Puiuti de Randunici 2008!! (5)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
clauclau spune:
Tuchita, salaul ala mare l-a prins un prieten de-al nostru care a venit in vizita acum 2 seri . Este din Slatina si l-a prins din Olt. Aseara insa l-am mancat, a fost extraordinar de bun, m-am lins pe bot!!! Bineinteles ca si Razvanel si randunoiul s-au pozat cu el sa faca impresie, ca pescarii, deh!!!
Amira, nu fii suparata, nici Rebe nu seamana cu mine deloc, dar noroc ca-l am si pe Razvanel care aduce putin cu mine!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cleme spune:
Referitor la intilnirea de pe 2 iunie, e vorba de Parcul Tineretului cel cu Oraselul Copiilor, desi am stat pina acum 3 ani in Berceni nu mai stiu cu exactitate daca este vorba de acelasi parc.
mami de diana andreea - 18 martie '08
clauclau spune:
Maiii, fie-mea doarme de la 2..., cred ca o sa se scoale cu o gura mare de foame de sperie tot blocul!!! Ma duc sa-mi pregatesc sanii de supt!
POZE
POVESTEA NASTERII
tuchita spune:
Daca vine ploaia o sa stau cu cratitele pe geam sa adun si eu niste apa!
Am reusit sa il adorm pe Seb in patut si nu in brate! Imi trebuie doar un pic de rabdare...
Vezi , Naty, ca se poate aerul scoate si usor?! acuma un pic de laptic pe botic nu e mare lucru! Tot 150 beti?
Ca Seb de-abia baga 120ml!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
natynic spune:
Da, Clau, asa si a mea...dormea dusa, chiar ma pregateam sa-i fac o poza sa vedeti si brusc s-a trezit urland de foame de mi-a sarit inima din loc, si nu se mai oprea. Dar ziceai ca a fript-o cineva, asa se pusese pe urlat!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
tuchita spune:
Nici n-am terminat bine lauda ca am si auzit un scheunat! m-am dus si era cu ochii cat sarmaua! L-am intors pe burta ca sa nu mai dea atata din maini si sper sa readoarma!
Lauda de sine nu miroase bine!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
cleme spune:
pt ca daca e asa as veni si eu desi imi este cam greu sa ajung in cursul saptaminii din drumul taberei pina in berceni cu transportul in comun
mami de diana andreea - 18 martie '08
CristinaGoji spune:
Clau - la mine a inceput noaptea cu durere de san, ca si cum ar fi fost angorjat, stii tu, cum ii in primele zile cand iti vine laptele, dupa aia, de dimineata am inceput sa am frisoane, la amiaza deja febra, iar seara o stare tare nasoala, deci o evolutie rapida, asa ca nu cred ca fie cazul la tine. Totusi pentru siguranta, schimba din cand in cand pozitia la alaptat.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
natynic spune:
Nu, Tuchi, n-am mai baut 150 decat la masa de azi de la 11. In rest, de cand e pe HN 25 asta, bea fix 110-120; e pe moment mai satios, pt ca e mai gros, dar fiind mai hipocaloric o apuca foamea mai repede si o apuca RAU, nene!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
clauclau spune:
Da, Tuchita, e cea mai buna solutie ca sa nu mai zburataceasca din maini in somn, sa-l pui pe burtica. Eu si ziua cand doarme pe spate o acopar peste manute cu un scutecel de finet pe care il bag pe sub manute si i le tine acolo ca si cum ar fi infasata! Si doarme fata cate 2 ore!
POZE
POVESTEA NASTERII