Puiuti de Randunici 2008!! (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mai, Clau, m-ai omorat cu bulanasele Rebecutzei, tu vrei sa crapam toate de invidie!
Uite, chiar ma uitam azi la Iulia ca are aproape 4 kg si mie mi se pare inca mult mai mica decat alt copil de 4 kg!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, nici a mea nu e mare, uite, are cu 1kg si un pic mai mult ca printesica Iulia, dar in poze intradevar zici ca e ditamai bebeloiu'! Cred ca e mai pitica si de-asta pare mai indesata, desi e plina de cute peste tot si trebuie sa i le ingrijesc bine caci se strange mizerie pe acolo de n-ai vazut!
Ai vazut cum o iubeste Razvanel pe surioara lui?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

FELICITARI, DEEA! BINE AI VENIT, BIANCA!

Naty, eu doar am glumit, n-am vrut sa-ti bag nici un cui in inima! Bine ca nu e doar kk!
Iulia din ce in ce mai grasana!
Bubule sorry pentru sotul accidentat! Aveti grija ca la primele amorteli pe picior trebuie mers fuguta la dr!
Cat despre treaba in casa...la fel sunt si eu! dar, cum a zis si Sovi, vezi ce faci cu tanti Lica!
Amira poti sa iei Paracetamol 3tb/zi! Cu maseaua ce-ai mai facut?
Clau pupici la bulanase!
cristina niste antiinflamator local ai incercat? un unguent cu diclofenac pe san?
noi am tras o plimbare scurta , ne-am intors, am papat, am vomat si acum scheunam in patut! eu incerc sa il ignor un pic cu riscul de a o trezi pe sora-sa!
Din pacate nu am apa, ma sterg pe maini cu servetele de fund!. Bine ca macar am spalat si fiert biberoanele de dimineata!
Hai ca pana am scris eu mesajul s-a oprit din scheunat!
Am incercat mai devreme sa-l filmez un pic cum gangureste dar n-am avut nici o sansa! Cum vede aparatul se uita fix in el si ia o mutra foarte serioasa!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Tuchita, la fel patim si noi! Cum iau aparatul foto sau camera video se uita la mine si sta serioasa, de unde pana atunci isi rotunjeste gurita in toate felurile si-i mai ies si ceva gangureli ...N-am putut sa prind nici macar un zambet! Sta fata serioasa la pozat, deh!

Si eu o mai las sa-si faca numarul, in special seara cand e obosita si nu sta in nici-un fel! Nu vrea nici in brate, nici in leagan, nici in patut, nici in carucior... Seara e ca la nebuni la noi, sotul cu bucatareala, Razvan imprastie jucariile in toata casa si alearga dupa mine sa-i dau fata in brate , iar ea e numai un nerv pana la masaj si baita! Iar la masa o tinem in brate pe rand, eu cu randunoiul!!! Asta e, crestem noi...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

da luny, exact acelasi tip de durere il am si eu si tot speram sa ma lase...dar parca e din ce in ce mai rau. eu am nascut la 11, ca mi s-a rupt apa pe la 8.30 si am ajuns la ei pe la 9 .30. si pana m-au chinuit cu control pe masa (ingrozitor), montatul branulei (vorba lui mami_p: cel mai nashpa) si incercarea de a-mi face anestezie partiala...care pana la urma a fost generala...s-a facut 11! oricum, am mai zis, nu stiu cum e sa nasti la stat decat din auzite, dar eu nici la medlife nu am fost 100% multumita de serviciile lor (mai ales de unele dintre asistente). dar de ce ma intrebi la ce ora am nascut???

tuchita deci sa incerc cu paracetamol de 3 ori pe zi?? ok, ca pana acum am luat doar nurofen. maseaua e bine la locul ei neoperata, ca bineinteles dupa tot circul mi-a trecut si nu mai doare, asa ca nu mai vreau operatie. asta pana data viitoare cand m-o pocni iar!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Roxana, ce seamana Amira cu randunoiul! Sunt identici de-a dreptul, dar tu n-ai participat deloc?

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Clau am vazut cum o iubeste Razvan pe sora lui, dar si ce peste tine in brate! Cine l-a pescuit?

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

hai ma clau,nu ma mai amari si tu.... ce crezi, ca toata lumea are norocul tau sa ii semene puiul? chiar acum ma uitam la pozele cu rebe si ma distra ca intr-una e razvanel cu spada langa sa o apere de pe acum!
stiu ca a mea e tati intreaga, dar nu ma supar ca eu l-am ales si pe tati, si nu l-am ales de urat, nu??? poate o sa-mi semene mie la caracter...desi nu stiu cat de bine o fi...

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

tuchita, tocmai terminasem de biberonat iulia si am venit la calculator cu "sacul in spinare" incercand sa-i scot aerul si m-am apucat sa citesc si asa m-a amuzat cum ai povestit tu (ne-am plimbat, am papat, am vomat...) ca m-a apucat rasul in hohote si am zgaltait bietul copil ca a scos si aerul tot si a dat si un pic de laptic pe bot!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Roxana, e splendida Amira-lui-tati, Mufa e un norocos, tre sa caste bine ochii sa nu i-o fure careva!
Apropo, am un anunt de facut mamelor de fetite: DORESTE CINEVA SA SE "LOGODEASCA" CU TUDOR DE MARIA? Ca maica-sa nu stie sa-i faca publicitate, auzi, mandrete de baiat...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput