Puiuti de Randunici 2008!! (5)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
natynic spune:
Ursule, tu de unde ti-ai luat biberoane Dr Brown's? ca daca chair zici ca nu inghite frumosu ala al tau pic de aer, parca m-ar tenta sa-i iau si capcaunei mele...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
CristinaGoji spune:
Mersi Naty! Antibiotic iau, Augmentin, si mi-a trecut febra, frisoanele si senzatia aia de rau, ca nu ma puteam nici ridica din pat la un moment dat, dar frica mea cea mare e legata de san, care e inca rosu si dureros.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
natynic spune:
Nu s-a mai trezit nimeni? Ma culc eu la loc!
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Ali_bia spune:
'neata!!!!!!!
Haide-ti la o cafeluta, cine vine, cine vine...??...pt cele care alapteaza avem fara cofeina.....
Noi ne-am trezit la 7.30 ,am papat, schimbat si acum stam, am pus-o in carut si cu mainile tastez si cu piciorul legan (ne-am achizionat si noi ieri carut, ma gandeam ca n-o sa stea dar sta...)
Gecko ce m-ai amuzat asa de dimineata
Apropo cu imbracatu bb_ului in casa a mea are si caciulita ca e rece in casa, am lasat-o iri 2 minute fara si a inceput sa sughita si deja era rece la urechiuse....
gata...pana ce am scris aici a adormit pitica mea, cred ca o las in carut ca daca o pun in pat(nu i-am luat patut ei) cred ca Bianca se urca calare pe ea, am mai gasit-o intr-o seara cu capul pe picioarele ei a inceput unul sa dea gauri deasupra mea si se aude ingrozitor...mama lor de gauri doar vara trecuta si-a facut curatenie in apartament acum cu-i mai da gauri??la baba???
(sta o baba deasupra mea)....dar vad ca nu se trezeste ceea ce e bine se foieste un pic la inceput si doarme in continuarie...
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)_
_
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
natynic spune:
Ali, e mica, de-aia n-o deranjeaza. La a mea constat cum, zi de zi, devine mai sensibila la zgomote. Inainte nu o trezea nimic
Naty
Iulia mea
Simo27 spune:
E,Nicol,stii de ce sunt putin,da,putin suparata cu masina?ca e in leasing(si fiind asa ,pierdem si numarul preferentiar)...si mai avem niste rate pe la banci
...
Cristina,ma bucur ca esti mai bine...prin cate ai trecut si tu cu inceputul de mastita...sanatate multa si sa nu mai patesti nimc!si pupici la copilasi
Gecko,mama cate mesaje ai scris...si toate folositoare!si ca veni vorba de sarit gardul...
-tare buna mana are doctorul meu...perfecta broderia
!si Cuscra,am descoperit ca nu am uitat din noiembrie
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
Naty,vad ca esti pe aici...care vaccin e mai bun ptr 2 luni sa cumpar?!ca as vrea sa iau azi si maine sa i-l faca!mersi ptr modificariSimonetta,La Multi Ani!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Ali_bia spune:
quote:
Originally posted by natynic
Ali, e mica, de-aia n-o deranjeaza. La a mea constat cum, zi de zi, devine mai sensibila la zgomote. Inainte nu o trezea nimic
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
upsss...deci cand o sa fie mai mare pot sa astept ca la fiecare zgomot sa se trezeasca??? si ma gandeam ca o invat cu galagie si o sa fie totul ok asa am facut si cu Bianca si a mers, dar mai stii poate acum e invers
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
_
Mami fericita de:
![](zana.gif)
![](foto.gif)
![](mamica.gif)
![](foto.gif)
Pozele mele
tuchita spune:
Buna dimineata!
Vad ca se mareste stolul! Bine ati venit Adrianadana, LyMaria si Cenia.SIMONETTE
Ma chinui de juma de ora sa scriu un mesaj! trebuie sa ma cofeinizez si sa revin cu mintea mai limpede!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
gbutucica spune:
neatza buna!
noi to nekktzi suntem , si vai de burta lui Andrei!!
Simonetta LA multi ani! sa ne traiesti , sa fii sanatoasa sa ai putere sa cresti cei doi puiutzi minunati!!!!!
Pentru intalneala eu ropun data de 2 iunie( 1 iunie e duminica si o petrecem cu baietii nnostri, nu ca si ei sunt copii!?) , e aproape de ziua lu copii si sa ne poata merge bine toata sapt
tatiana si eu am facut Pentaxim =160ron, da nu esti obligata sa-l faci pe asta ,poti sa alegi clasicul care e gratis
Cenia , cum sa nu te primim, bine ai venit , sati traisca Naomi , si davidutzul nacsut de ziulica ta
Ursule , da ce ai bre cu sotzu,
Sovi si eu raportez ca sunt tare in sfarcuri , si Andrei face fix la fel si in plus mai si miriie, ca am impresia ca nu curge sinul
]
(te-am visat azi napte)
simo , asa sunt sotii , si al meu cind face cite o boacana , ma suna la intarea in scara, " mami sa stii ca......., daca ma cerci sau daca te superi astae..." si na mai zi ceva.
oricum sa stapiniti sanatosi Jeep-anul.
Nicoleta, vor veni si momeente in care simti ca a trecut oboseala, sa vezi cind gingureste si rade cu gura pina la urechi , uiti de toate!! fata cu siniii zdrentzuitzi!!!!
tocmai am reusit performanta ca in 2 zile sa ard 3 ibrice, dar azi am fost de coma... fum toata casa , eu butonez calc si ma intreb oare care si-a uitat mincarea pe foc????
Cristina , io fata necajita
gecko, esti fantastica cind ai diareea verbala
Ali eu cafeles nitzel ca tare , sarumina si
ma duc sa ma pregatesc sa achizitionez alte ibrice , nu de alta dar poate mai am de ars vreo unul........
Giani ..
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea