Puiuti de Randunici 2008!! (5)
Raspunsuri - Pagina 16
clauclau spune:
Gata, am alaptat si eu pitica si acum sta in leganut, trebuie sa am grija sa-i dau cate-un vant ca daca se opreste putin, imediat caraie!
Si-a descoperit si ea pumnisorii si acum linge la ei! Cred ca sunt tare gustosi...
Bineinteles ca a inceput sa caraie, fug la ea sa incerc sa o culc!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
clauclau spune:
Cristina, la tine cum a inceput problema cu sanul? Direct s-a facut rosu si s-a umflat? sau ai avut si alte simptome inainte? Ma doare si pe mine putin sanul stang cand si cand. E asa, o durere in interior, de exemplu, cand ma aplec! Desi rebecca il suge la 3 ore la greu , de il goleste si nu simt nici-un nodul, dar totusi ceva este probabil..., s-o fi infundat vreun canal?
POZE
POVESTEA NASTERII
luny spune:
rox, cuscra am uitat complt de poze, le descarc imediat ce scap de Mufa sughitator so kkcios rau, din brate de la mine..dar dureaza ceva pana se uploadeaza..durere de picior drept am avut si eu, cica de la nastere,poate dijn caza pozitiei usor defectuoase la expulzie, cand s-au mai dilatat oasele! se ducea in sus pana spre coloana!! ma durea osul bazinului si toat osul bucii drepte, nu puteam s-o localizez exact, cert e ca nu am putut merge ca lumea vreo 3 saptamani, de Liviu meu zicea c-o sa fac scurta la picior daca mai merg asa.. a fost groaznic, ma!! dar a trecut de tot acum..la tine cum e?ar trebui sa treaca, nu prea ai ce-i face....bai, tu la ce ora ai nascut??
sovi zici ca-s trasi la xerox randuneii mici!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mussara2000 spune:
MERSI FETELOR PENTRU SFAT.
Eu imi faceam probleme ca doarme prea mult.
Pai asa o sa-l las sa doarma linistit.
natynic spune:
Simo, nu stiu...Naty dinaintea Iuliei n-ar fi gandit in veci ca Bv sau orice alt oras romanesc in afara Bucurestiului i s-ar potrivi pt a trai. Acum nu gandesc asa, din contra, simt nevoia unui Brasov. Cum voi mai gandi cand Iulia va mai creste nu stiu; stiu insa destul de sigur ca in cativa ani, Buc va deveni din anumite puncte de vedere un loc de nesuportat...
Vad ca azi toate avem bebei dormiciosi sau frichiniti; sau (la noi) ambele. Cred ca tampita asta de vreme imputita e de vina. uite, si la noi e ora de masa si Iulia doarme dusa. Iar acu juma de ora se frichinea nervoasa de nu mai stiam ce sa-i fac.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Sovi, iau jeep-ul de la tata (care oricum sta in curte degeaba, ca lui ii e frica sa umble si-l dau randunoiului si cui mai vrea o cura de jeep. Sa mearga nu o sapt...3 zile cu el prin Bucuresti. Garantat ii vindeca pe toti de boala!
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
clauclau spune:
Ia uitati ce bulanase am aici!
http://good-times.webshots.com/photo/2716421760102101346wLlZwx
POZE
POVESTEA NASTERII
natynic spune:
Mussara, pediatrul meu mi-a repetat iar cand am vorbit ultima data: sub nici o forma sa nu-i intrerup copilului somnul, pt ca nimic nu-i ajuta mai mult la dezvoltarea creierului si chiar la formarea unei personalitati armonioase.
Naty
Iulia mea
cleme spune:
noi la nastere am avut 3930 g si acum am ajuns la pampers nr 3, care mi se pare o porcarie. pt prima data azi dimineata am gasit hainutele ude pe partea pe care dormea ... si noi nu avem putica... cum era o discutie pe aici
mami de diana andreea - 18 martie '08
cleme spune:
am si eu o curiozitate, si puiutii vostri dorm cite 2 maxim 3 ore pe zi? ca pe mine ma seaca faza asta... puse cap la cap cam atit serveste fii-mea somn ziua, numai afara doarme mai mult si cind e o zi ca asta ma innebuneste de cap pt ca e tare scirtiita din cauza oboselii
mami de diana andreea - 18 martie '08