Puiuti de Randunici 2008!! (5)
Raspunsuri - Pagina 7
Nicoleta spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2587032360103379982TOtfMV
Cateva poze noi.
Matei doarme ziua si sta treaz sau face galagie noaptea... (Il parasc acum). Vrea titi nonstop aproape (desi nu se pune problema sa nu am lapte, parca tot se mai termina...), doarme bine pe burta, eu nu dorm atunci mai deloc... A implinit 13 zile azi, cat mai dureaza perioada agitata?? In rest e un dulcic, insa nu seamana cu ce stia ca inseamna "a avea copil": Stefan a dormit bine pana la 3 saptamani de motiv de... icter. Abia apoi a inceput balciul... Matei ne-a bagat direct in paine! Vreau sa treaca 1 luna, poate dupa aceea nu voi avea mameloanele sensibiloase, probleme cu somnul piciului...
Asta e, printre ultimele la nascare, tot printre ultimele cu "problemutele"...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
http://community.webshots.com/user/nicoletaliche78
adrianadana spune:
eu am nascut la spitalul municipal Tg-Jiu cu dl. dr. Tetileanu Adrian, un om si un doctor minunat
adrianadana spune:
am o minune de fetita, Daria Maria, care s-a nascut dupa o aventura lunga (iminenta de avort la 12 sapt, triplu test cu risc de defecte de tub neural 1 la 50, controale multiple la Bucuresti, Cluj, Timisoara si o decizie fericita de a pastra sarcina)
adrianadana spune:
nastere naturala la 37 sapt (s-a grabit si ea), cu dubla circulara de cordon si fontanele marite
natynic spune:
Raportam 3900 g!
...ma rog, cu kk in ea, asta e, dar oricum a luat binisor, 300 g intr-o sapt cu toata apa de orez !
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
tuchita spune:
Cristina teoretic ai luat foarte bine si de aia nu prea inteleg!
Cand am intarcat-o pe Ilinca am luat Bromocriptina( varianta similara cu Dostinexul dar mult mai ieftina!) si a fost Ok cu exceptia hipotensiunii ortostatice!Ce-i drept ca Ilinca avea 8 luni, era diversificata si lapte mai aveam foarte putin!
Acuma si eu vreau sa iau Dostinex si de aceea te intrebam!
eu stiu ca se ia 1/2cp la 12 ore, 2 zile!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Simo27 spune:
Naty,mersi de raspunssi BRAVO !!!Se apropie IULIA de 4 KG!!!
Nicoleta,frumusel mai e Matei!Trec greutatile,plangacelile,nesomnul...mai asteapta putin!mai iesiti azi afara?ca poate,as veni si eu pana in Racadau(sa ne cunoastem si noi odata!),desi e cam nor ....
Kimmy,felicitari ptr bb din burtica!sa ai in continuare o sarcina usoara!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!