)
uneori mi se pare asa de frig in casa incat mai bag caloriferul electric! si el doarme asa de bine si relaxat cand e la caldurica.
Cristina ce buline ai luat pentru oprirea lacatiei? ca daca ai facut mastita poate ca nu si-au prea facut treaba!
Pupici si sanatate!
Ali aceeasi problema o am si eu cu vecinii de deasupra! De cand stam noi aici, de vreo 5 ani, ei tot renoveaza frate!
Noroc ca Seb inca nu e sensibil! ilinca de-abia acum a inceput sa mai comenteze de zgomote dar ii spun mereu ca stam la bloc si trebuie sa se obisnuiasca! Viata-i grea, mama!
Giani si eu is maestra in uitatul ibricului pe foc si facutul mancarii de biberoane scazute!. am acizitionat un ibric scumpisor pe vremea Ilincai bebelus care a rezistat destoinic la toate incercarile mele de exterminare!
Si daca pana acum faceam galerie cu" HAI CU NASCAREA!" de acum trebuie sa facem cu "HAI CU KKREA!! CU EXPULZIA NEDUREOASA!"
Ioana cred ca de pe 13 mai!
Si dupa ditamai cearsaful( ce imi zburda neuronul dupa cofeina!) un pic de galerie pentru DEEA!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
natynic spune:
Asa am inteles si eu, ca CIC incepe din a 127-a zi; vad peste cateva zile, ca am ajuns si eu aproape...
Scuzati, mi s-au pus intrebari si eu am adormit, cu pitica langa mine in pat (ssssttt! Sa nu ma spuneti randunoiului ca am luat-o pe teritoriul interzis! )si am viasat ca varsa non-stop...uff, ce bine ca a fost doar vis!
Butucico, de acord cu 2 iunie. Si ar fi luni, deci ii convine si lui Mami_p, ca asa zicea. Iar cu ibricele...baai, trebuie sa te cunosc odata, esti super de super!
Simo, am mai zis, nu am facut inca vaccinul de la 2 luni, pediatrul ei vrea sa faca 4 kg (plus ca a mai fost si episodul asta cu intoleranta la lapte); il voi cumpara de la el, il au la policlinica si vin si ni-l fac acasa-super! dar parca am retinut ca Infanrix imi recomanda, dintre cele straine, pt ca nu a vazut nici un fel de reactii negative.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
clauclau spune:
Neata crenguta de mamici!
Am lipsit ieri si am de recuperat o gramada! Am citit capitolul trecut aproape tot si apoi il mai am pe asta!
Am vazut ca a fost greva, dar bine ca s-a si terminat.
Naty si Zoze, pupati-va si imbratisati-va. Eu va iubesc pe amandoua!
Ieri am fost la vaccin, a intepat-o de 2 ori si bineinteles ca s-a vaicarit o gramada ca o domnisoara fitoasa ce este!
Si are intradevar doar 5 kg si 57 de cm. Doctorita mi-a zis ca arata foarte bine, este vioaie ca pentru un bebelus de 3 luni si sa continui numai cu sanul.I-am zis ca suge 5-10 minute la 3 ore si a spus ca laptele meu este foarte bun si ea suge viguros, deci sa nu schimb nimic ca este perfect asa!
Merg sa recuperez din urma...
Aaaa si bun venit noilor mamici, am vazut ca s-au alaturat crengutei noastre si va urez mamiceala placuta langa noi.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
CristinaGoji spune:
Tuchita - Dostinex am luat, crezi ca de la asta s-ar fi putut intampla? Dupa ce le-am luat sanii nu mai aveau pic de lapte si erau moi.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
Kimmy spune:
Buna dimineata mamici de randunici!
Va citesc cu mari emotii,pentru ca faceam si eu parte din odiseea voastra,pe care am parasit-o mult prea repede din pacate.Am vazut ca m-ati pastrat la prietene .
Felicitari pentru bebelasii vostri superbi,sunteti eroine in ochii mei!
Mai avem si noi putin,si o sa tinem in brate o pruncuta grasana ,se pare ca DD nu ne-a uitat si a fost alaturi de noi in toate incercarile vietii.
Va pup,va doresc multa sanatate,si keep up the good work!
Kimmy32+
Erika
AMR 8 saptamani
Bebele familiei