Puiuti de Randunici 2008!! (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

si spuneti-mi si mie cum reusiti sa-i adormiti in patut ca a mea numai in brate vrea si mai nou cind ajunge in patut dupa 5 min are ochii larg deschisi

mami de diana andreea - 18 martie '08

Mergi la inceput

si cred ca daca o mai tine mult asa innebunesc, nu apuc sa dorm deloc ziua iar dimineata ne trezim la 5.30

Mergi la inceput

eu tot sper sa se reglementeze situatia dar citeodata am impresia ca pe masura ce creste e mai rau, pina acum toti imi ziceau ca perioada grea e pina la 6 saptamini dar am trecut de ea si degeaba

Mergi la inceput

si referitor la faptul ca seamana cu taticii bb-ii, si a mea la fel, si mai am 2 prietene ai caror copii seamana tot cu taticii, cred ca anul acesta a fost o regula in privinta aceasta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Salutere mamicute de puiuti de randunici
Ma anunt si eu mandra posesoare a unui viermisor, Robert Cristian (pana la urma), nascut in 27 aprilie 2008 la ora 15,35, cu greutatea de 3,855. A fost o nastere naturala, cu incercare de peridurala care nu a prins din cauza de cifo-scolioza. Chiar daca a durat foarte mult travaliul - 21 ore - viermisorul a fost notat cu 10 la fiecare control, iar mamica (adica, eu) a fost fresh si pe picioare dupa 2 ore de la nastere.
Suntem acasa de 8 zile, iar buricutzul l-am pierdut din ziua a 5-a.
Va sarut, si poate, ne mai auzim.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev110prs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Felicitari DEEA!!Refacere cat mai rapida!! Bine ai venit pe lume Bianca!!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Somnorico, te notez. Da' de ce-i zici viermisor?!
Si vino aici la mamicit!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Felicitari Deea !!!Sa fiti sanatoase si FARA COLICI !!!

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia
Marutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Mamici, lamuriti-ma cum trebuie sa procedez dupa ce se termina postnatalul, ca nu am nici cea mai mica idee, trebuie sa anunt angajatorul in scris ca vreau sa stau 2 ani acasa...trebuie sa precizez in cerere perioada??? Please help, poate ma ajuta cineva care deja a terminat cu hartogaraia .

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia
Marutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Patrick, trifoiul meu cu patru foi, nascut intr-o zi de 13

29 iunie 2007, sambata seara…sunt de garda.
Vreme super placuta, garda linistita, stau in curtea statiei la povesti cu colegele. Au cu 2-3 ani mai mult ca mine dar au deja copii mari, una tocmai a trecut cu baiatul prin focul capacitatii, cealalta are fata mai inalta si cu trasaturi mai mature decat mamica, de nu stii care e mama si care e fata. Le invidiez…sunt mamici tinere, care au avut energia necesara sa tina pasul cu copii lor, eu mai am cateva luni pana implinesc 30 de ani si mi se pare ca nu am realizat nimic in viata. La un moment dat le zic fetelor ca imi este greata…si ele repede chicotesc…ce fain ar fi daca doctorita ar fi gravida. As vrea eu…de fapt de 2 luni am renuntat la pilule…dar nu pot spune ca ne-am chinuit prea tare sa raman insarcinata. Tot spunem ca vom ridica armele dupa ce imi fac eu un examen medical (sa vedem cum stau dupa 10 ani de anticonceptionale) apoi trebuie sa ma las de fumat, apoi trebuie sa iau acid folic preventiv si in plus…mai e si treaba cu plecatul in Australia…asteptam de 4 ani sa reusim sa obtinem rezidenta permanenta…asa ca …parca niciodata nu e inca momentul.
Oricum, in cateva zile imi vine ciclul asa ca mai asteptam.
Incepe iulie, vreme caniculara, lume turbata, mergem si la Bucuresti la concert Rolling Stones, se apropie finalul de luna si nu stiu de ce am fixul…ca acum e momentul.
In 25 iulie am de facut transportul unui pacient la Cluj. Ma pregatesc ca de obicei pentru interventie. Intotdeauna sunt foarte atenta la detalii…si a merge la toaleta inainte de plecare este un detaliu foarte important. Nu isi doreste nimeni ca in mijlocul unei resuscitari medical sa fuga la baie. Dar nu fac nici 30 de km de drum ca simt ca imi explodeaza vezica. Incerc sa ma abtin dar dupa alti 30 de km simt ca nu mai pot si rog soferul ca la primul copac mai stufos sa traga pe draepta…hmmm…ciudat…asa ceva nu am mai patit pana acum…si nici macar nu pare a fi infectie urinara….oare ce o fi??????
2 zile mai tarziu ne viziteaza mama mea (este prima oara cand vine la noi dupa nunta noastra de acum 3 ani). O asteptam in Dej pe motiv de lipsa de legaturi la miezul noptii spre Baia Mare. Pe drum o patesc din nou… vreau un copac, o tufa, o buda… orice… simt ca imi sare vezica din loc de supraplin.
Duminica seara … 29 iulie … fac eu calculele … pun toate faptele cap la cap si ma diagnostichez …. SUNT GRAVIDA. Imi inhat sotul si o taiem dupa test de sarcina. Mama e inca la noi dar nu ii spunem nimic. Venim acasa si fuga, fuga ne baricadam in baie si facem un test….POZITIV…ulala. nu ne vine a crede. Ne ducem in bucatarie si intram in sedinta (eu si sotul). Hotaram sa nu spunem nimanui sa vedem cum evolueaza lucrurile. Dimineata pleaca mama si mai fac un test…doar ca sa fiu sigura…verdict final…GRAVIDA.
August trece repede pe langa noi, am mult de lucru la serviciu, sunt obosita dar nu ma arat, ma las de fumat una doua spre socul tuturor (fumam de vreo 15 ani si niciodata nu am facut vreo incercare de a ma lasa), incep sa nu mai fiu asa scorpie cu subalternii…de colegii ma suspecteaza ca am probleme de familie sau de sanatate.
Incepem sa ne interesam si noi de cum e treaba cu gravideala…chiar daca am absolvit amandoi Medicina…examenul asta se pare ca l-am picat.
La 7 saptamani ar trebui sa ma duc si eu la un ecograf…investigatii..etc.
Hotaram sa mergem la Cluj, la „privat” pentru prima intalnire. Sincer, m-au lasat rece serviciile si modul de abordare al celor de acolo…important a fost ca am vazut sacul embrionar cu activitate cardiaca in el si cu o posibila data a nasterii 9 aprilie +/- o saptamana si o alta data zisa pe sub mustata de medic catre secretara…”La cum vad eu va fi un 13 aprilie”. M-a revoltat data de 13, dar am plecat multumita ca bebe e acolo si ca putem si noi incepe sa savuram odiseea sarcinii.

va urma

Mergi la inceput